⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0
Noble Families

The Ginmaru Family | Omashu

Jaren geleden hielpen de voorouders van de Ginmaru familie met de uitbreiding van Omashu tijdens een van de belangrijkste groei periodes van de stad. Het geld dat zij over de jaren hadden opgespaard kwam te pas in de bouw. Zij zagen de stad als een nieuw punt van succes in het Earth Kingdom. Tijdens het kiezen van hun achternaam kozen zij ook hiervoor. Het eerste deel van hun naam 銀 (gin) betekend zilver. Toentertijd noemde ze de als maar groeiende stad Ba Sing Se de gouden stad. Omashu zagen zij als diens opvolger, daarom hoopte ze de stad de zilveren stad te kunnen noemen in de toekomst. Ba Sing Se werd amper een generatie later al niet meer zo genoemd, ondanks dat besloot de familie het edelmetaal in hun naam te houden. Het tweede deel van hun naam 丸 (maru) staat voor een bepaald type kasteelmuur. Ze hadden een groot deel van hun geld in de uitbreiding van de stad gestoken en zo ook in hun toekomstige huis. Dit was namelijk net een kleinschalig kasteel, inclusief een muur die hun van de buitenwereld scheidde. Dit huis is later verdwenen maar vandaag de dag woont de familie nog steeds in een gigantisch huis omringt door een hoge muur.

De Ginmaru familie hecht veel aandacht aan hoe de buitenwereld ze zien. Het is een prestigieuze familie waarvan elk lid zijn waarde moet bewijzen. De familie werkt met een hoofdtak en zijtakken. De hoofdtak is de eerstgeborene zoon van de generatie met zijn gezin. Elk familiehoofd moet namelijk mannelijk zijn volgens traditie. De eerstgeboren zoon zal zodra zijn vader vind dat het tijd is de hoofdtak overnemen. Vanaf dat moment zullen zijn ouders en jongere broers en zussen tot de zijtak behoren. De mannen in de zijtak nemen belangrijke posities in de stad in terwijl de meeste vrouwen aan andere rijke families worden uitgehuwelijkt. Over de loop der jaren hebben de vrouwen zelf het recht om hun man te kiezen maar deze moet wel lid zijn van een van de rijkste families in het Earth Kingdom. De familie heeft veel geld geïnvesteerd in het bekende post systeem en houdt ook een groot deel van handel in hun handen. Vandaag de dag zijn ze bezig met de handel buiten de stad verder uit te breiden en proberen ze ook meer handelsroutes met andere naties tot stand te brengen.

FAMILY TREE

____________________________________________________________


NAO GINMARU ♥ ???
NUAN GINMARU ♥ ???

____________________________________________________________

"Guardians of the silver castle."

The ?? Family

( Info Familie ) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam lacinia dolor vel odio molestie vestibulum. Pellentesque interdum mauris ut risus pellentesque vestibulum. Pellentesque nulla nibh, ornare nec iaculis quis, egestas nec felis. Phasellus vel viverra odio. Donec dapibus nisi vel ante viverra pretium. Ut a est at diam aliquam porta. Duis tempor nisl id lorem facilisis, vel varius mi vestibulum. Proin cursus urna vel facilisis euismod. Ut felis metus, mattis quis convallis id, sollicitudin sed nisi. Aliquam sed congue magna.Morbi accumsan mauris a felis ultrices, in volutpat nunc hendrerit. Nulla nec diam nibh. Fusce mattis suscipit nisi sed condimentum. Ut sed ante sed massa commodo lacinia. Praesent sem neque, ullamcorper a elit sit amet, ullamcorper pretium arcu. Proin at velit lorem.

FAMILY TREE

____________________________________________________________


FIRST LAST ♥ FIRST LAST
FIRST LAST ♥ FIRST LAST
FIRST LAST ♥ FIRST LAST

____________________________________________________________

"Family quote. Family quote. Family quote."