⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Water business

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Water business Empty Water business

Bericht van Jack wo apr 25, 2018 5:44 pm

Beste Alison Olivia of the Northern Water Tribe,

Ik hoop dat mijn brief je goed ontvangen heeft. Ten tijde van schrijven gaat alles hier op de noordpool goed. De dreiging lijkt verminderd te zijn. De mensen zijn weer druk met hun dagelijkse bezigheden. De schade die de oorlog toegebracht heeft wordt langzaamaan weer hersteld. De mensen die niet teruggekomen zijn, worden gemist; maar het dagelijks leven gaat door. We gaan nog niet op onze lauweren rusten. Ik probeer de tribe aan te moedigen om te blijven trainen, om sterk te blijven. Desondanks wil ik niet dat dit hun leven gaat overheersen. Ik wil dat hun kinderen niet aan hun kinderen moeten vertellen hoe vreselijk het was om in deze tijd op te groeien. In mijn lange jaren als chief, is dit weer één van de eerste jaren waar de rust teruggekeerd lijkt te zijn. Laten we daar ook van genieten, nu het nog kan.

En hoe zit het op jouw helft van de wereld? Ik hoop dat het ijs nog steeds wit is en dat de mensen ook bij jou langzaamaan weer op hun beide oren kunnen slapen. Ik hoor graag zo snel mogelijk van je terug!

Met vriendelijke groeten,
Jack of the Southern Water Tribe
Jack
IC posts : 8
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 51
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Tribal Chief
JackTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Water business Empty Re: Water business

Bericht van Alison Olivia wo apr 25, 2018 11:32 pm

Beste Jack of the Southern Water Tribe

Graag wil ik je bedanken voor je brief. Communicatie kan lastig zijn wanneer ons volk verdeeld is over de twee uitersten van de wereld, maar ik geloof dat we met deze methode een voldoende werkend middel hebben om onze gedachten uit te wisselen.

Ik ben blij om te horen dat het goed met jullie gaat en dat jullie langzaamaan het normale leven weer oppakken. Toch wil ik je aanmoedigen om niet te snel voor lief te nemen dat het over is. Misschien komt het doordat het laatste bloed op Noordelijk gebied verspild is, maar voor de mensen hier is de strijd verre van gestreden. Ik wil mijn volk niet bang maken, enkel klaarstomen voor het gevecht dat er hoe dan ook aan zit te komen. Mijn leger blijft alert en ik wil je sterk aanmoedigen om voor hetzelfde te zorgen.

Ook de kinderen krijgen voorlichting over wat er de afgelopen jaren is gebeurd en nog steeds gaande is. Nogmaals, ik probeer ze niet bang te maken, maar ik laat ze nog niet 'op twee oren slapen' als dat nog niet veroorloofd is.

Ik wens jou en je tribe alle goeds,
Alison Olivia of the Northern Water Tribe
Alison Olivia
IC posts : 12
Real name : Cat

Character sheet
Age: 21
Residence: North Pole's Palace
Occupation: Chief
Alison OliviaTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Water business Empty Re: Water business

Bericht van Jack do mei 03, 2018 7:51 pm

Beste Alison Olivia of the Northern Water Tribe,

Ook ik ben blij te horen dat op de noordpool nog steeds alles goed is. Ik ben het met je eens dat we met deze briefwisselingen een handig hulpmiddel hebben om de twee waterstammen desondanks de grote geografische afstand toch verbonden te houden.

Ik begrijp ook je zorgen. Natuurlijk gaan we er nog niet van uit dat alles goed is - maar ik denk dat het geen kwaad kan om te genieten van de rust nu die er is. Onze bondgenoten uit het Earth Kingdom zijn opvallend stil, maar geen nieuws is over het algemeen goed nieuw. Het heeft geen zin om de mensen onnodig bang te maken.

Natuurlijk spreek ik vanuit mijn kleine zuidelijke stam - in een grote gemeenschap zoals de jouwe, zullen de zaken waarschijnlijk anders liggen. Hier trainen we sowieso - oorlog of geen oorlog. Ik kan me inbeelden dat jullie in tijden van vrede andere prioriteiten hebben.

Geniet in ieder geval nog van jullie winter!

Met vriendelijke groeten,
Jack of the Southern Water Tribe
Jack
IC posts : 8
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 51
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Tribal Chief
JackTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Water business Empty Re: Water business

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum