⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Layout & Updates

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Layout & Updates Empty Layout & Updates

Bericht van Nyx Xiaoyu wo jul 11, 2018 4:32 pm


Nieuwe layout & Updates!

Zoals jullie waarschijnlijk al is opgemerkt hebben wij vanaf vandaag een nieuwe layout! Een nieuw jasje is echter niet de enige update. Samen met de nieuwe layout zijn er nieuwe extra'tjes die het forum hopelijk nog wat leuker en interessanter maken.

Alternate Universes
Aan het ''Other worlds'' gedeelte is een nieuw board toegevoegd. Hier is het mogelijk om je karakter(s) in verschillende soorten en zelfbedachte werelden te spelen.  Het is handig om eerst even de uitleg + regels door te lezen voor je begint!

Site goals
Naast het nieuwe board is er ook een ''Current Goal'' widget verschenen. Hier zal om de zoveel tijd een nieuw doel in komen te staan. Dit kan het werven van leden zijn, een bepaald aantal IC posts bereiken op de site of iets anders. Telkens als we met z'n allen het desbetreffende doel hebben behaald zal het forum een nieuw extra'tje krijgen. Wat precies is natuurlijk nog een verrassing!

DeviantArt
Vanaf nu heeft Untold Tales ook een DeviantArt groep waar je al je creaties die te maken hebben met het forum kwijt kan. De link naar de groep is te vinden links onder de banner, naast de Discord link.

We hopen dat de nieuwe lay en updates nieuwe inspiratie met zich mee brengen en dat we hier nog heel lang met zijn allen gezellig kunnen RPG'en! Aangezien de layout nieuw is kan het zijn dat je misschien hier en daar een foutje ontdekt. Mocht dit zo zijn wees dan vooral niet bang om de staff een berichtje te sturen!

Liefs, het team.


Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum