⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[open] As we walk along

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[open] As we walk along Empty [open] As we walk along

Bericht van Erisae ma aug 20, 2018 10:54 am

The difference blood makes
Dit was de tweede keer dat ze door de lange passage moest. Deze keer alleen de andere richting op als de vorige keer. Ze had haar Earth Kingdom kleding weer omgeruild naar die in de stijl van de Water Tribes zodra ze ver genoeg van Gaoling verwijderd was geraakt. Vlak voor de Serpent's Pass was haar verteld dat het aanbevolen werd om met groepen te reizen. Aangezien Nue niet telde als een mens moest ze aansluiten bij een andere groep die op de zelfde manier bij elkaar geraapt was. Natuurlijk kreeg ze blikken. Wat deed iemand van de Water Tribes nou weer hier? En dan al helemaal op een Snow Leopard Caribou. Die dieren zag je vrijwel nooit buiten de polen. Ze waren net de doorgang in getrokken toen Nue zo nodig nog meer aandacht naar zich toe moest trekken. Het dier versnelde zijn pas zodat hij vlak achter een van haar tijdelijke reisgenoten kwam te lopen. Het stak zijn nek uit en begon zo een beetje aan de rug en het achterhoofd van het persoon te snuffelen. De kans dat de ander dit niet door zou hebben was vrij klein. Tot zo ver haar plan om niet al te veel extra aandacht naar zich toe te trekken.
●●●●
Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum