⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Peacetalk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Peacetalk

Bericht van Lev Nekrasov ma mei 07, 2018 8:49 pm

Feel the wind of change
De windvlaag die ontstond door de landing van de luchtbizon liet wat stof opwaaien. Lev haalde zijn hand door zijn donkerbruine haren terwijl hij om zich heen keek. Natuurlijk, zo'n groot wit, vliegend dier trok de aandacht. Niet dat hij een andere manier had om hier heen te gaan of dat de bevolking nog niet wist dat er een belangrijke bijeenkomst zou plaatsvinden. Alle wereldleiders bij elkaar, wie had gedacht dat ze dat ooit voor elkaar zouden krijgen? De jonge man gaf Mamun een klopje op zijn hoofd ten dank voor de lange reis die ze hadden afgelegd. Nu was het tijd om zijn weg de vervolgen, door de tuinen, het gigantische gebouw in. Al snel werd hij ontvangen door een hele groep bediendes en naar een zaal gebracht. Een grote langwerpige tafel met acht stoelen er omheen. Er werd hem een plaats aangewezen waar hij kon wachten, want wat bleek, hij was te vroeg. Ook leuk voor de verandering. De Head Monk sloot zijn ogen en besloot op zijn ademhaling te focussen. Iedere keer als iemand de ruimte betrad opende hij zijn ogen even, gaf een begroetend en respectvol knikje en ging weer verder. Tot iedereen er was. Nu kon het vredensgesprek beginnen. Vreemd eigenlijk, hij had niet het idee dat deze partijen het met elkaar eens zouden kunnen worden. Hij zou wel zien wat er ging gebeuren.

[Dit topic is alleen voor de High Ranks!]
●●●●
Lev Nekrasov
IC posts : 15
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 26 years
Residence: The Northern AIr Temple
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Lev NekrasovHead Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Re: Peacetalk

Bericht van Jack di mei 08, 2018 7:26 pm


limitless and immortal

the waters are the beginning and end of all things on earth

Jack stond aan de boeg van de Marina en keek met zijn armen over elkaar gekruist uit over de kustlijn van het earth kingdom. Het gebied was zo anders dan waar hij aan gewend was - desondanks was het niet de eerste keer dat hij hier geweest was. Vele jaren geleden, nog voor hij chief was, had hij een wereldreis gemaakt en daarbij ook Ba Sing Se bezocht. Dat was natuurlijk wel een tijdje geleden, en hij vroeg zich af hoe veel de stad veranderd zou zijn. Jack zuchtte lichtjes toen ze aanmeerden. Dit was zijn minst favoriete deel van de reis. Hij liet enkele van de mannen die hij meegebracht had achter bij de boot en ging toen met de anderen aan land. Allemaal hadden ze hun warme bonte kleren geruild voor een iets lichtere kledij, want ook al was het winter, ze waren échte kou gewend. Het soort kou dat je op de polen het grootste deel van de tijd hadden. Daarna stapten ze achteraan een kar getrokken door zo'n struisvogelpaard en met elke kilometer die ze verder hobbelden werd Jack norser. Hij had echt een hékel aan die beesten, aan hun geur en hun geluid. Ugh. Uiteindelijk kwam hij aan op de plaats van de meeting, waar hij ook de rest van zijn mannen achter zou moeten laten. Dit was alleen voor de leiders. Hij kwam toe als tweede in de zaal. Jack kon de jongeman niet helemaal plaatsen - maar ja, hij zou waarschijnlijk niemand van de leiders op gezicht alleen herkennen. De oorlog had zich nooit bijzonder veel afgespeeld op de zuidpool, toch niet in zodanige mate dat de wereldleiders een bezoekje zouden brengen aan zijn kleine stam, al kende hij natuurlijk hun namen wel. Jack knikte de jongere man beleefd doch ietwat koeltjes toe en zette zich toen neer op een klein afstandje van hem, subtiel even voelend aan zijn riem om te checken of zijn zwaard nog steeds trouw aan zijn zijde hing. Normaal zou hij vriendelijk geglimlacht hebben - maar de reis per struisvogelpaard had zijn humeur niet veel goeds gedaan.    
TAG: HIGH RANKS

Jack
IC posts : 8
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 51
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Tribal Chief
JackTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Re: Peacetalk

Bericht van Ozias Phelan di mei 29, 2018 9:51 pm

Conquer from within

,,Sir, we're almost there," klonk er een stem, die het grote harige beest bestuurde. Achterop het gigantische lederen zadel bevond zich een man, wiens gewaden donkerblauw waren gekleurd. Hier en daar bevonden er enkele bruine tonen, dankzij de riemen die alles bij elkaar moest houden. Een stel beruste blauwe kijkers keken op van een oud, stoffig boek waarvan hij de laatste aantal uren regel na regel had gelezen. ,,Wonderful." Met een zachte plof klapte de man het boek dicht, waarna hij deze zorgvuldig naast zich neerlegde. Het had hem op aangename wijze bezig kunnen houden, sinds Ozias geen mega fan was van reizen op bizons. Niets persoonlijks of iets dergelijks, maar had toch de voorkeur aan een koets gehad. Echter zou die manier van reizen zoveel meer tijd in beslag nemen, dan wat het daadwerkelijk had gedaan. Voorzichtig bewoog hij zich wat naar de brede rand van het zadel toe, zodat hij het naderende aarde rijk kon zien naderen. Gezien de aanwezigheid op de bestemde platform kon Ozias opmerken niet als eerste aan te komen. Tegelijkertijd ook niet als laatste. Oftewel; precies op tijd. Graag zoals hij het zag.
Het vliegende dier zette de landing in. Steeds verder en verder zakten ze. Luchtstromen werden minder krachtig, maar zorgden er alsnog voor dat de bizon diens evenwicht leek te verliezen. Uiteraard, op deze speciale dag, hadden ze een jong genomen. Eentje die overduidelijk meer training nodig had. Nog voordat ze met een dreun tegen de grond zouden slaan, wist Ozias zich terug te plaatsen op z'n oude positie, zichzelf wat vastklemmend aan het zadel. Hij sloot zijn ogen, en opende deze pas toen hij 100% zeker wist dat ze stilstonden. ,,I am terribly sorry. She's still so young. So uncalculated." Geruststellend glimlachte Ozias naar de vrouwelijke air nomad. In stilte drukte hij zichzelf omhoog, zodat hij doormiddel van een zachte trekwind geruisloos op de grond terecht kwam. ,,She's my favorite," reageerde hij toen, ondertussen op het gebouw afstappend.
Op zijn verouderde gelaat lag niets meer dan een serene blik, eentje die wist zijn gedachtes te verzwijgen. Heel eerlijk - Ozias wist zelf niet eens wat te denken van deze aanstaande ontmoeting. Vond hij het slim? Nee. Was het nodig? Misschien wel. Er heerste gemengde gevoelens over dit onderwerp en hij ging pas weten hoe erover te denken als dit toneelstuk achter de rug was. Tot die tijd hield hij zich wijselijk stil. Wie wist wat alle anderen te melden hadden. Bij binnenkomst spotte Ozias welgeteld twee man. Drie met hemzelf erbij. Oh, hij herkende ze, om dat te kunnen was geen hoog studie nodig. ,,Goodday gentlemen." Bewust verbrak Ozias de heersende stilte, zich intussen plaatsend op een uitnodigende stoel. Immers werd er bij een meeting gesproken, niet gezwegen.

●●●●
Ozias Phelan
IC posts : 4
Real name : S.

Character sheet
Age: 39
Residence: Southern Air Temple
Occupation: Head monk of the Southern Air Temple
Ozias PhelanHead Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Re: Peacetalk

Bericht van Nephthys Aelwen di jun 19, 2018 6:05 pm

AND THEN THE sun came crashing in
Samen met een aantal betrouwbare wachters was ze op de rug van de gigantische Mongoose hagedissen richting het grote en welbekende Ba Sing Se getrokken. Zodra de Fire lady weer met beide benen op de grond stond nam ze de tijd het uitzicht van de stad even tot zich te nemen. Ze was er van op de hoogte dat zij die achter de muren leefde geen fan waren van de Fire Nation en diens heersers, maar dat deed haar niet veel. Zij die achter deze muren leefde koppelde de vuurnatie aan zowel haat als angst, en angst was iets wat ze tegen men kon keren. Met een tevreden blik in haar ogen stapte ze op de ingang van het gebouw af. Knikkend wenkte ze haar wachters om haar te volgen, waarna ze in stilte binnentrad.

De echo van het getik van haar hakken tegen de vloer kondigde haar aankomst aan, waarna ze al snel in de afgesproken ruimte verscheen. Haar blik ging kort de drie mannen af, waarna haar mondhoeken omhoog krulde tot een subtiele glimlach. Ze begroette het drietal met een kleine buiging door haar knieeen, om vervolgens net als haar voorgangers plaats te nemen op een van de stoelen. Met een knip in haar vingers riep ze twee van de wachters binnen. Een van de heren overhandigde haar een met bladeren gevuld kopje, waarna de ander er wat water bijschonk. Hierna namen beide heren plaats achter de stoel waarop ze was gaan zitten. Zonder haar aandacht op de anderen te vestigen hief ze haar vrije hand boven het kopje. Toen het water eenmaal warm begon te worden vestigde ze haar blik kort op de rest van de groep.  "I always bring my own tea." Zei ze vervolgens kalm, waarna ze een slok van de zojuist opgewarmde thee nam, wachtend op het moment dat de rest van de leiders binnen zou treden.Text | "Spoken"
@Highranks
Nephthys Aelwen
IC posts : 4
Real name : Juul

Character sheet
Age: 31
Residence: Royal Palace
Occupation: Fire Lady
Nephthys AelwenFire Lady

Terug naar boven Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Re: Peacetalk

Bericht van Alison Olivia wo jul 04, 2018 1:12 pm

everyone can start again
not through love but through revenge
Ze zei niet veel terwijl ze uit het raampje van de koets naar het Aarderijkse bos waar ze doorheen reden keek, volledig in gedachten verzonken. Was ze nerveus? Ja, enigszins wel. Niet om het gesprek zelf; ze zou niet als verliezer weglopen, geen offers maken waar ze niet achter stond, daar was ze van verzekerd. Waar ze zich meer zorgen om maakte was om het weerzien van de vrouw die ooit een moederfiguur voor haar geweest was, althans voordat ze haar vader in koele bloede vermoordde. Ze was niet meer de vijftienjarige van toen, maar toch was ze bang voor de macht die Nephthys nog over haar zou hebben. Desondanks, of misschien daarom, had ze haar servants gevraagd haar haar zoveel mogelijk van haar gezicht weg te vlechten. Ze zou zich niet verschuilen en wist dat ze haar koele, onberekenbare masker inmiddels zover geperfectioneerd had dat dat ook niet nodig was.

Ze haatte deze koets. Het was verschrikkelijk hobbelig, zeker vergeleken met de gladde wateren waarover ze het eerste deel van haar reis had afgelegd. Ook de temperaturen waren voor haar doen verschrikkelijk warm, maar gelukkig was ze daarop voorbereid: Ze droeg een jurk van dunne stof, in de paarse kleur die toebehoorde aan de Noordelijke koninklijke familie. Toch was ze opgelucht toen ze eindelijk aankwamen in Ba Sing Se, zodat ze die benauwde koets uit kon. De servant die de gehele reis tegenover haar had gezeten stapte eerst uit, om de deur aan haar kant te openen en haar een hand te geven bij het uitstappen. Ze keek nog een keer om haar heen, ademde de warme lucht diep in en gaf een knikje. Twee van haar servants gingen haar voor en twee sloten zich achter haar, waarna ze als geheel door de deur gingen. Eenmaal binnen stapten de servants meteen naar de zijkant, zodat zij in het midden stond. Ze liet haar blik even over het gezelschap glijden. Nephthys herkende ze natuurlijk, en Lev. Jack had ze alleen als kind ontmoet, maar herkende ze aan zijn traditionele kledij, en dan zou die andere man wel de Head Monk van de Southern Air Temple zijn. Ze leek als laatste te zijn aangekomen, maar dat hinderde niet. "Sorry I'm late." zei ze, gevolgd door een beleefd knikje. Ze nam strategisch plaats, naast Jack en tegenover Nephthys. Haar hart leek te kloppen in haar keel bij het weerzien van haar stiefmoeder, maar ze vertrok geen spier. "Shall we begin?"
411 words • hairwearing • notes: high ranks
Alison Olivia
IC posts : 12
Real name : Cat

Character sheet
Age: 21
Residence: North Pole's Palace
Occupation: Chief
Alison OliviaTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Re: Peacetalk

Bericht van Lev Nekrasov ma jul 09, 2018 10:44 pm

Feel the wind of change
Lev opende zijn ogen en bestudeerde de zaal even, voor hij ze weer sloot. Het was een grote zaal, gekenmerkt door het hoge plafond en de gigantische tafel die er midden in stond. Aan de tafel stonden acht comfortabele stoelen met hoge rugleuningen. Al met al zag het er behoorlijk chique uit. Heel anders dan hij gewend was van de Air Temples. Die waren veel beschaafder, materialiteit was immers niet goed voor monniken. De ruimtes in de tempel mochten misschien wel groter zijn. Toch voelde deze ruimte veel eenzamer aan. Veel kouder, alsof er in de verste verte niemand te zien was. Het liet hem wensen dat hij hier niet zo eenzaam meer zou zijn. Dat de rest van de leiders ook binnen zouden komen. Dat betekende alleen wel dat hij weer eens volledig serieus zou moeten zijn. Veel keus had hij niet wat dat betrof. Hij moest hier serieus genomen worden, puur en alleen voor de welvaard van de mensen in zijn tempel. Zij zouden degene zijn die in gevaar kwamen, die het slecht zouden krijgen als hij het niet goed deed. Ach, dat was ook niets om nu over na te gaan zitten denken. Hij zou beter af zijn als hij gewoon even zou mediteren. Rustig worden voor alle drukte zou beginnen. Op die manier zou hij beter kunnen reageren op wat er gezegd zou worden. Alles beter opslaan en kunnen verwerken. Lev liet een kleine zucht ontsnappen voor hij begon met zijn meditatie. Al snel kwamen de eerste leiders binnen. Het begon met Jack, de Southern Water Tribe Chief. Hij kon zich de laatste keer dat hij de man had gezien niet herinneren. Alles dat terug naar boven kwam was dat de man er altijd zo stern uit zag, een heel ander gezicht dan zijn noorderlijke counterpart. Over counterparts gesproken, als tweede kwam zijn counterpart binnen. Ozias, Head Monk van de Southern Air Temple. "Goodday gentlemen." De drie mannen zaten hierna in stilte. Geen van al zou waarschijnlijk al te veel zeggen tot iedereen aanwezig was. De deur opende weer. Ditmaal om Nepthys door te laten. Het getik van de hakken had haar al eerder aangekondigd. Verrassend genoeg deed ze een heuze 'buiging' ter begroetting. Niet iets wat hij had verwacht van iemand die de Fire Nation leidde. Daarnaast leek ze alleen te zijn, hun troonopvolger was waarschijnlijk niet meegekomen. Al was dat natuurlijk wel de bedoeling geweest. Verbaast keek Lev op toen er twee Fire Nation wachters de kamer binnen liepen zodra de vrouw met haar vingers had geknipt. Thee? Wat dit serieus voor thee? "I always bring my own tea." Ze sprak alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Er stond duidelijk dat beide leiders van elke natie zouden komen en dat er verder geen gezelschap het gebouw binnen zou komen. Nepthys leek beide regels nu al aan haar laars hakken te lappen. De volgende persoon kwam de zaal binnen. Ditmaal was het Alison Olivia. "Sorry I'm late." Zij bood in ieder geval haar verontschuldiging aan voor haar niet geheel correcte gedrag. Vlak achter haar aan kwamen de twee leaders van het Earth Kingdom binnen. Zij hadden gewacht tot iedereen er zou zijn voor ze zelf de ruimte binnen stapte. "Shall we begin?" sprak de blondine zodra iedereen plaats had genomen.

Het begin van het gesprek verliep zoals iedereen zou verwachten.  De huidige stand van zaken werd door alle naties aangehaald. Het ging over de handel en over dingen waar de naties over konden opscheppen. Ze zagen het nog altijd als belangrijk, hoe ze door anderen gezien werden. Al was het natuurlijk logisch dat op het moment niemand als zwak gezien wilde worden. Zwak zijn stond gelijk aan de eerste zijn die compleet overgenomen werd door een ander. De koude oorlog kwam ten sprake, de gesprekken werden wat verhit. Alles koelde weer wat af toen er weer andere onderwerpen op de tafel verschenen. Alles leek te lopen zoals de bedoeling was. Tot een van de deuren van de zaal opensloeg. Lev draaide zijn hoofd recht opzij, om te kunnen zien wat er allemaal gebeurde. Een hijgende bediende van het Earth Kingdom. De paniek was van zijn gezicht af te lezen. Er was duidelijk iets aan de hand. Iets dat ernstig genoeg was om deze meeting tussen de leiders van de wereld te onderbreken. Als het al zo ernstig was, moest het heel wat zijn. Anders zou een simpele bediende zoiets echt niet durven. De jonge man leek wat te proberen, hij wilde iets zeggen. Veel geluid kwam zijn keel echter niet uit. Pas na een paar diepe ademteugen kwamen er woorden uit zijn mond. "Ga-Gaoling is be-being attacked!" Recht had hij de aandacht. Niemand zou er op het moment aan denken om verder te gaan met hun gesprekken. Wie zou er op het moment nou weer een stad aanvallen. Op het moment waren alle leiders hier. Samen zouden ze een onstopbare kracht vormen, een groep bandieten, hoe groot ze ook mochten zijn, zou geen kans maken. Toch was er een ander soort angst af te lezen uit de ogen van de jonge bediende. Zijn ogen schoten door de zaal en kwamen tot stilstand bij een bepaald persoon, recht schoten ze richting de grond. "By the Fi-fire Nation!" Met een ruk draaide Lev zijn hoofd richting Nepthys. Wat was dit nou weer? Beter was dit gewoon een gek gerucht dat door een of andere probleem-maker was bedacht. Toch was het heel goed mogelijk. Nepthys had geen genade en zou elke kans pakken, in zijn ogen. Dit was - op zijn eigen manier - ook een uitstekende kans om zoiets te doen. Niemand en dan ook echt niemand zou dit verwachten. "Nepthys, explain this, please." Zijn stem nog serieuzer dan eerst, met een lichtelijk dwingende ondertoon. Ook was dit de eerste keer dat hij zelf echt iets zei dat niet direct met zijn eigen natie te maken had. Haar reactie op zijn vraag zou bepalen wat er hierna zou gaan gebeuren. Van binnen hoopte hij echt dat dit een of andere stomme grap was. Dat zou zo veel gedoe schelen. Gedoe wat door een heuze all-out war kon leiden. De spanning was duidelijk in de zaal te voelen. De wereld leiders stonden op het moment op scherp. Dit was een gevaarlijke situatie, een gevaarlijke situatie voor iedereen. Waar kwam dit vandaan en wat was Nepthys van plan? Deze vragen moesten beantwoord worden, en wel snel.
●●●●
Lev Nekrasov
IC posts : 15
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 26 years
Residence: The Northern AIr Temple
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Lev NekrasovHead Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Re: Peacetalk

Bericht van Jack di jul 10, 2018 12:17 pm


limitless and immortal

the waters are the beginning and end of all things on earth

Na hem kwam de tweede head monk binnen, en daarna de fire lady - en natuurlijk kwam Nephthys met effect binnen, twee dienaren (of wachters, of zo) achter haar die haar wat thee inschonken. Jack vernauwde zijn ogen lichtjes bij haar vertoon van arrogantie. Water en vuur waren, wel, als kat en hond. Dat was ook niet zo vergezocht natuurlijk. De man ging iets verzitten op zijn stoel, zijn rug nog iets rechter dan ervoor. Hij zou zijn mannetje staan in deze meeting, en tonen dat hoewel zijn stam klein was, ze zich niet klein zouden laten krijgen. Daarna kwam Alison Olivia, iemand die hij voor het laatst gezien had toen ze nog heel klein was. Jack voelde zich oud toen hij zag hoe ze opgegroeid was tot een volwassen vrouw. Uiteindelijk kwam ook de earth king en zijn vrouw binnen, en toen werd de meeting geopend.

Het eerste stuk was vrij saai; Jack sprak alleen als het zijn stam aanging. Hij luisterde met interesse naar het rapport van de noordelijke waterstam, maar was niet echt geïnteresseerd in de informatie van de andere naties. Het was niet belangrijk voor hem; het deed er niet zo toe of ze nu in hongersnood zaten of juist in gouden paleizen woonden. Soms werd de discussie iets verhitter; maar meestal ging dat hem of zijn stam niet aan, en dan hield hij zijn mond ook gewoon. Zijn grijze ogen bestudeerden de mensen rond de tafel meer dan dat hij naar hun informatie luisterde. Hij verwachtte geen problemen met hen; alleen met Nephthys, misschien, maar die had vast ook haar handen vol aan het irriteren van de andere naties.

Plotseling werd hun gesprek onderbroken door een bediende die er nogal angstig uitzag. Meteen richtten alle hoofden zich op hem; ergens had Jack wel medelijden met de arme bediende, die zijn hoofd waarschijnlijk al zag rollen. Het bericht dat hij meedeelde daarentegen, zorgde ervoor dat alle ogen weer naar de fire lady gleden. Gaoling, een stad van the earth kingdom, werd aangevallen.. Door de vuurnatie. Jack verhoogde zijn wenkbrauwen en leunde naar voren. Dit kon grote gevolgen hebben - een tweede oorlog. Waarschijnlijk zou zijn stam weinig betrokken raken; vorige keer waren ze dat ook niet. Maar in ieder geval was Jack wel benieuwd wat voor excuus de fire lady nu in de groep zou gooien.
TAG: high ranks

Jack
IC posts : 8
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 51
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Tribal Chief
JackTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Peacetalk  Empty Re: Peacetalk

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum