⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


๑ Skill levels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Skill levels Empty ๑ Skill levels

Bericht van Erisae za dec 16, 2017 4:22 pm


Class system  

Ieder karakter behoort op Untold Tales tot een bepaalde klasse. Een klasse wordt niet zomaar veranderd, het kost erg veel training om een klasse omhoog te gaan en dit gebeurd dan ook zelfden. Het is onmogelijk om iemand uit een hogere klasse te verslaan in een gevecht waarin alle omstandigheden gelijk zijn voor beide. Er zijn zeven verschillende klassen waarin jouw personage terecht kan komen. Hierin spreken de meeste klassen voor zichzelf. In de karakterkaart van jouw personage kun je een gewenste klasse opgegeven door het team wordt gekeken of dit in in overeenkomst met het verwachtte niveau op basis van beroep, leeftijd en verleden. Als dit zo is wordt het geaccepteerd, is dit niet zo zal er gevraagd worden om het aan te passen. De klasse later nog veranderd worden door verandering van één of meerdere van de factoren.

BENDERS
S - Avatar class
A - Grand Master class
B - Expert bender class
C - Advanced Bender class
D - Experienced Bender class
E - Beginner Bender class
F - Child class

NON-BENDERS
S - /
A - Grand Master class
B - Expert Warrior class
C - Advanced Warrior class
D - Experienced Warrior class
E - Beginner Warrior class
F - Child class

Level system  

Niet iedereen in de zelfde klasse is even sterk. Daarom heeft Untold Tales onder het klasse systeem ook een level systeem. In tegenstelling tot het klasse systeem is aan het niveau in het level systeem wel wat te doen door jou zelf. Door het maken van topics waarin getraind wordt door jouw personage en eventueel ook de personages van anderen kun je levels verdienen. In DIT topic is informatie te vinden over wat er gedaan moet worden om een level hoger te geraken. Hoe hoger het level, hoe lastiger het wordt om een level hoger te komen. Als het hoogste level is bereikt is jouw personage zo sterk als deze kan zijn. Als de klasse omhoog gaat zal het level opnieuw op 1 komen te staan. De klassen Avatar (S) en Child (F) kennen geen levels.


Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum