⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[SEARCH] Resistance members

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[SEARCH] Resistance members Empty [SEARCH] Resistance members

Bericht van Hal ma mei 28, 2018 9:10 pm

ALL OF THEM PLOT IDEAS

Aight so, puur buiten mijn eigen bewustzijn om typten mijn vingers de allerlaatste zin van Hal’s verleden en toen *ping*, idee.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Nu de Fire Nation aan het oprukken is, lijkt het mij dat er genoeg mensen zijn die het daar nu niet bepaald mee eens zijn. Duuuus I’m starting a resistance ;D Voorlopig zal dat nog niet al te spectaculair zijn, ze proberen immers zo veel mogelijk ondergronds te blijven: denk aan afluisteren van wachters, hier en daar wat wegnemen van belangrijke documenten, het trainen van (non-)benders die later van pas kunnen komen, of überhaupt het winnen van zieltjes. Alles om later in opstand te kunnen komen tegen de Fire Nation.

Ik heb niet bijzonder veel eisen aan het verzet: anything goes! Op zich lijkt het me wel leuk als de verschillende verzetsleden elkaar kennen, al is het maar bij naam, al zal dat wat moeilijk gaan als ze echt aan de andere kant van de wereld van elkaar zitten. Voor de rest mag je geheel zelf bepalen wat je rol binnen het verzet is. Natuurlijk wil ik het wel graag van te voren even weten, ook in verband met eventuele plotjes B)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben wel nog op zoek naar iets bijzonders voor Hal, namelijk een soort protector – of in ieder geval iemand die Hal een beetje onder zijn (of haar!) vleugels heeft genomen. Hal kan zichzelf wel oké verdedigen, maar ja, hij is pas 17, dus zo héél goed is hij nog niet – in ieder geval niet goed genoeg om het tegen de meeste firebenders of Fire Nation soldaten op te nemen en er met z’n leven vanaf te komen.

Hier zou ik wel graag iemand willen hebben die ouder is dan Hal, gewoon puur gebaseerd op skill-level en, uh, levenservaring; het liefst iemand van de Earth Kingdom, of in ieder geval iemand die bekend is met Gaoling, en dus ook regelmatig contact heeft met Hal. Hal vertrouwt deze persoon volledig en hij/zij zal dus in ieder geval weet hebben van het verzet waar Hal ook deel van uitmaakt. Of hij/zij zelf ook deel van het verzet is, mag je zelf beslissen. Verder mag het een bestaand personage zijn of een compleet nieuw – up to you!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bij interesse voor het verzet of de rol van Hal’s protector, hit me up! Ook andere plotjes voor met Hal zijn van harte welkom! <3
Hal
IC posts : 3
Real name : Celeste

Character sheet
Age: 17 Y/O
Residence: Gaoling
Occupation: Miner
HalEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

[SEARCH] Resistance members Empty Re: [SEARCH] Resistance members

Bericht van Nyx Xiaoyu di mei 29, 2018 6:30 pm

Ik wil stiekempjes Nyx wel bij de resistance gooien.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gezien Nyx een relatie heeft met Alison leek het me wel een leuk idee dat ze door het joinen van de resistance het gevoel heeft dat ze Alison kan helpen met de strijd tegen de Fire Nation. Misschien niet eens als 'zichzelf', maar als haar Earth Rumble persona zodat ze toch nog enigszins anoniem blijft. B) & She also lives in Gaoling!

Let me know of je 't wat vind! Ik sta ook open voor meer plot ofc.
Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[SEARCH] Resistance members Empty Re: [SEARCH] Resistance members

Bericht van Hal di mei 29, 2018 9:02 pm

Good choice ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ik like haar motivatie super erg! <3 Dus yessss join the resistance :3

Ik neem aan dat Hal en Nyx elkaar dan wel kennen, of kent Hal haar alleen binnen haar Earth Rumble persona? ;o
Hal
IC posts : 3
Real name : Celeste

Character sheet
Age: 17 Y/O
Residence: Gaoling
Occupation: Miner
HalEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

[SEARCH] Resistance members Empty Re: [SEARCH] Resistance members

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum