⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0
The Staff

Meet the staff

ERISAEANOUKADMIN

Heya! Natuurlijk moet ik me weer als eerste voorstellen. Het is dus vanaf nu mijn doel om een coolere introductie te maken dan Cat en Juul waarin ik hoogstwaarschijnlijk zal gaan falen. Ik ben dus Anouk, jullie enige echte site idioot. Momenteel heb ik 18 jaar ( not ready to adult) en zit ik in VWO 6 (help ik wil geen examen doen). Also ik zal proberen dit kort te houden want als jullie tussen de info hebben gekeken zullen jullie vast wel hebben gezien dat ik goed ben in dingen iets te uitgebreid vertellen. Maar goed, al vanaf kinds af aan is Avatar een van mijn favoriete TV series geweest en daarom vind ik het ook geweldig dat we er eindelijk een forum voor gemaakt hebben! Waarschijnlijk zul je bij mij het snelste een antwoord vinden op je vragen aangezien ik de concentratie van een pinda heb en nogal een keer kijk of ik niet toevallig een bericht heb waardoor ik afgeleid zal raken. Ondanks dat ik nu nog een hoop wil vertellen heb ik al aardig wat tekst en ben waarschijnlijk beter af met stoppen nu. See ya on the site! <
ALISON OLIVIACATADMIN

Hey schatties, ik ben Cato/Cat/Cattie/Tootje/whatever. Ik ben 18 jaar en heb afgelopen jaar mijn VWO-diploma gehaald. Momenteel zit ik in een soort van tussenjaar wat misschien uiteindelijk geen tussenjaar gaat zijn, maar waar het op neerkomt is dat ik me momenteel bezighoud met acteren, piano en mijn paard rijden. Misschien dat ik ooit nog rechten ga studeren, wie weet (i sure as fuck dont!!!). Vroeger keek ik altijd ATLA voordat ik naar school ging en het is een van de weinige series uit mijn jeugd waar ik echt bijna alles van weet. Ik ben momenteel bezig om het opnieuw te kijken en het is nog net zo goed als ik me herinner. Voor adminzaken/vragen/een babbeltje kan je altijd op m'n deur kloppen. Ik bijt niet, houd wel heel erg van drama maar zal die persoonlijke interesse als admin zijnde toch maar even achterwege laten.


NYX XIAOYUJUULADMIN/EDITOR

Dag malse makkers. Ik denk dat de meeste wel weten wie ik ben als ze 'Nyx' ergens zien rondlopen, maar voor degene die dat nog niet weten even een korte introductie. Ik ben dus Juul, ook wel bekend als degene met honderd Kpop face claims en karakters lol. Op dit moment (en de komende jaren ook nog wel, hopefully) ben ik bezig met een audiovisuele studie. Het duurt nog wel even voor ik daar klaar mee ben, maar ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin. Ik kan door mijn studie af en toe wel wat minder aanwezig zijn op het forum.
Eigenlijk heb ik mijn ziel al verkocht aan de Last Airbender serie op jonge leeftijd, toen het voor het eerst op de TV verscheen. Naast vragen over het forum, opmerkingen, of foutjes in de layout kun je mij dan ook gewoon een berichtje sturen om te fangirlen over de serie! Het snelste zal ik reageren op Discord, maar ik zal proberen mijn PM's ook regelmatig even te bekijken.Staff activity

____________________________________________________________


ADMINISTRATORS

ERISAE
ALISON OLIVIA
NYX XIAOYU

[Active]
[Active]
[Active]

MODERATORS

____________________________________________________________