⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


LF: Royal Bodyguard

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

LF: Royal Bodyguard Empty LF: Royal Bodyguard

Bericht van Iris Aelwen zo apr 22, 2018 1:58 pm

Hey allemaal!
Omdat Iris nooit getraind is in vechten en daardoor een zwakke schakel is voor de Royal Family, zoek ik voor haar een bodyguard. Deze zal haar altijd begeleiden als ze buiten the Fire Palace komt en zal ook een verblijf krijgen in het paleis.

Ik zoek dus iemand die sterk en goed getraind is - het hoeft niet per se een bender te zijn. Geslacht, leeftijd, etc doen er niet zo veel toe al zou ik graag iemand hebben die toch relatief dicht bij Iris' leeftijd zit, dus ergens eind 20, begin 30 zou perfect zijn. Afhankelijk van het karakter etc kunnen we waarschijnlijk nog wel een ingewikkelder plotje bedenken Wink

Het mag een nieuw karakter zijn maar wat mij betreft mag het net zo goed een al bestaand karakter zijn. Als je je aanmeld zou ik graag hebben dat je kort even het karakter van je personage uitlegt zodat ik daar een beetje een idee van krijg!

Ik hoop dat er iemand geïnteresseerd is! ^^

-Bunny

Ps, als je wat info wil over Iris is hier (klik) haar karakterkaart
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum