⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


stray cat crossing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

stray cat crossing Empty stray cat crossing

Bericht van Alyss wo jul 11, 2018 10:09 pm


stray cat crossing 14383e088eed9ea2da556c968e1f5a60-dbbtg0v

Het was een moeilijke beslissing geweest, maar uiteindelijk had de jonge healer besloten om alvast vooruit te gaan. Ondanks dat ze hierdoor haar siblings achter had moeten laten gaf het haar een gevoel van voldaanheid. Dit was immers haar reis, een lange tocht die ze zelf zal moeten afleggen.

Na een lange boot reis richting het aarderijk, een zware tocht door het moeras en met voeten vol blaren was ze dan eindelijk aangekomen in Omashu. Het was een zware en lange tocht geweest, en hoe lang ze erover gedaan had wist ze niet eens precies meer. De hele reis was als een wazige gedachte in haar hoofd achtergebleven. Met en hoop ongeloof in haar doffe blik slenterde ze de stad binnen. Het meisje keek haar ogen uit bij het zien van diens indrukwekkende muren en aflever systeem. De lokale bewoners leken haar wat vreemd aan te staren, maar dat verbaasde haar niet. Ze zag er nogal toegetakeld uit na het overbruggen van de gigantische afstand tussen haar thuis en de grote stad Omashu.  

Haar eerste prioriteit was het vinden van eten en een slaapplaats. Ondanks dat ze niet te lang op een plek wilde blijven hangen leek het haar handig om zo lang nodig aan te sterken in Omashu. Hier was ze in ieder geval veilig voor de vuurnatie. Haar aandacht werd getrokken door een kleine markt in de straten van de stad. Vastberaden dat hier wel wat te eten te scoren zou vallen stapte ze af op een van de kraampjes. Haar ogen gleden over de verschillende lekkernijen voor haar, maar de moed zakte haar al snel in de schoenen toen ze besefte dat ze enkel wat waterstam geld op zak had. Met een geïrriteerde zucht draaide ze zich om. Het was haar echter niet opgevallen dat er iemand achter haar stond, en een botsing was nu helaas niet meer te voorkomen.

- open! alyss needs to meet some new people.
are you afraid to fall
Alyss
IC posts : 2
Real name : Jules

Character sheet
Age: 17 y/o
Residence: South Pole
Occupation: Healer's Apprentice
AlyssWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

stray cat crossing Empty Re: stray cat crossing

Bericht van Erisae do jul 12, 2018 8:35 pm

The difference blood makes
Earth Kingdom. Dit was de tweede keer dat ze er was. De eerste keer had ze heel veel rondgekeken en allerlei plaatsen bezocht. Deze keer reisde er ze enkel en alleen doorheen om naar de Noordpool te kunnen komen. De reis verliep simpeler dan de vorige keer, alleen al door het feit dat ze er nu meer ervaring mee had. Al dat reizen. Inmiddels was ze in Omashu en liep ze met Nue aan zijn halster over een markt. Het dier kon nogal imponerend over komen en als ze er op zou blijven zitten zou het de verkeerde soort aandacht trekken. Voorlopig keken mensen slechts vol verbazing naar de brunette met de Snowleopard Caribou. Alles leek prima te verlopen - ze waren al bijna aan de andere kant - tot er iemand tegen haar aan liep. Recht liet Nue de haren in zijn nek opstaan maar met een tikje tegen zijn nek zakte ze weer. Nu pas draaide Erisae zich richting het meisje dat tegen haar aan was gelopen. Ze was jonger dan haar en had opvallend wit haar. Witte haren die haar bekend voor kwamen. "I think I know who you are?" zei Erisae meer vragend dan constaterend.
●●●●
Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum