⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[open] Prayer of the North

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[open] Prayer of the North Empty [open] Prayer of the North

Bericht van Lev Nekrasov ma aug 20, 2018 11:02 am

Feel the wind of change
Twee donkere ogen keken om de hoek de grote open hal in. Ze speurde de hele ruimte af voor de jonge man helemaal om de hoek kwam. Er leek op het moment niemand op hem te wachten. Eindelijk wat rust. Sinds het hele gebeuren in het Earth Kingdom lag de boel op z'n kop. Er waren enorm veel Nomaden naar hem toe gekomen met allerlei soorten vragen. Velen waren ongerust of zij niet het volgende doelwit van de Fire Nation zouden worden. Hij kon niet zeggen dat hun zorgen volledig ongegrond waren. Toch moest hij er voor zorgen dat iedereen gerustgesteld was. Het was zijn taak om iedereen in de tempel te beschermen en hij zou zijn leven geven om dat te kunnen doen. Alleen... soms werd het daardoor ook behoorlijk druk in zijn leven. Zoals ieder ander mens had ook hij rust nodig in zijn leven. De centrale hal leek te bruisen met mensen zoals gewoonlijk en dat op zich was al een fijn zicht. Met rustige passen wandelde de jonge Head Monk richting een van de zithoeken waar enkele Nomaden met elkaar aan het praten waren. Op een lege plek nam hij in de kleermakerszit plaats. Hij keek rond om door te krijgen waar het groepje over aan het praten was.
●●●●
Lev Nekrasov
IC posts : 15
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 26 years
Residence: The Northern AIr Temple
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Lev NekrasovHead Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum