⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Expecto Patronum {INFO}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Expecto Patronum {INFO} Empty Expecto Patronum {INFO}

Bericht van Nyx Xiaoyu wo jul 11, 2018 7:22 pm


Expecto Patronum
"A Harry Potter based AU"


Expecto Patronum {INFO} Sorting_hat_icon_by_sarahmfighter-d61itga

Welcome to Hogwarts!

De Expecto Patronum AU is een non-canon Harry Potter mini RP gebbasseerd op het inmiddels inactieve forum ''Expecto Patronum''. Deze mini RP speelt zich voornamelijk in en om Hogwarts heen. Speel je characters hier als leerling of docent, sluit je aan bij een van de vier houses, volg de lessen en ontrafel de geheimen die Hogwarts te bieden heeft!

Character List

Dit is een lijst met alle characters die op dit moment meedoen aan deze AU. Informatie over deze characters kun je vinden in het aanmeldtopic.

LEGENDA
GryffindorSlytherinHufflepuffRavenclaw

✦ Professors
-
-

✦ Head Students
- ♀  Alison Winter (Cat)
-

✦ Quidditch Captains
- ♀  Nyx Xiaoyu (Juul)
-

✦ Students
- ♀ Ash Jefferson (Juul)
-

Rules


Natuurlijk gelden alle algemene RPG regels en de regels van dit board ook in deze RPG, maar om de AU zo netjes mogelijk te houden zijn er nog een aantal regels waar men rekening mee zou moeten houden.

-  Het is een non-canon RP, het spelen van karakters uit de boeken of kinderen daarvan is niet toegestaan.
- Faceclaims zijn toegestaan, maar enkel van echte mensen.
- Blijf  zo realistisch mogelijk wat betreft de setting. Bij vragen over het HP universe stuur de staff even een berichtje.
- Enkel professoren mogen een metamorphmagus of animagus zijn. Het spelen van een personage die (deels) een andere soort is, zoals weerwolf, (half-)Veela of (half-)reus, mag voorlopig enkelmet toestemming.
- Professors mogen door iedereen worden bespeeld, maar qua vakken is het first come first served. Voor een lijst van vakken die op Hogwarts worden gegeven klik HIER.
- Mocht je een head girl/boy of een captain willen spelen zet dat dan even in je aanmelding. Deze rangen zullen bij inactiviteit af en toe kunnen wisselen.
- Maak in elke RPG post altijd duidelijk welk van je karakters je op dat moment bespeeld, het liefst met de algemene info zoals house, leeftijd en naam boven de post. Zo blijft het duidelijk wie wie speelt.
Expecto Patronum {INFO} KadNFMT


Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op wo jul 11, 2018 7:53 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Expecto Patronum {INFO} Empty Re: Expecto Patronum {INFO}

Bericht van Nyx Xiaoyu wo jul 11, 2018 7:51 pm


Expecto Patronum
"A Harry Potter based AU"RPG Boards

Hier vind je alle gebieden waar je met jou karakter kunt RPG'en. Om te RPG'en in deze AU open je gewoon een topic in het ''Expecto Patronum" Board in ''Alternate Universes''.  Vergeet niet het gebied waar je je topic in opent in de eerste post te vermelden! Ook is het fijn als je een sheet gebruikt of de naam en info van je karakter kort boven je post zet zodat het makkelijk te vinden is.

--------------------------------------------------------------

HOGWARTS
Classrooms - Great Hall - Kitchen - Floating Stairs - Prefects bathroom  Dorms - Hospital wing -Common rooms - Teacher's Lounge - Library


HOGWARTS GROUNDS
The greenhouses - Quidditch field - Hagrid's Hut - The Great Lake - Forbidden Forest


HOGSMEADE
Honeydukes - The Three Broomsticks - Dervish and BangesExpecto Patronum {INFO} KadNFMT
Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum