⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Ryuu wo maa 28, 2018 8:02 pm
fire is the element of power.
De meeting liep bijna ten einde. Met elke minuut die weg tikte, kreeg Ryuu meer en meer zenuwen. Iets wat hij niet liet zien, of toch dacht dat het niet te zien was. Hij had niet eens door dat hij al de hele tijd in zijn eigen arm zat te knijpen, tot zijn hand weer ontspande en hij zag hoe er een rode afdruk in stond. Snel trok hij zijn mouw omlaag, zodat het niet meer te zien was. Zolang hij focuste op wat er gezegd werd, lukte het redelijk. Maar vanaf er een stilte viel, gingen zijn gedachten weer naar het juweel dat hij in zijn zakken had verstopt. Normaal gezien, als hij de boeken mocht geloven, had hij de verlovingsarmband van zijn vader moeten krijgen. Maar voor zijn vader kon hij net zo goed dood zijn, net zoals zijn oudere broer. Die overleden was door zijn schuld, of dat was toch wat zijn ouders geloofden en de reden dat ze hem onterfd hadden.

Dus geen erfstuk voor zijn verloving. Misschien was het maar beter zo. De armband die zijn moeder toentertijd gedragen had, was veel te goedkoop voor iemand als Nephthys Aelwen. Zijn blik gleed kort naar links, waar Neph zat, met Kai naast haar. Nog zo’n variabele waar hij rekening mee had moeten houden. Zou de jonge kroonprins wel akkoord gaan met zijn aanzoek? Hij wist hoe belangrijk de mening van haar zoon voor haar was. Nu waren er absoluut geen problemen tussen hem en zijn stiefzoon, maar toch. Het moment was daar waarbij de Fire Lady haar High Generals weg stuurde. Ryuu stond op, zijn hart kloppend in zijn keel, terwijl hij de anderen naar buiten volgde. Maar in plaats van naar de uitgang te gaan, keerde hij zich subtiel richting een deur die naar de gang zou leiden waar Neph haar privé vertrekken had.

De bewaker liet hem zonder iets te zeggen door en hij liep naar haar kamer. Kai was waarschijnlijk richting zijn eigen kamer gegaan, of naar de trainingsruimte om verder te gaan met wat hij daarnet bezig was geweest. Ryuu ademde een paar keer diep in en uit. Vervolgens klopte hij en wachtte netjes op het signaal om binnen te gaan. Een glimlachje kwam spontaan om zijn lippen toen hij haar zag, al had ze daarnet nog praktisch voor hem gezeten. Maar het was anders, een knopje dat hij om zette. Van High General naar partner. Al ging dat wel beter dan in het begin nu. ”Hey”, Zei hij zachtjes, terwijl hij zijn armen om haar heen sloeg en haar dichter tegen zich aan trok. Hij gaf haar een kusje en liet zijn voorhoofd even tegen het hare aan leunen. ”Do you want to go on a little walk to the garden with me?” Vroeg hij vervolgens. Want dat was de plek waar hij het wou vragen. Maar dan moesten ze eerst daar geraken.

&Nephthys Aelwen
 
Ryuu
IC posts : 28
Real name : Wolf

Character sheet
Age: 34
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Occupation: High General
RyuuFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Nephthys Aelwen do apr 05, 2018 9:20 pm

AND THEN THE sun came crashing in
De vergadering had een aantal uren geduurd, en het was tijd om er een einde aan te breien. Na ieder zijn laatste zegje had gedaan klapte de vrouw tweemaal in haar handen om er zeker van te zijn de aandacht op zich te vestigen."Thank you for your contribution, gentlemen. You may leave now." Zodra ze de woorden uitgesproken had stonden de Generals op en vertrokken, zo ook haar geliefde Ryuu. Voor hij de ruimte verliet had ze hem nog een warme blik geschonken, maar iets aan zijn houding deed haar twijfelen of hij dit had opgemerkt. Zonder er verder bij na te denken richtte ze zich op haar zoon. "I'd like to hear your opinion on what has been discussed just now. We'll talk after dinner, sweetie." Na te zijn opgestaan gaf ze de jongen een aai over zijn hoofd, waarna ze zich omdraaide en richting haar privévertrekken stapte.

Ze was nog maar enkele minuten binnen toen er op de deur werd geklopt. Met een opgetrokken wenkbrauw staarde ze een momentje naar de deur. Ze verwachtte eigenlijk niemand. "Come in," Sprak ze op een duidelijke toon. Zodra ze zag wie het was ontspande ze weer. "I didn't expect you to visit right now." Zei ze hem na hij haar in zijn armen had gesloten. Ze nam wat meer afstand om hem aan te kunnen kijken en legde een van haar handen op zijn wang. "But I am glad you did." Vervolgde ze waarna ze een kus op zijn lippen plantte. Over zijn vraag hoefde ze niet lang na te denken. Ze had het erg druk de laatste maanden, en elke kans die ze kreeg om tijd met Ryuu te kunnen spenderen greep ze met beide handen aan. "I'd love to." Zonder zijn reactie af te wachten pakte ze zijn hand en ging hem voor richting de tuinen van het paleis.
RYUU ♡
Nephthys Aelwen
IC posts : 4
Real name : Juul

Character sheet
Age: 31
Residence: Royal Palace
Occupation: Fire Lady
Nephthys AelwenFire Lady

Terug naar boven Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Ryuu wo apr 11, 2018 10:12 pm
fire is the element of power.
De afgelopen periode had allemaal naar vandaag toe geleid. Hij had hier naar uitgekeken, had er om gestresst, had alles tot in de puntjes gepland om het daarna weer allemaal te veranderen. Het moest perfect zijn. Het moest haar waardig zijn. En dat was moeilijk, gezien hij zoveel van haar hield dat hij het bijna onmogelijk vond om iets te bedenken wat bij haar paste. Hij was maar een simpele man, geboren in een vissersdorp. Zonder ouders of siblings, zonder enige erfenis. Het enige wat hij haar kon bieden, was zijn volstrekte loyaliteit. En zijn hart. Een belofte die hij non-verbaal al zovele keren had gemaakt, maar vandaag zou die belofte tastbaar worden. Vandaag was de dag, het moment. Na vandaag zouden ze verloofd zijn en eerlijk gezegd kon hij het nog steeds niet bevatten.

Hoe hij ooit het recht had gekregen om haar de zijne te noemen. Nu hij voor haar stond, leek het nog onrealistischer. Maar de liefde die hij voor haar voelde, diezelfde liefde, vond hij terug in haar blik. Hoorde hij in haar stem, toen ze door had dat hij degene was die haar vlak na de vergadering in haar privé vertrekken kwam opzoeken. Hij glimlachte bij haar woorden, blij dat hij haar toch iets of wat had kunnen verrassen met zijn bezoekje. "I'd love to." Zei ze, waarna ze zonder verder nog te aarzelen zijn hand pakte en hem mee nam naar desbetreffende tuin.

De buitenlucht gaf hem alleszins de kans om een beetje te kalmeren. Zijn zenuwen waren redelijk onder controle, momenteel. Bijna zou hij vergeten waarom ze hier ook alweer waren. Hij genoot momenteel van de omgeving, van de eendjes die zachtjes kwaakten, maar vooral van haar. ”Remember when we first came here together? Hiding behind some bushes to sneak in a little kiss”, Grinnikte hij. Dat waren pas tijden. Het leek ook weer zo lang geleden. Er was maar één iets dat niet veranderde, en dat was dat hij van haar hield en de rest van zijn leven met haar wilde spenderen.
 
Ryuu
IC posts : 28
Real name : Wolf

Character sheet
Age: 34
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Occupation: High General
RyuuFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Nephthys Aelwen di apr 17, 2018 8:09 pm

AND THEN THE sun came crashing in
De vrouw kon niet wachten tot ze in de paleistuinen zouden aankomen. Na enkele weken vol oorlogs gerelateerde zaken was ze wel toe aan een momentje voor zichzelf en haar geliefde Ryuu. Zodra ze dan ook in de tuinen begaven kon ze al haar zorgen even loslaten. Alle geuren en geluiden om haar heen gaven haar de kans niet om te kunnen piekeren.

Een bekende stem haalde haar uit haar dromerige staat van zijn. "Of course I remember." Grinnikte ze op zijn opmerking. Elk kleine momentje wat ze met hem had kunnen spenderen koesterde ze voor eeuwig. "The gardens used to be one of our favorite meeting spots, didn't they?" Haar stem was een stuk kalmer dan normaal. Met een hoofd vol zorgen vond ze het vaak moeilijk om haar taken als Fire Lady en haar leven als moeder en partner gescheiden te houden, maar nu had ze echt het gevoel of ze even alles kon loslaten. Al was het maar voor komende paar uurtjes. Ze streelde zachtjes met haar duim over de rug zijn hand, die hij nog steeds om de haarre gesloten hield. "Thank you for asking me to accompany you on your stroll through the gardens, my love." Zei ze met een liefdevolle blik gericht op de man naast haar. Ze had het gevoel dar Ryuu altijd wel wist wat ze nodig heeft, al wist hij misschien niet altijd zeker wat er speelde. Ze was het ook wel eens met het feit dat ze nogal ingewikkeld in elkaar zat. In ieder geval was ze zielsgelukkig met een man als hij aan haar zijde.

Text | "Spoken"
RYUU ♡
Nephthys Aelwen
IC posts : 4
Real name : Juul

Character sheet
Age: 31
Residence: Royal Palace
Occupation: Fire Lady
Nephthys AelwenFire Lady

Terug naar boven Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Ryuu wo apr 25, 2018 1:40 pm
fire is the element of power.
Vroeger hadden ze altijd sneaky moeten doen. Hij herinnerde zich ook nog goed genoeg dat hij altijd nerveus was als hij bij haar in de buurt was. Of toch als ze alleen waren. Ze had nu eenmaal dat effect op mensen. Wie niet onder de indruk was van haar aanwezigheid, zat vast met zijn of haar gedachten ergens anders. En dat lag niet alleen aan haar status. Verre van eigenlijk. Alles verbleekte gewoon naast haar. Ze eiste de volle aandacht op en het voelde heel natuurlijk aan. Toch voor hem. Hij voelde zich nooit op een slechte manier nederig in haar buurt. Er was gewoon niks dat ze hem kon vragen dat hij niet meteen voor haar zou doen. Hij hield zielsveel van haar, van elk moment dat ze samen konden doorbrengen en van elke herinnering die ze samen hadden gemaakt.

"Of course I remember." Stemde ze in. "The gardens used to be one of our favorite meeting spots, didn't they?" Vervolgde ze, en hij lachte zachtjes. ”They were. They still are. Although it doesn’t matter where we are, as long as I’m with you, I’m happy”, Reageerde hij. Woorden die misschien als cheesy zouden overkomen, maar hij meende ze wel. "Thank you for asking me to accompany you on your stroll through the gardens, my love." Zei ze na een korte stilte. Hij kneep zachtjes in haar hand. ”Any time”, Glimlachte hij. Vervolgens schraapte hij kort zijn keel. De zenuwen speelden weer op, maar hij drukte ze zo goed als het kon weg.

”Actually, there’s another reason why I wanted to come here with you today”, Begon hij, zijn blik zacht en liefdevol in de hare. Hij haalde haar in en ging voor haar staan, waarbij hij haar beide handen vast pakte. ”There is something I wanted to ask you”, Vervolgde hij. Zijn hart sloeg ondertussen wild in zijn borst. Voorzichtig liet hij haar handen los en haalde de armband uit zijn gewaad tevoorschijn. Met een permanente glimlach om zijn lippen geplakt ging hij op zijn knieën zitten. Ja. Het was perfect. De timing, de omgeving, alles. ”I have loved you from the day I met you and I love you more every day. I want to spend my life with you. Nephthys Aelwen, will you marry me?”
 
Ryuu
IC posts : 28
Real name : Wolf

Character sheet
Age: 34
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Occupation: High General
RyuuFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Nephthys Aelwen di jun 19, 2018 6:38 pm

AND THEN THE sun came crashing in
Ryuu's liefdevolle woorden klonken haar als muziek in de oren. Nog elke dag was ze dankbaar voor hem en alles wat hij voor haar en Kai deed. Met een brede glimlach op haar gezicht luisterde ze naar wat hij haar te vertellen had.

”Actually, there’s another reason why I wanted to come here with you today”, zei hij plots, waarna ze hem verbaasd aankeek. "Oh, is there something wrong my darling?" Ze klonk lichtelijk teleurgesteld, aangezien ze had gehoopt dat dit momentje voor hen twee nog even had kunnen duren. Met meer verbazing keek ze hem aan toen hij voor haar ging staan en haar handen in de zijne sloot, maar zodra hij door zijn knieën zakte met een prachtige armband in zijn hand werd het haar duidelijk. De tranen sprongen in haar ogen terwijl hij de vraag stelde waarvan ze al zo lang stiekem had gehoopt dat hij die zou stellen. "Y-yes! Yes of course I will!" Dankzij alle emotie kwam ze wat moeilijk uit haar woorden, iets wat haar niet snel overkwam. Ze liet zichzelf door haar knieën zakken en sloeg haar armen om de hals van haar aanstaande echtgenoot. "I thought you'd never ask." Fluisterde ze zachtjes waarbij ze hem dicht tegen zich aandrukte.Text | "Spoken"
@RYUU
Nephthys Aelwen
IC posts : 4
Real name : Juul

Character sheet
Age: 31
Residence: Royal Palace
Occupation: Fire Lady
Nephthys AelwenFire Lady

Terug naar boven Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Ryuu ma jun 25, 2018 11:47 pm
fire is the element of power.
Vanaf het moment hij effectief voor haar zat, wist hij dat alle stress voor niks was geweest. Dit kon gewoon niet fout gaan. Uiteraard had hij niet getwijfeld over het antwoord op zijn vraag. Ze kenden elkaar nu al zo lang, dat hij er vrij zeker van geweest was dat het een positief einde zou hebben. Het was vooral de spanning voor het moment zelf. Het was niet omdat ze zo’n belangrijke rang had, nee. Het was omdat ze belangrijk was voor hem persoonlijk dat hij wilde dat het perfect was. Omdat ze dat verdiende.

"Y-yes! Yes of course I will!" Bracht ze uit, de emotie duidelijk in haar stem te horen. Ze knielde ook neer, sloeg haar armen om zijn nek heen. Ryuu trok haar in zijn omhelzing, verborg zijn gezicht in haar nek. "I thought you'd never ask." Zei ze zachtjes, en hij kon een korte lach niet onderdrukken. Opluchting en blijdschap stroomde door zijn lichaam heen. ”I’m the luckiest man on earth right now”, Zuchtte hij toen. En het was ook echt zo.
 
Ryuu
IC posts : 28
Real name : Wolf

Character sheet
Age: 34
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Occupation: High General
RyuuFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home Empty Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum