⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Character introduction

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Character introduction Empty Character introduction

Bericht van Erisae wo jul 11, 2018 6:52 pm


Expecto Patronum
"A Harry Potter based AU"Aanmelden

Expecto Patronum is een dood forum, het is dus ook toegestaan dat er personages worden gespeeld van dat forum. Om een overzicht te kunnen houden van deze personages en ook informatie te kunnen vinden over de personages van Untold Tales zelf is dit topic aangemaakt. Het is de bedoeling dat elk personage dat in de rpg wordt gebruikt hier wordt aangemeld. Na het aanmelden zal jou karakter in de lijst gezet worden. Note: Dit kan soms een tijdje duren.

-----------------------------

Application Code:

Het is toegestaan om het lijstje uit te breiden als je graag extra informatie over je karakter wilt toevoegen. Zie het als een klein voorsteltopicje voor jou AU character.


Character introduction KadNFMT
Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Character introduction Empty Re: Character introduction

Bericht van Alison Olivia wo jul 11, 2018 10:55 pm


General

Officiële naam: Gravin Alison Olivia Winter of Huntingdon
Roepnaam: Alison
Bijnaam: Ali, Miss Winter, Barbie, Ice Queen
Leeftijd: 17 jaar
Verjaardag: 28 juli
Sterrenbeeld: Leeuw

Ouders: Earl Edward of Huntingdon x Lady Cassandra Winter
Broers en zussen: Geen
Relatie: Nyx Xiaoyu
Huisdier: Een velduil zonder naam en ook een beetje Yuna de kat

Lengte: 179 cm / 5'10.5"
Bouw: Slank, athletisch
Haar: Blond, lang, slag
Ogen: Groen, amandelvormig
Huidskleur: Tussen blank en olijfkleurig in met warme ondertoon

Persoonlijkheidskenmerken: Explosief, ijdel, koel, extravert, zelfverzekerd, nieuwsgierig, ambitieus, koppig, bijdehand, overtuigend, impulsief
MBTI-type: ESFP
Likes: Kleding, katten, haar haar, polo, mooie dingen, invloed, Potions, feesten, Nyx
Dislikes: Introverts, mensen die niet voor zichzelf opkomen, docenten, huiswerk, Herbology, muggles, de kleur paars

Huis: Slytherin
Schooljaar: 6
Stok: Elm wood, dragon heartstring core, 11 inches, unyielding
Patronus: Paard

HistoryAlison is geboren in Huntingdon, een plaatsje vlakbij Cambridge. Als enige dochter van de graaf van Huntingdon en zijn vrouwe Winter, groeide ze op met alles wat haar hartje begeerde. Anders dan zijzelf kwam haar vader niet uit een gezin dat enkel bestond uit tovenaars. Zijn vader en twee broers waren het wel, maar zijn moeder niet. Zij was de gravin van Huntingdon en die titel kwam via haar vader ook bij Alison aan. Als enige muggle uit de familie was haar oma altijd het meest interessant voor Alison. Elke Kerst zou ze, na de torenhoge stapel cadeaus van haar ooms uitgepakt te hebben, aanschuiven bij haar oma en luisteren naar verhalen over de wereld die voor haar zo onbekend was. Echter, hoe gek ze ook was op haar oma, ze zou altijd stug volhouden dat ze 100% pure blood was. Het was voor Alison dan ook een grote geruststelling om door een toverstok gemaakt van Elm te worden gekozen.

Toen Alison naar Hogwarts vertrok en bij Slytherin werd ingedeeld, hadden haar ouders niet trotser kunnen zijn. Ze hadden haar opgevoed met als doel een winnaar te creëeren, en dat was in hun ogen nu gelukt. Alles ging goed op school. Alison maakte een hoop vrienden en vijanden, maar bovenal een naam voor zichzelf.

In de zomer na haar eerste jaar keerde ze terug naar huis, waar slecht nieuws haar stond op te wachten: Haar oma had de ziekte van Alzheimer gekregen en kon zich niks meer herinneren van de toverwereld waarin haar hele familie leefde. Die zomer stond in het teken van leren golfen en polo spelen. Haar moeder was gestopt met haar baan om de verzorging van haar oma op te nemen en te veranderen in een echte Engelse socialite. Met regelmaat moest Alison een dinertje of high tea bijwonen. Een steeds sneller groeiende haat tegen de mensenwereld verving de onschuldige nieuwsgierigheid. Alison was woedend dat de mensenwereld te incapabel was om haar oma te genezen.

Aan de andere kant was ze natuurlijk ook wel geschikt voor een leven dat enkel draaide om status. Het sloot perfect aan bij haar gedrag op Hogwarts, wat er voor zorgde dat ze met nog meer zelfvertrouwen door de gangen paradeerde.

Zo ging het een tijdje door. Alison voelde zich beter dan de rest en was niet bang om dat te laten zien. Ze was koelbloedig in haar eerlijkheid en daarnaast behoorlijk ijdel. Dit werd enigszins getemperd toen ze Nyx tegen kwam. Ze waren elkaars tegenpolen en hadden een hekel aan elkaar, tot dit overging in liefde. Het heeft Alison zich wel doen realiseren dat niet iedereen zoals zijzelf hoeft te zijn om leuk te zijn. Aan de andere kant gedraagt ze zich wel nog steeds als Queen Bee, maar dat is gewoon zoals ze is.


we love a good copy/paste
Alison Olivia
IC posts : 12
Real name : Cat

Character sheet
Age: 21
Residence: North Pole's Palace
Occupation: Chief
Alison OliviaTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Character introduction Empty Re: Character introduction

Bericht van Nyx Xiaoyu wo jul 11, 2018 10:59 pm


17
slytherin
captain
homosexual
tomboy
taken
Nyxeria Xiaoyu

General.

Name: Nyx(eria) Xiaoyu
Nickname: Nyx, Straathyena.
Age: 17
Siblings: Leo Xiaoyu
Sexuality: Homosexual
Zodiac sign: Virgo sun, Taurus moon.
MBTI type: INFJ
Birthday: 17 September
Relationship status: Taken

Outside.

Vele hebben vaak moeite met het zien van haar geslacht, gezien ze eigenlijk meer op een jongen lijkt dan op een meisje, zowel fysiek als in haar doen en laten. Ze heeft de lengte van 160cm en een gezond gewicht dat daarbij past. Haar lichaamstype is ook niet bepaald heel vrouwelijk. Ze heeft weinig borsten en small heupen. Buiten dat is haar buik licht gespierd van het vele trainen voor haar quidditch competities.

Inside.

Nyx is iemand die erom bekend staat maar al te graag de lessen op een subtiele manier te verstoren en lol te trappen wanneer mogelijk. Onbewust slooft ze zich graag uit. Ondanks haar rebelse eigenschappen is ze niet graag iemand die ruzies opzoekt, maar mocht iemand haar uitdagen deinst ze zeker niet terug voor een gevecht. Buiten dat is ze erg loyaal aan degene dichtbij haar, bijvoorbeeld haar broer Leo en vriendin Alison.  
Zij die echt dichtbij haar staan zullen een andere kant van haar leren kennen. Ondanks dat ze echt een van de meest chille personen is die je kunt tegenkomen heeft ook zij een grens. Deze grens verschilt per situatie, maar mocht je deze overschrijden is er vrijwel altijd geen weg terug meer naar haar vertrouwen.

history.

Nyx is samen met haar jongere broertje Leo opgegroeid in een gezin dat zo z'n eigen probleempjes had. Hun moeder was een westerse vrouw met de naam Amanda. Een harde werkster was ze, iemand die zich niet zo bezighield met emoties en dergelijke. Zolang je succesvol was was je gelukkig, niet anders. Hun vader, Sean van Aziatische afkomst, was een wat meer nuchter persoon. Hard werken was belangrijk zolang het niet ten koste ging van je geluk. Hard werken voor iets wat minder succesvol was maar toch je passie vond hij ook prima. Dit is iets wat soms best botste in hun relatie, vooral toen Nyx op jonge leeftijd al last kreeg van een 'identiteitscrisis'. Haar moeder vond het prachtig hoe haar dochter het Aziatische uiterlijk van hun vader had gekregen. Lange, donkerbruine lokken en een tenger lichaampje. Amanda hees haar altijd in de mooiste jurkjes en outfits, tot Nyx zich hier niet meer goed bij voelde. De kleding die de jongens droegen sprak haar meer aan, en op een goeie dag pakte ze de schaar en knipte ze de lange lokken waar haar moeder zo trots op was af. Ze was toen tien jaar oud.
Haar moeder was niet blij met het feit dat haar tien jarige meisje nu vaker rondliep in jongens kleren die haar vader voor haar kocht. Hij zag zijn dochter liever zo dan ongelukkig, al was Amanda het hier totaal niet mee eens. Op haar elfde kreeg ze haar Hogwarts brief. Het feit dat ze aangenomen was op deze school maakte de situatie in Amanda's ogen al iets acceptabeler, maar nog steeds was ze niet te spreken over haar dochter. Hogwarts was echter de plek waar ze zich volledig geaccepteerd voelde. Nyx was de persoon waar iedereen eigenlijk wel mee op kon schieten. Echt super goede en veel vrienden had ze niet, maar ze had Leo. Er was één iemand waar ze het niet mee kon vinden; haar roommate Alison Winter die in de eerste instantie de indruk had achter gelaten dat ze het idee had met een jongen op de kamer zijn ingedeeld.
Haar jaren op Hogwarts waren geweldig. De eerste, tweede, derde en vierde klas jaren waren een beetje experimenteel. Al heel snel was ze erachter gekomen dat haar interesse bij meisjes lag. Van jongens moest ze op dat gebied niets weten. Ze heeft enkele meisjes op de school gedate, maar voor de meeste bleek ze maar een 'experiment' te zijn. Die gingen er later toch liever vandoor met een jongen, iets wat haar erg kwetste. De vakanties die ze thuis doorbracht waren minder gezellig. Ze had haar ouders proberen te vertellen over het feit hoe ze dacht over het lichaam waar ze niet helemaal in thuis hoorde en het feit dat ze op meisjes viel. Haar vader had hier bijzonder rustig op gereageerd, maar in de ogen van haar moeder was ze verpest. Ze verafschuwde haar 'dochter', en bracht haar naam nooit omhoog in conversaties met anderen. Nee, ze had geen dochter meer, alleen een zoon. Als mensen haar vroegen hoeveel kinderen ze had zou het antwoord 'één' zijn geweest. Nyx deed alsof het haar allemaal niet zoveel deed, maar natuurlijk heeft dit voor enige emotionele schade gezorgd. Gelukkig waren haar vader en broertje er altijd om haar op te vangen, vandaar dat ze zo beschermend is als het om Leo draait.
Na een tijd heeft ze de struggle met haar geslacht achter zich gelaten. Gezien ze op school gewoon het jongens uniform mocht dragen en iedereen haar prima accepteerde met kort haar deed het haar ook niet zo veel meer. Ze vond het lichaam waar ze in geboren was eigenlijk wel prima. Wel draagt ze nog altijd een chest-binder, puur omdat ze zich zo meer comfortabel voelt in haar kleding. Op slechtere dagen zit ze nog wel eens met dit probleem, maar dat is dan meer gewoon gepieker. Depressief is ze nooit echt geweest. Niet om deze problemen noch om haar ouders/thuissituatie. Haar ouders hoefde ze enkel onder ogen te komen in vakanties, terwijl ze de rest van haar dagen gewoon op school kan spenderen.

trivia.

- Haar favoriete hobby naast quidditch is dansen. Hier is ze buiten school veel mee bezig.

- Haar jongere broertje Leo betekend heel veel voor haar. Ze kan 'm soms wel achter het behang plakken, maar mocht er iemand ooit de intentie hebben hem kwaad te doen zul je eerst de oudere Xiaoyu op je dak krijgen.

- Door de manier hoe haar moeder haar behandelde heeft Nyx een hechtings probleem. Ondanks dat ze heel sociaal is houdt ze de meeste vriendschappen zeer oppervlakkig.

- Haar gender identiteitscrisis is nooit écht over gegaan, al laat ze het lijken van wel. Ze heeft inmiddels vrede met het feit dat ze als meisje geboren is, maar vraagt zich soms nog wel eens af of dat een foutje was van moeder natuur.

- Nyx draagt het jongens schooluniform/quidditch tenue.

- Als het op Alison aankomt is ze heel snel jaloers. Niet omdat ze Alison niet vertrouwd, maar meer om haar eigen angst, en gezien Alison nog al populair is bij het mannelijke geslacht.I feel ya girl
Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Character introduction Empty Re: Character introduction

Bericht van Ylva Nephelae vr jul 13, 2018 12:42 pm


⭑✧ YLVA NEPHELAE ✧⭑
your head in the clouds and your feet on the ground
TEACHER

Name: Ylva Araceli Nephelae
Age: 34
DOB: October 8th
POB: Oxford, England
Gender: Female
Sexuality: Bisexual
Status: Single
Face claim: Jessica Chastain

Subject: Astronomy
Former house: Gryffindor
Pet: Luna Carina {tabby cat}
Patronus: Raven
Wand: Hornbeam wood with a phoenix feather core, 10 ¾" and rigid flexibility


geen copy pasting maar misschien nog wel luier


Laatst aangepast door Ylva Nephelae op vr jul 13, 2018 4:14 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Ylva Nephelae
IC posts : 8
Real name : V(ee)

Character sheet
Age: 34
Residence: Northern Air Temple
Occupation: Author - Nurse
Ylva NephelaeAirbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Character introduction Empty Re: Character introduction

Bericht van Engel vr jul 13, 2018 3:41 pmBasic information
Name: Zahorchak Fronar Solarz
Age: 31 years
Gender: Male
House: Slytherin
Subject: Potions

Appearance
Hair color: (dark) brown
Eye color: Brown
Height: 174 cm
Build: Slank en niet ongelooflijk gespierd.
Brief description: Zahorchak heeft bruine haren en ogen en normaal gesproken een kapsel waarbij hij de haren midden op zijn hoofd getemd zijn door gel en hairspray en de zijkanten kort getrimd. Hij is niet bepaald lang, maar ook niet klein waardoor die niet echt opvalt in een menigte. Daarnaast zijn zijn voorhoofd en lippen van ietwat groter formaat dan normaal gesproken.

Personality
Character traits: Outgoing, flexible, allocentric, assertive, hedonistic, tolerant, friendly, impulsive, cautious
Brief description:Zahorchak heeft geen slechte persoonlijkheid, al kan hij soms wel onbeschoft overkomen. Dit komt omdat hij zijn gedachtes soms iets té direct verwoord, hetzelfde geldt voor zijn grappen. Als hij een grap maakt lijkt het alsof hij het meent, maar diep van binnen bedoelde hij het echt niet gemeen. Zahorchak kan ook best druk zijn omdat hij ADHD heeft. Gelukkig was dit vroeger veel erger dan het nu is. Hoewel, hij vindt het niet fijn om vast pillen te slikken, dus medicatie gebruikt hij er niet voor. Naast dat Zahorchak soms wat verkeerd overkomt en druk is, is hij voor de rest een gozer die met de meeste dingen aardig soepel is. Als iemand hem dan echt zover krijgt dat hij het niet meer tolereert, dan is hij echt razend. Als professor kan hij dus echt je favoriete leraar zijn, tenzij je echt een schijtjong bent die het elke keer weer voor elkaar krijgt. Hoewel hij soepel is in zowel zijn karakter als in de lessen, let hij wel goed op of er niet een leerling is die zichzelf per ongeluk dreigt op te blazen door iets teveel van het verkeerde middeltje in een brouwsel te gooien. Naast zijn beroep als professor is Zahorchak echter niet een saaie man die op het punt staat in zijn midlifecrisis te belanden. Hij is altijd wel in voor een feestje en een glas butterbeer.

Brief history
Zahorchak is een half-blood doordat zijn vader een muggle was. Zijn moeder was echter een puur volbloedje. Hij was in Slytherin gesorteerd, tot verbazing van zijn ouders aangezien die verwacht hadden dat hij in Hufflepuf zou belanden.  In der loop der jaren is zijn karakter echter een stuk veranderd waardoor hij uiteindelijk toch echt wel in Slytherin thuishoorde. Toentertijd gaf hij niet zoveel om school, de meeste vakken interesseerde hem niet zoveel en stond er daardoor ook niet erg goed voor. Hij was echter slim zat, het probleem was alleen dat hij gewoon geen motivatie had en daarom niets deed. Het enige vak waar hij goed in was, zich wél in interesseerde en überhaupt wat voor deed was Potions. Hierdoor wist hij zich toch met moeite te redden en het voor elkaar te krijgen om toch op het nippertje te slagen. De leraren die hem in hun klas hebben gehad verwachtten hem vast nooit meer terug te zien (op zijn potions leraar na, misschien), ze moesten eens weten. Op school was hij nooit de populairste omdat ze hem te druk vonden en hij vaak vrienden uit hogere of lagere jaren had.  Zijn laatste jaar viel hem dan ook het meest tegen omdat zijn vrienden in de hogere jaren natuurlijk al van Hogwarts af waren, tenzij ze nog een jaartje moesten overdoen.

Nadat Zahorchak geslaagd was en Hogwarts mocht verlaten heeft hij niet zoveel bijzonders gedaan met zijn leven. Hij deed geen moeite om een baan te vinden waar hij geld mee kon verdienen, niet eens een simpele. Hij vond zichzelf nog te jong om al te gaan werken en wilde nog van het leven kunnen genieten voordat hij uiteindelijk toch dag in dag uit dezelfde routine zou hebben en dan misschien als gevolg in een midlifecrisis zou belanden. Hoewel hij dit toch een paar jaar volgehouden had begon hij uiteindelijk financiële problemen te krijgen en kon moeilijk zijn ouders lief blijven aankijken voor geld. Hierdoor heeft hij toch maar besloten iets nuttigs te gaan doen met zijn leven en dus heeft hij uiteindelijk gesolliciteerd naar teacher op Hogwarts.  


joining the copy/paste club Cool
Engel
IC posts : 15
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 31 years old
Residence: Capital City
Occupation: Admiral of the Eastern Fleet
EngelFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Character introduction Empty Re: Character introduction

Bericht van Erisae vr jul 13, 2018 4:18 pm

Full name: Alixandra Maria Carve
Nickname: Alix
Age: 17
School year: 6th
Gender: Female
Faceclaim: Amanda Steele
House: Slytherin
Siblings: Cheryl Carve
Pets: Kuroo (black cat)
Wand: Holly wood, dragonheart string, reasonably supple, 13 inch
Personallity: Alix is erg recht door zee en heeft altijd haar mening klaar. Ze is ook niet bang om die te geven en verdedigen zo nodig. Soms kan ze daardoor wel wat bot over komen. Wat er met anderen gebeurd kan haar het grootste deel van de tijd niets boeien, tenzij ze een band heeft met dat persoon. Ze gaat het liefst haar eigen gang en het maakt haar niets uit wat anderen met haar vinden. Alix kan heel net, vrouwelijk en beleefd doen maar is liever wat wilder, ze valt ook een beetje tomboy-sh te noemen.
Looks: Fel blauw haar tot vlak voorbij haar schouders. Het heeft van nature een lichte slag maar soms stijlt ze het. Haar ogen hebben een vrij lichte, grijsblauwe kleur. Alix is vrij lang en slank gebouwd. Ze heeft een litteken over haar rechter zij lopen.


Full name: Lev Nekrasov
Age: 17
School year: 7th
Gender: Male
Faceclaim: Blake Steven
House: Gryffindor
Pets: Richii (Russian Grey Cat)
Wand: Poplar wood with a unicorn hair core, 13 ¾ inch
Personallity: He a dork(TM) from Russia
Looks: Toll boi, wavy short brown hair, dark brown eyes


Full name: Ka'on
Age: 17
School year: 6th
Gender: Female
Faceclaim: Bryden Jenkins
House: Gryffindor
Wand: Ash wood, Phoenix feather, 12 ½ inch, Reasonably Supple
Patronus: Pine Marten
Personallity: Hyperactive kiddo with some anger issues
Looks: Avarage build, slightly wavy ash blonde hair, grey eyes


Blijkbaar heb ik nooit char sheets gemaakt op EP??
Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Character introduction Empty Re: Character introduction

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum