⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


That ain't no sound of rock'n'roll

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll Empty That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Max zo jun 03, 2018 7:55 pm

M a x

Vanachter een hoop opgestapelde oude, stinkende kratten sloeg hij de soldaat gaande. Nu dan! Weergalmde door z'n kleine koppie. Nee. Wacht. Al een minuut of tien woedde deze discussie, als dat al niet langer was. Toch had de jongen het zo ver weten te schoppen dat zijn aankomende doelwit hem nog niet gezien had. Het verbaasde Max dat deze leeghoofden -vuurnatie soldaten- de positie kregen Gaoling in het gareel te houden. Oh ja, hij mocht dan jong zijn. En veel in gedachten zitten. En soms wat onbenullig uit de hoek komen, maar hij kreeg de situaties meer mee dan men dacht. Dan hoe zijn grote broer dacht. Max was niet blind, noch doof. Wellicht dat 2/3 van alle zaken voor hem nog altijd onbekend waren, alleen had de jongen het idee iets heel groots te hebben ontdekt.
Godzijdank dat zijn maag al aardig vol zat- na een plakje oud brood. Een plakje leek heel weinig, echter was het voor de kleine jonge man meer dan genoeg. Tijden waren zwaar, zeker nu hun vader in de gevangenis zat. Hoe Hal het allemaal voor elkaar stoomde, Max had geen idee. Eén was wel zeker; hij was hem dankbaar. Hij wilde z'n broer helpen, en dat wilde hij doen door eten te... Halen. Om te testen of hij zoiets daadwerkelijk ging redden, richtte Max zijn pijlen meteen op de grootste boeman in deze wereld; een fire nation soldaat. Als hij die eenmaal wat had afgetroggeld, dan moest eten oppikken een simpel karwijtje worden, toch? Voor een laatste keer checkte het jongetje z'n schoenen, waarna hij een serieuze blik richtte op de gemenerik in dit verhaal.
Uiteindelijk schuifelde Max naar voren, zich klein houdend. Iets waarvoor hij weinig moeite hoefde te doen, gezien hij nou eenmaal klein van stuk was. Oh ja, dit ging werken. Dit ging zo hard werken. De soldaat bleef van hem weggedraaid, en hoe dichter hij in de buurt kwam, hoe groter zijn zelfvertrouwen groeide. Nog een heel klein stukje. 1.. 2... Deksels! Onverwachts draaide de vuurbender om. Meteen schoot Max verder naar voren, met uitgestrekte hand. Zijn tengere vingertjes klemden zich om het materiaal wat hij wilde hebben; een stel kettingen. Er klonk geschreeuw door de straten heen. Het jongetje rende meteen weg, met kleine maar giga snelle passen. De kettingen rinkelden luid bij elke pas die hij plaatste, alsof het de soldaat die hem achtervolgde probeerde aan te moedigen sneller te rennen. Max lachte triomfantelijk- ,,I've won!"

{Nao}

♦️.♦️
Max
IC posts : 3
Real name : S.

Character sheet
Age: 11 y/o
Residence: Gaolin
Occupation:
MaxEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll Empty Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Nao Ginmaru ma jun 04, 2018 3:17 pm

Guardian of the

silver castle
Okay, daar liep ze dan, midden in het gebied van de vijand. Nouja, eigenlijk waren de Kyoshi Warriors nog neutraal. Maar op het moment droeg ze het uniform niet en zou niemand kunnen zien dat ze er bij hoorde. Ze gebruikte immers een naginata en geen blade fans. Maar goed, technisch gezien was ze hier wel voor de Kyoshi's. Ze moest namelijk uitzoeken hoe het precies zat met het dorp. Of de dorpelingen niet enorm leden onder de hand van de Fire Nation. Nou, het bleek al vrij snel dat, dat wel het geval was. Vlak voor haar neus kwam een jongetje de hoek om gevlogen, iets glimmends in zijn hand. Kort achter hem aan kwam een soldaat. Okay dan... Misschien toch even een stap op zij zetten. En dan wel zo dat de soldaat vol tegen haar aan zou botsen. Een klap en ze lag plat op de grond. Alsof dit totaal onverwachts kwam wreef ze over haar hoofd, dat zou een pijnlijke plek worden. De soldaat krabbelde overeind en kek om zich heen, waarschijnlijk op zoek naar de jongen. Nao wees, alsof ze het wat eng vond om te doen, een richting op. Recht stormde de soldaat die kant op. Alleen dat was natuurlijk niet de kant waar het jongetje heen was gerend. Wat pijnlijk door de klap kwam ze overeind. Ze was niet heel groot en had casual kleding aan. Een volwassen man in armor kwam behoorlijk hard aan. Okay, nu die jongen nog eens zien te vinden. Ze wilde even navragen wat er nou precies gaande was. De soldaat was inmiddels uit zich verdwenen dus begon Nao de richitng waar het jongetje heen was gerend op te lopen.
●●●●
Nao Ginmaru
IC posts : 18
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 19 years old
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Occupation: Kyoshi Warrior
Nao GinmaruKyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll Empty Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Max zo jun 10, 2018 8:28 am

M a x

Dit plan kon bestempeld worden als de slechtste ooit. Althans, zo zou iedere volwassene dat zien. In Max's eigen  hoofd kreeg het een 11/10, want hey, het lukte toch? De buit klingelde glorieus in zijn handen, onnadenkend hoeveel leed en pijn zo'n ding mensen had aan kunnen richten. Of hoeveel er al onder hadden vergaan. Voor de jongen was het geen moordwapen maar een pronkstuk. En hoewel de plannen waren geweest het te gaan verkopen, ontstond de twijfel of hij dat nog wel wilde. Hoe gaaf was het om het object zelf te houden, hij kon er zoveel mee doen. De kansen waren eindeloos. Echter zat kleine Max nog met een iniminie, ietsiepietsie, heel klein beetje een groot probleem; de soldaat had de achtervolging ingezet.
Stiekem had hij gehoopt dat deze vuurspuwer het al op zou geven. Gedemotiveerd door zijn super snelheid en het feit dat het voorwerp niet terug wilde naar diens oude eigenaar, maar helaas. Zelfs na tientallen meters zat de man hem nog op zijn hielen, waarna hij besefte dat hij dit tempo onmogelijk vol te houden was. Er moest gauw iets gaan veranderen, of dit master idee ging een hele andere wending krijgen. Een wending die niemand wilde zien. Hij wilde niet in de gevangenis terecht komen! Het knulletje zou liegen als hij zei dat er geen moment was van blinde paniek. Oh, die was er zeker. Bij elke meter onthulde zijn gezichtsuitdrukking steeds meer en meer, terwijl hij merkte hoe z'n voetjes hem in de steek begonnen te laten. Het was teveel. Veels te veel. Het einde was al in zicht. In the worst case scenario zag Max al voor zich hoe handboeien om zijn polsen zouden worden geslagen, en hoe hij afgevoerd werd naar de engste plek op aarde. En Hal? Hal zou geen flauw idee hebben waar hij uithing. Eén regelrechte ramp. Tot ineens in een oogwenk een meisje ten tonele sprong. Vól tegen de soldaat op. Arm meisje! Dat moest vast veel zeer hebben gedaan. Hoe dan ook nam Max geen tijd om lekker staan toe te kijken, meteen dook hij ergens de hoek om waar hij zich verstopte achter een pilaar. Hijgend legde hij zijn hoofd tegen het materiaal aan, zijn gedachtes even helemaal blank door de hoeveelheid verspilde energie. Kind of niet, dit vergde meer van hem dan verwacht.
Stiekempjes spiekte hij om het hoekje heen maar trok zich meteen terug toen hij de soldaat zag rennen. Echter dit maal de hele andere kant op. Heel geleidelijk aan verscheen er een grijnsje rondom zijn droge lippen. Hah! Victory at last! Lang bleef Max niet in die waan- het meisje van eerst kwam aangelopen. Hoewel ze voor hem onbekend was, voelde de elf jarige een enige plicht te vragen hoe het met haar ging. Al met al was hun botsing indirect zijn schuld. Voorzichtig schoof hij op haar af. ,,Errh.." begon hij twijfelend. Wat nou als ze zijn prijs wilde afpakken? ,,I wanted to ask you if you were alright?" Vragend keek hij naar haar op, zijn handen heel strategisch achter zijn rug vouwend. Als ze het wilde dan kwam ze er niet zomaar bij. Dan moest ze eerst nog dwars door hem heen. ,,I mean, it was you who bumped into the soldier, right."


♦️.♦️
Max
IC posts : 3
Real name : S.

Character sheet
Age: 11 y/o
Residence: Gaolin
Occupation:
MaxEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll Empty Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Nao Ginmaru do jun 14, 2018 12:40 pm

Guardian of the

silver castle
"Errh..", kwam er twijfelachtig uit het jongetje, nog voor ze wat had kunnen zeggen. Ze hield haar mond, ze was wel geïnteresseerd in wat hij zou gaan zeggen. "I wanted to ask you if you were alright?" vroeg hij haar. Ze was niet heel lang maar toch moest hij een beetje omhoog kijken. Zijn houding was wat onzeker, armen achter zijn rug. "I mean, it was you who bumped into the soldier, right." Nao gaf een kort knikje naar de jongen. Op zich was het wel lief dat hij vroeg hoe het met haar ging. Al wist ze ook wel dat mensen sneller naar de situatie van de ander vroegen als ze zelf iets te verbergen hadden. Dat, plus het feit dat hij van een Fire Nation soldaat vluchtte, vertelde haar al heel wat. "I'm alright. I bumped into him on purpose since he seemed to be chasing you." Toch deed het nog wel behoorlijk pijn. Zo'n harnas was zwaar en door het verschil in snelheid kreeg zij de grotere klap. Ze zuchtte even terwijl ze zacht een keer met haar hoofd schudde voor ze haar twee donkere ogen weer op de jongen richtte. "But I'd like to know why he was chasing you, I assume he didn't do that for fun," sprak ze op een toon die suggereerde dat hij wel beter af zou zijn als hij de waarheid zou vertellen. Ze had die klap immers niet voor niets opgevangen.
●●●●
Nao Ginmaru
IC posts : 18
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 19 years old
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Occupation: Kyoshi Warrior
Nao GinmaruKyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll Empty Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Max ma jun 25, 2018 9:47 am

M a x

Vermoedens werden bevestigd nadat de vrouw hem een knikje gunde. Hoe dan ook triggerde dat een soort medelijden. Zo'n soldaat was groot en sterk, en -no offense- deze vrouw leek nog zo... Fragiel? Niet dat hijzelf beter was dan haar. Ze was nog altijd ouder, groter en sterker. Drie dingen waar Max zo erg naar streefde. Drie dingen waar hij zo jaloers op kon worden. Waarom moest Hal dan ook persé de oudste van hun twee zijn? Hoe tof zou het zijn geweest als hijzelf de eerst geborene was geworden. Oh, al die dingen die hij nu al zou kunnen doen dan. Dan had hij een fatsoenlijk gevecht kunnen brengen tegen de soldaat! Max wilde verder fantaseren, alweer afgeleid van het daadwerkelijke gesprek, maar de stem van de vrouw bracht hem terug. Net op tijd. ,,On purpose?!" Ho is even. Dat veranderde het verhaal wel eventjes. Ze was een held! Alleen... Betekende dat dan ook dat hij de prijs met haar moest delen? Want dat zag hij, heel eerlijk, niet zo zitten. Hoe fatsoenlijk dat ook zou zijn.  De vraag die de vrouw echter stelde leek wel steeds meer die kant op te gaan. Ze wilde weten waarom de soldaat hem had achtervolgd, en wederom tekende twijfeling zijn gezicht. Ging hij liegen..? Liegen was verkeerd, dat had Hal hem wel aangeleerd. Maar.. Zijn trofee! Mokkend kwamen zijn armen in beweging. Traag, om extra duidelijk te maken met hoeveel tegenzin hij dit deed. Zorgvuldig behield hij de ketting dichtbij zijn buik, zodat het niet zonder slag of stoot afgepakt kon worden. ,,I stole this from him," mompelde Max, intussen zijn blik van haar afwendend. ,,He took my daddy, so I wanted to take something from him." Weifelend schoof hij met een voet over de grond heen. Terwijl hij terugdacht aan hun vader ontstond er een gevaarlijk trillend onderlipje. ,,But I guess you want this now, hmn?"


♦️.♦️
Max
IC posts : 3
Real name : S.

Character sheet
Age: 11 y/o
Residence: Gaolin
Occupation:
MaxEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll Empty Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Nao Ginmaru ma jun 25, 2018 3:53 pm

Guardian of the

silver castle
Blijkbaar had de jongen gedacht dat het echt een ongeluk was geweest dat de soldaad tegen haar aan was gerend. Hij leek er een beetje door verrast te zijn. Dan nam niet weg dat hij er geen fan van bleek te zijn om even zijn verhaal te doen. Heel langzaam haalde hij een stel kettingen achter zijn rug vandaan. "I stole this from him," mopelde de jongen. Hij hield de kettingen stevig tegen zijn lichaam aan, duidelijk makend dat hij niet wilde dat iemand ze af zou pakken. Maar waarom? Dit soort kettingen waren alles behalve kinderspeelgoed. "He took my daddy, so I wanted to take something from him." Oh okay tja, dat had ze niet helemaal verwacht. Het was een kinderlijke manier van denken maar de reden waaruit het was voortgekomen was alles behalve goed te noemen. Hoe meer ze er over hoorde, hoe erger de Fire Nation bleek te zijn. "But I guess you want this now, hmn?" Huh wat? De manier waarop de jongen met zijn voet schoof en hoe gewoon zijn hele gezichtsuitdrukking er uit zag. Het was zo zielig om te zien. Nao zuchtte en schudde een keer met haar hoofd. "Listen, you can't just do reckless stuff because your father got taken. What would've happend if you had gotten caught? I'm pretty certain your father wouldn't like that." Preken geven, leuk joh. Als je ze maar vaak genoeg hoorde kon je er automatisch zelf ook wat van. Niet dat haar woorden niet gemeend waren. Waarschijnlijk zou de vader het vreselijk vinden als zijn zoon door de Fire Nation werd opgepakt. Ze konden namelijk behoorlijk genadeloos zijn. "And no, I'm not going to take the chains from you. But be careful with those and make sure no one sees them." Nou, lekker pakket had ze zichzelf ook weer in gemixt. Nao kon het zielige gezicht van dat kind even niet zo goed aan zien. Dan betekende echter niet dat wat hij had gedaan compleet te vergeven viel.
●●●●
Nao Ginmaru
IC posts : 18
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 19 years old
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Occupation: Kyoshi Warrior
Nao GinmaruKyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll Empty Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum