⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Het is nu wo jun 07, 2023 12:26 pm

 • Northern Air Temple

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Central Hall


  The center of the Northern Air Temple consists of an enormous open space that is used for all kinds of gatherings. During periods of bad weather many monks gather and meditate inside this hall. It is also used to gather up students for training sessions and for announcements made by the Head Monk. Sometimes it is used for the housing of refugees.

  2 Topics
  2 Berichten

  [open] Prayer of...

  ma aug 20, 2018 11:02 am
  Lev Nekrasov 
  Laatste bericht bekijken
 • The open skies


  The skies surrounding the Northern Air Temple are frequently used by the Air Nomads for all kinds of events. They play sport, race and train high above the clouds. The mountain tops surrounding the temple are frequently visited by the Nomads in order to find peaceful places.

  1 Topics
  12 Berichten

  Welcome home! ...

  wo apr 25, 2018 5:22 pm
  Lev Nekrasov 
  Laatste bericht bekijken
 • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum