⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[WANTED] Little sister

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[WANTED] Little sister Empty [WANTED] Little sister

Bericht van Nephthys Aelwen di maa 27, 2018 5:51 pm

Hey hallo,

Als je Neph's voorsteltopic al hebt gelezen weet je waarschijnlijk al dat ze een klein zusje heeft. Ze verschilt 3 jaartjes met Neph. Het leek me wel leuk dat zusje ook in de RPG te laten verschijnen! Dus ben ik op zoek naar iemand die haar wilt spelen. Hun relatie, haar karakter, uiterlijk etc. mag je allemaal helemaal zelf bedenken, zo lang het qua uiterlijk maar een beetje op haar lijkt en haar karakter en alles een beetje in de geschiedenis past.

So uh, yeah, ik hoop dat er iemand geïnteresseerd is!
xx Juul
Nephthys Aelwen
IC posts : 4
Real name : Juul

Character sheet
Age: 31
Residence: Royal Palace
Occupation: Fire Lady
Nephthys AelwenFire Lady

Terug naar boven Ga naar beneden

[WANTED] Little sister Empty Re: [WANTED] Little sister

Bericht van Storme za apr 14, 2018 8:24 pm

Naam Isis Aelwen
Geslacht Vrouwelijk
Leeftijd 28
Weapon None
Class E - Beginner warrior class
Job Artist
Residence Fire Palace

Uiterlijk Net zoals haar oudere zus heeft ook Isis opvallend as-kleurig haar. Dat van haar is echter heel lichtgrijs en veel dikker en krulleriger dan dat van haar zus. Ze heeft vriendelijke donkerbruine ogen en een spitse kin. Ze is niet bijzonder groot, maar ook weer niet de allerkleinste - net ietsje groter dan haar zus. Ze heeft een heel lichte huidskleur en is vrij slank gebouwd.
Faceclaim Kimmy Schram

Innerlijk In tegenstelling tot haar zus streeft Isis niet echt naar meer macht. In tegendeel, ze heeft weinig zin om verantwoordelijkheid te moeten dragen - ze zit veel liever op haar gemak, met zo weinig mogelijk verantwoordelijkheden. Voor haar leeftijd is ze bijzonder naïef en ook altijd optimistisch. Ze ziet in iedereen het goede en door altijd in het kasteel gebleven te zijn is ze eigenlijk nogal verwijderd van de échte wereld. Ze heeft nooit leren vechten en zou in een gevecht bijna meteen ten dode opgeschreven zijn. Isis is een zeer zacht en lief persoon. Ze kan niet goed tegen geweld en bloed en is tegen iedereen vriendelijk en meelevend. Ze heeft soms nogal een vertekend beeld van de problemen van anderen, sinds het ergste dat haar ooit overkomen was niet echt veel voorstelt. Ze spendeert haar tijd in het paleis of in de tuinen, schilderend of op een andere manier met kunst bezig, oftewel op straat of op de markt om ideeën op te doen. Isis is over het algemeen zeer kalm en rustig, met een levensfilosofie die neerkomt op 'laissez-faire' of ook wel 'go with the flow'.  

Geschiedenis Isis werd geboren op een zonnige dag, ergens rond de middag. Het was een mooie dag, maar eentje die voor de rest van haar leven getekend zou zijn door verdriet - het was de dag dat haar moeder stierf, na te bevallen van Isis. Ze heeft haar moeder dus nooit gekend, al vroeg ze zich wel vaak af hoe ze geweest zou zijn. Dat zorgde er natuurlijk voor dat Isis een vaderskindje werd; ook keek ze op naar haar oudere zus een beetje zoals ze misschien naar een moeder had moeten opkijken. Omdat Nephthys al de rol van troonopvolgster op zich had genomen, was er geen reden om Isis al die vechtkunsten te leren. Ze groeide enorm beschermd op, zonder veel kennis van de buitenwereld. Ze spendeerde haar tijd graag tussen de verfpotten, waarmee ze uren bezig kon zijn. Terwijl haar zus opgeslorpt werd door de trainingen en daardoor harder werd, ontdekte Isis de schoonheid in de wereld, in de bloemen en planten en in de mensen die ze ontmoette. Ze heeft meerdere crushes en kortdurende relaties gehad in haar tienerjaren, omdat ze snel verliefd werd en daardoor haar hart ook makkelijk liet breken. Maar dat kon haar niet harder maken - het ging opnieuw en opnieuw en opnieuw, periodes van intense liefde gevolgd door een week of twee huilen in haar bed. Dit temperde wel als ze ouder werd, maar ze wordt nog steeds ontzettend snel verliefd. Toen ging ze samen met haar familie op reis naar Crescent Island, iets dat voor Isis meer overkwam als een gezellige vakantie dan als een noodzaak om veilig te blijven. Het was een avontuur. Ze kreeg sowieso weinig mee van alle spanningen die er tussen de naties golden. Toen haar zus naar de Water Tribe vertrok, nam Isis afscheid van haar met tranen in haar ogen, maar ook met een positieve blik. Dit was een avontuur, een mogelijkheid! Ze vroeg vooral dat haar zus veel brieven zou schrijven en het landschap veel zou beschrijven voor haar, want Isis was nieuwsgierig naar hoe het er daar uitzag en hoe de mensen daar leefden, in een maatschappij zo anders dan de hare.. Isis heeft nooit geweten dat het Nephthys was die hun vader vermoordde. Het zou haar breken; ze hield zo veel van zowel hun vader als van haar zus. Ze was in ieder geval bijzonder blij toen haar zus weer terugkeerde naar het paleis en de rol als Fire Lady op zich nam - want zelf was ze er alles behalve op voorbereid en er was niemand anders die de rol op zich zou kunnen nemen.
Storme
IC posts : 17
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 17
Residence: Homeless [Ba Sing Se]
Occupation: Unemployed
StormeEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum