⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[search] The Seven Deadly Sins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Erisae ma apr 23, 2018 4:29 pm

Hey Gast,

Misschien heb je via discord al over dit idee gelezen, misschien ook niet. Ik ben op zoek naar de zes overige leden voor The Seven Deadly Sins. Dit is een groep die gezien wordt als 'een groep bandieten' of 'een straatbende' maar dat is niet helemaal wat ze zijn. De groep bestaat uit zeven leden, ieder lid gebruikt een van de zeven zonden als schuilnaam. Deze schuilnamen zijn zodat ze niet zo makkelijk door de verschillende overheden gevonden kunnen worden. Het is namelijk een rondtrekkende groep die zich meestal in het Earth Kingdom of de Fire Nation bevindt, dit omdat ze dus gezocht worden en niet al te lang op een plaats kunnen blijven.

Wat ik dus zoek zijn de overige zes leden aangezien ik zelf er natuurlijk ook een ga bespelen. Ik wil een aantal dingen zien in je aanmelding, wat je er zelf bij zet en bedenkt laat ik je helemaal vrij in. De volgende dingen wil ik hoe dan ook zien:

Name: Want iedereen zal ofc ook gewoon zijn/haar eigen naam dragen
Age: Alle leden zullen ergens tussen de 20 en 30 jaar oud zijn
Sin: Pride/Greed/Lust/Envy/Gluttony/Sloth
Reason: Okay deze mensen hebben zich niet zomaar naar de 7 zonden vernoemd. Ieder van hen draagt een zonde die aansluit op de zonde waarbij ze vernoemd worden. (Simpel voorbeeld: Lust is een man/vrouw die vreemd ging en daardoor alles verloor wat hem lief was.)
Element/weapon: Het lijkt me gaaf om van elke natie een bendend lid hebben (dit is natuurlijk niet verplicht) maar ook een aantal die wapens gebruiken omdat het niet allemaal benders kunnen zijn.
History: Dit hoeft niet de volledige history te zijn, hierin wil ik vooral zien hoe het personage bij de groep terecht is gekomen. Ze bestaan namelijk al een langere tijd en ieder lid is er een voor een (of met twee tegelijk) in gekomen. Het is niet iets waar je echt voor kunt kiezen, je wordt meer in de groep opgenomen, die vanaf dat moment je 'familie' zal zijn.

Dan zoek ik ook nog wat extra's onder de zes anderen: de eerste twee leden. Mijn personage zal namelijk de derde worden en 8 jaar geleden de groep gejoint hebben. Deze twee kennen elkaar dus al langer dan dat en hebben de groep ook gevormd. Een van deze twee zal ook als een soort leider van de groep functioneren.

De groep zal geen duidelijk doel hebben. Hun voornaamste doel is om simpelweg te overleven en hiervoor zullen ze doen wat nodig is. Hieronder valt bijvoorbeeld stelen en vechten voor geld, Door zulk soort dingen zijn ze dan ook in meerdere naties gezocht. De meeste leden ondersteunen elkaar waar mogelijk en kunnen het vrij goed met elkaar vinden maar er zullen altijd uitzonderingen zijn.

Well that's all~ ik heb niet de vaardigheid om dingen kort te vertellen, sorry not sorry
Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty Re: [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Alison Olivia di apr 24, 2018 12:07 am

Name: Belomi (Hale) (nog niet zeker)
Faceclaim: Bob van der Hoek (klik)
Weapon: Dual broadswords
Class: C
Age: 27
Sin: Pride
Reason: Hij was te trots om zich aan alle regeltjes van de vuurnatie-elite te houden en besloot zich er dus tegen te verzetten door de bende op te richten / er bij te gaan.
History: Was als kind al rebels, werd tegelijkertijd opgevoed om trots te zijn op wie hij was maar ook om binnen een hokje te passen, voegde zich bij het leger, was het niet eens met de manier hoe dingen daar gingen. Hij besloot dat hij óf zelf generaal zou worden en het heft in eigen handen zou nemen, of er mee te stoppen. Aangezien de generaals hem maar een beetje een driftig jongetje vonden die zich niet aan de regels hield, deden ze er alles aan om er voor te zorgen dat hij niet hogerop zou komen. Hij hield voet bij stuk en besloot dus zijn officiële leventje te verlaten.
In het leger heeft hij natuurlijk de nodige trauma's meegemaakt, die af en toe voor woede-uitbarstingen kunnen zorgen.
Wat mij betreft zou hij een van de twee eersten kunnen zijn!
Alison Olivia
IC posts : 12
Real name : Cat

Character sheet
Age: 21
Residence: North Pole's Palace
Occupation: Chief
Alison OliviaTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty Re: [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Aubree Fjaeder di apr 24, 2018 10:18 pm

Name: Neil ‘the Maverick’ Murphy (of zoiets)
Age: 30 of ouder
Sin: Envy
Reason: Trots op zijn spieren, zijn krachtige bending. Sterk genoeg om metaal kapot te slaan (of dat was wat hij mensen maar al te graag laat geloven door zijn metalbending). Kortom, Neil laat geen moment voorbij gaan om zijn kracht te laten zien. Vooral omdat dat alles is wat hij heeft. Neil is geen ontzettend slimme of knappe man. Hij doet voor hij denkt, en hij denkt niet heel snel, behalve in gevechts-situaties. Dus toen iemand zijn enige trots van hem af nam knapte er iets in hem. Neil heeft degene die hem in de Earth Rumble heeft verslagen bruut vermoord en is daarna op de vlucht geslagen.
Element/weapon: Earth bending (met misschien metal bending erbij)

History:
Neil is opgegroeid in een groot gezin als één van de jongere kinderen, waardoor hij al vroeg van zich af leerde slaan. Zijn vuisten groeiden eelt, zijn lichaam volgde algauw. Benden ging hem goed af, hij voelde de weerbarstige aarde goed aan en kon er veel mee. Dit maakte zijn vader trots, iets wat hij vaak luid aankondigde. Maar er waren ook mindere kanten, die teleurstellende blikken opleverden van papa, blikken die door merg en been gingen. Op school kon Neil namelijk moeilijk mee komen, hoe hard hij het ook probeerde, iets wat hem oneindig veel frustreerde – vooral door de kritische houding van zijn veeleisende ouders. Hij werkte soms weken voor een toets, om net een voldoende te halen, terwijl anderen met twee vingers in de neus een negen haalden. Die frustratie sloeg hij eruit tegen de slimmere kinderen, die zich slecht konden verdedigen.
Toen Neil ouder werd verwierf hij een meer gestructureerde manier om zijn frustraties kwijt te kunnen, hij sloot zich aan bij een dojo waar vechtsporten beoefend werden. Hierin blonk Neil uit, zijn reflexen zijn razendsnel, zijn grote handen slaan gemakkelijk door bakstenen heen. Vanaf daar was de stap naar de ondergrondse gevechtsarena’s klein en het duurde niet lang voor Neil in de Earth Rumble competitie mee draaide. Hij was een natuurtalent en sleepte jarenlang met zijn krachtpatserij aanzien en goud binnen. In het gouden jaar werd Neil kampioen. Niets kon hem tegen houden!

Bij de volgende gevechten had Neil duidelijk de overmacht, waardoor hij overmoedig werd en opschepperig gedrag vertoonde. Tot een tegenstander dit genadeloos afstrafte en hem op zijn zwakke plekken pakte. Een combinatie van slimme bending en een onverwachte afleiding vanuit het publiek tekenden zijn doem. En het publiek smulde ervan, genoot van de sensatie, van de verbijstering op het weerbarstige gezicht van de kampioen Maverick.  De dagen daarna kon hij nergens ontsnappen aan zijn falen, waardoor jaloerse woede begon te broeien.  Er was vals gespeeld, vertelde hij zichzelf, anders had hij nooit verloren. Hij was niet jaloers, hij was gewoon beter!

Toen zijn nemesis, zoals Neil het onderhand zag, de fout maakte om de overwinning nog eens in te wrijven knapte het geduld van Neil. Bruut geweld beëindigde het leven van de ander. Het lichaam werd gevonden en de conclusie over de dader was makkelijk te trekken. Neil was echter al lang en breed vertrokken naar (ergens waar de bende gevormd werd/op dat moment was). Daar zocht hij een nieuw doel, iets om zijn kracht in kwijt te kunnen, iets om geld mee binnen te halen om zijn levensstijl vol te kunnen houden. En dat vond hij in een criminele groep vol met zondaars net als hij.

(Neil zou de bende opgericht hebben met iemand anders, bv met Belomi, die dan meer van de tactiek enz kan zijn)
Aubree Fjaeder
IC posts : 3
Real name : Emma

Character sheet
Age:
Residence: Northern Air Temple
Occupation:
Aubree FjaederAirbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty Re: [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Ka'on wo apr 25, 2018 4:50 pm

Pride is accepted!!

Emma zou je wat duidelijker uit kunnen leggen wat het nou precies met jalousie te maken heeft? Want dat zie ik dus niet helemaal :')
Ka'on
IC posts : 6
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 24 years
Residence: Traveler
Occupation: Sin of Wrath
Ka'onAirbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty Re: [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Aubree Fjaeder wo apr 25, 2018 10:20 pm

In zijn jeugd stond er een enorme druk op hem om te presteren, maar het lukte hem gewoon niet, hoe hard hij ook werkte op school bleef hij zijn vader maar teleurstellen. Dit leidde tot een minderwaardigheidscomplex en jaloezie - die zich beiden uitten in geweld tegen de slimmere kinderen in zijn klas.

Toen hij ouder werd werd die kracht/aggressie steeds sterker én het enige waar hij wel goed in was. Logischerwijs belandde hij in de gevechtscircuiten, waar hij aardig succesvol was, maar alsnog de knagende jaloezie voelde wanneer mensen moeiteloos succesvol leken te zijn - hij moest er immers hard voor werken voordat het zich af betaalde.

Toen hij éindelijk begon te winnen, begon Neil onwennig te wennen aan het succes, maar die duurde niet lang, want hij werd in een populair gevecht verslagen door iemand die minder sterk, maar een stuk gewiekster was. Nadat dat zowel in de media als persoonlijk flink in zijn gezicht was gewreven kon Neil er niet meer tegen, vermoordde zijn tegenstander (waarmee hij naar eigen woorden bewees dat hij sterker was, hoe oneerlijk dit plotselinge gevecht ook was geweest) en stal zijn 'rechtmatig verdiende' prijs terug.

In de bende kun je nog steeds zien hoe hij soms wringende gevoelens heeft tegenover de meer tactisch begaafde leden - en als hij een echt slechte dag heeft wil je hem niet bij de naam Envy noemen. Maar over het algemeen liegt hij overtuigend genoeg tegen zichzelf dat de geuzennaam er ook op slaat dat anderen jaloers op hem zijn.

[Dat is hoe ver ik het nu uitgedacht heb. Het is inderdaad niet de klassieke jaloerse ex ofzo, hoewel ik daar nog wel iets mee wil doen in zijn toekomst.]
Aubree Fjaeder
IC posts : 3
Real name : Emma

Character sheet
Age:
Residence: Northern Air Temple
Occupation:
Aubree FjaederAirbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty Re: [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Aelia do apr 26, 2018 9:36 am

[Name] Yeshe Sil
[Faceclaim] Kerti Pahk (click)
[Age] 21
[Sin] Greed
[Reason] Yeshe heeft van jongs af aan al een grote voorliefde voor rijkdom – mooie kleding, juewelen, sierraden, geld, noem het maar op. Zelfs toen ze nog in de Northern Air Temple leefde, kwam het regelmatig voor dat er wel eens spullen verdwenen: die ene mooie haarspeld van een van de vrouwen, een mooi uitgewerkt boek met versiersels op de kaft, een paar schoenen dat hun eigenaar een rib uit hun lijf gekost had. Niemand wist waar deze spullen uiteindelijk terecht kwamen, behalve Yeshe, aangezien ze belandden op een geheime verstopplek waar alleen zij weet van had. Naar buiten toe deed ze altijd of ze van niets wist, dit terwijl ze haar ogen altijd goed de kost gaf. Stelen is zo natuurlijk voor haar als ademen en zonder al haar rijkdommen om zich heen voelt ze zich leeg.
[Element] Air
[Class] E
[History] Yeshe heeft nooit veel gehad in haar leven. Haar moeder stierf terwijl ze Yeshe op de wereld zette, haar vader volgde enkele jaren later. Ze had geen broers of zussen, geen persoonlijke bezittingen, voor de rest alleen de air nomads in haar tempel die haar vertelden dat ze zich niet moest hechten aan wereldse dingen en niet te zwaar moest tillen aan alles wat ze verloren was – iedereen kende immers wel eens rampspoed in zijn leven. Yeshe dacht daar echter anders over. Ogenschijnlijk deed ze braaf wat haar verteld werd, maar ondertussen vond ze dat ze beter verdiende.

Ze zag de mooie dingen die diezelfde air nomads hadden: haarspelden, kettingen, ringen – allemaal dingen die niet paste bij de sobere leefstijl die ze Yeshe oplegden. Yeshe kookte van binnen. Waarom zouden zij die dingen wel mogen hebben terwijl Yeshe een sober leven moest leiden?

Langzaam maar zeker begon ze zich spullen toe te eigenen. In eerste instantie stal ze alleen van de air nomads die op haar in bleven praten dat haar leven sober moest zijn, terwijl ze zelf alle welvaart hadden. Toen ze eenmaal een kleine verzameling sierraden bij elkaar had, wilde Yeshe meer. Ze kon er niets mee, maar haar handen jeukten en haar ogen bleven vallen op alle dure spullen van haar mede-luchtnomaden. Dus bleef ze stelen. Op een gegeven moment begon het natuurlijk op te vallen dat er steeds vaker dure spullen verdwenen, maar Yeshe deed of ze van niets wist. Aangezien ze alle gestolen waar ergens buiten de tempel verstopte, kon niemand haar iets maken.

Op een dag ging het mis. Ze werd betrapt terwijl ze een dure armband meegriste uit de kamer van een van de elders. Al snel realiseerden de elders zich dat Yeshe waarschijnlijk wel verantwoordelijk was voor alle spullen die over de jaren heen verdwenen waren, ook al konden ze deze niet terugvinden. Yeshe werd zonder pardon de tempel uitgezet, des te meer omdat ze weigerde berouw te tonen en de elders naar haar voorraad gestolen spullen te wijzen.

Noodgedwongen vertrok ze uit de Northern Air Temple, zonder haar spullen. Ze belandde via vele omwegen – waarbij ze bleef stelen, zowel om rond te komen en om zichzelf beter te laten voelen – in de Fire Nation. Ze stal genoeg bij elkaar om een comfortabel leven te leiden, maar ze wilde altijd meer. Ze werd gevonden door een groep die zichzelf de Seven Deadly Sins noemde terwijl ze een ketting wegbietste van een nietsvermoedende koopman. Ze werd in de groep opgenomen en nam de codenaam Greed aan, naar haar losse handjes en haar continue verlangen naar meer.
Aelia
IC posts : 0
Real name : Celeste

Character sheet
Age: 28 y/o
Residence: Fire Nation Capital
Occupation: Spy
AeliaNew member

Terug naar boven Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty Re: [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Erisae za apr 28, 2018 8:57 pm

Ah zo, dat is duidelijker, dankje ^^

Envy & Greed are accepted!!

Current open spots: Lust, Sloth and Gluttony

Edit because I have the memory of a goldfish: Omdat er nu twee airbenders zijn zou ik liever geen airbenders meer in de groep hebben, ook lijkt het me leuk om nog minstens een persoon uit de water tribes in de groep te hebben.
Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[search] The Seven Deadly Sins Empty Re: [search] The Seven Deadly Sins

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum