⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Early morning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Early morning Empty Early morning

Bericht van Jack di jun 26, 2018 1:33 pm


limitless and immortal

the waters are the beginning and end of all things on earth

Het was koud vandaag. Dat kon je op de polen misschien elke dag zeggen - maar vandaag was het kouder dan normaal. Zelfs de plaatselijke bewoners hadden zich goed ingeduffeld; en daar behoorde Jack dus ook bij. Hij droeg niet vaak handschoenen, maar vandaag toch wel. Hij hoopte dat het later op de dag warmer zou worden; het was immers nog zeer vroeg, de zon nog maar net opgekomen. Hij deed zijn dagelijkse rondje door de stam. Hij wandelde graag, het was goed voor zijn conditie en ondertussen maakte hij een praatje met de mensen. Hij was een man van het volk - en dat had het volk ook geweten. Jack bleef even staan aan de haven, zijn armen over elkaar gekruist terwijl hij keek naar de grote schepen. Eentje uit het earth kingdom was net aangemeerd en de mensen die erop zaten leken blij te zijn om terug op het land te staan. Dat was logisch ook - net zoals de mensen uit de waterstam niet graag vastzaten op het vasteland. Jack wandelde dichterbij. Als leider van de stam vond hij het belangrijk om ook mensen die hier waren voor zakenmensen vriendelijk te verwelkomen.
TAG: Genevieve Aldaine

Jack
IC posts : 8
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 51
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Tribal Chief
JackTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Early morning Empty Re: Early morning

Bericht van Genevieve Aldaine di jun 26, 2018 4:33 pm


Bruut was de zee voor hen geweest, hoe onwaarschijnlijk dat nu mocht lijken- zo kalm lag het er bij. Vannacht had een storm genadeloos toegeslagen, zorgend voor een woeste zee die hen de nachtelijke uren druk had bezig gehouden. Al met al hadden ze het gered. Zowel de bemanning als het schip, Aldaine's Endeavour. Een schip die zojuist voor het eerst te water lag. Genevieve liet haar slanke hand over de glad geschuurde houten rand gaan, terwijl ze opgelucht zuchtte nadat ze de kade gespot had. Haar lichaam schreeuwde om een paar uurtjes slaap, alleen kon ze die zichzelf nog niet gunnen. In haar hoofd had ze al een hele dag-planning gemaakt met wat ze ging doen, wat ze wilde zien. Het was alweer een hele tijd geleden sinds ze voor het laatst een voet op deze grond had gezet. Vijf jaar? Zes jaar? Hoe dan ook, de kou was geen mis-puntje geweest. Intussen hadden de zeelui het schip veilig aan kant weten te brengen. De loopplank maakte contact met wal en dat bracht de blondine meteen in beweging. Ze sloeg haar warme jas strakker om zichzelf heen, haar kin begravend in de bonte kraag. Haar blik ving een naderende man op, iemand die ze begroette met een vriendelijke glimlach. ,,A fresh goodmorning, sir," sprak ze, waarna ze van de loopplank af sprong. Goed, ze mocht dan de 30 gepasseerd zijn, maar zo heel af en toe voelde ze zich nog jong. Jong, jong uiteraard. Zo oud was ze nog niet. ,,Why up so early, if I may ask?"


Genevieve Aldaine
IC posts : 1
Real name : S.

Character sheet
Age: 31 y/o
Residence: Omashu
Occupation: Business woman
Genevieve AldaineWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum