⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


AU Explanation & Rules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

AU Explanation & Rules Empty AU Explanation & Rules

Bericht van Erisae wo jul 11, 2018 5:47 pm


Explanation  

Een AU is de afkorting voor een Alternate Universe. Dit betekend dat je schrijft alsof jouw personage niet in deze maar in een andere wereld leeft. Zo kunnen jouw benders of non-benders van hier wizards worden, gewone kantoorwerkers en alles wat je maar kan bedenken. Omdat het een alternatief universum is hebben de gebeurtenissen die hier gebeuren geen invloed op de rpg. Wij hebben op Untold Tales drie verschillende soorten AU's, verdeeld over drie forumgedeelten. In de beschrijvingen van deze gedeelten valt te lezen hoe ze werken.

Rules  

  • De algemene site regels gelden hier ook. Hou je hier dus aan!
  • Het is toegestaan om personages die niet op Untold Tales voorkomen te gebruiken bij de Official AU's, bij de andere twee opties is dit niet toegestaan. Vergeet echter niet een kleine beschrijving van je personage te plaatsen in het personages topic.
  • Het is de bedoeling dat elk personage van de Official AU's wordt voorgesteld in in het personage topic.
  • Gebruik altijd een tag bij een topic in de small AU's. Een tag in een topic titel ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: [UT] 'Topic naam'
  • Een Character Switch is alleen toegestaan als beide personen hiermee instemmen. Ga niet zomaar een account van een ander bespelen zonder toestemming!Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum