⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[open] When the cinder bird flies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[open] When the cinder bird flies Empty [open] When the cinder bird flies

Bericht van Shizuki Sei ma aug 20, 2018 11:11 am

Battle is just a dance
Op haar dooie gemakje wandelde de jonge studente richting een van de pleinen in de hoofdstad. Het was altijd al haar thuis geweest en in een redelijk deel van de stad kende ze de weg ook wel. Deze stad die ze zo goed kende, leek sinds een paar dagen een onbekende plaats voor haar. De reden? Fire Nation propaganda overal. Dat was altijd al wel zo geweest maar sinds de overname van Gaoling was het buiten proportioneel veel geworden. De vaderlandse trots was door de hoofden van vele geschoten. En als iemand die niet zo'n fan was van alle rijke mensen die hun natie bestuurde? Dan was dit geen ideale wereld. Ze zou veel liever zien dat alles terug zou keren naar hoe het was. Maar nee. Het huidig staatshoofd had deze beslissing gemaakt met wie weet hoe weinig aandacht voor wat haar volk hierdoor zou mee moeten maken. De andere naties zouden het hier nooit bij laten. Er waren dus een aantal opties. Ze zouden hun land terugnemen en vervolgens zou de economie van de Fire Nation het lastiger krijgen. Een heuse oorlog zou worden ontketend. Of het zou het einde worden van de hiërarchie zoals ze die kende. Zuchtend nam ze plaats op de rand van een fontein midden op het plein. "Waar gaat het toch allemaal heen met deze wereld," verzuchtte ze. Het was niet tegen iemand in het specifiek dus waarom ze het precies zei wist ze niet. Toch voelde het goed om dat een keer hardop te zeggen.
●●●●
Shizuki Sei
IC posts : 21
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 17 years old
Residence: North Chung-Ling
Occupation: Student
Shizuki SeiFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

[open] When the cinder bird flies Empty Re: [open] When the cinder bird flies

Bericht van Iris Aelwen di sep 18, 2018 7:55 pm

Iris was even vrolijk als altijd toen ze door de stad liep, maar haar bodyguard was grumpy-er dan ooit tevoren. Hij was oplettender dan normaal, veel meer op zijn hoede; alsof er elk moment iemand om de hoe zou kunnen komen die Iris neerstak of zoiets. Ze wist dat dat kwam door de overname van Gaoling en het feit dat ze weer aan de vooravond van een oorlog stonden, dat was haar maar al te uitgebreid uitgelegd; maar het deerde haar niet zo. Iris liep net voorbij een meisje die op het randje van de wondermooie fontein zat toen die iets verzuchtte over waar het toch allemaal heen ging met de wereld. Dat trok haar aandacht. ze draaide zich om, haar vuurrode jurk dansend in de wind die dat maakte en licht fronsend keek ze naar het meisje die dat gezegd had. "Hoe bedoel je?", vroeg ze plots, oprecht nieuwsgierig. Waarom zou iemand dat vinden? Het was bijna alsof de oorlog en de propagandeposters zo aan haar voorbij gingen; en dat was ook zo, natuurlijk. Ze was altijd goed beschermd, achter de stenen muren van het kasteel waarin ze woonde, op de voet gevolgd door een zwaar bewapende en goed opgeleide bodyguard die bereid was zijn leven te geven voor haar veiligheid. De meeste mensen hadden al die luxe niet.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

[open] When the cinder bird flies Empty Re: [open] When the cinder bird flies

Bericht van Shizuki Sei do sep 20, 2018 6:18 pm

Battle is just a dance
Waarom had ze überhaupt verwacht dat mensen zich niet met de zaken van anderen zouden bemoeien. Een kolk van rode stof verscheen voor haar, het kwam van de rok van een jonge vrouw vandaan die zich zojuist naar haar had omgedraaid. "Hoe bedoel je?" vroeg de zilverharige vrouw met een lichte frons op haar gezicht. Dit kon alle kanten op gaan. Als de intonatie correct was geweest kon het gewoon pure nieuwsgierigheid zijn en geen echt probleem. Als ze op de frons moest af gaan kon dit nog wel eens een extremistische Fire Nation spion zijn of iets dergelijks. Naar haar avonturen met High General Ryuu nam ze toch maar het zekere voor het onzekere. Ze moest een manier vinden om hier zonder kleerscheuren vanaf te komen. "Met de overname van Gaoling en alles, dat er weer een oorlog aan dreigt te komen." Ze sprak haar woorden zo nonchalant mogelijk uit zodat ze na het antwoord van de vrouw nog alle kanten op zou kunnen.
●●●●
Shizuki Sei
IC posts : 21
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 17 years old
Residence: North Chung-Ling
Occupation: Student
Shizuki SeiFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

[open] When the cinder bird flies Empty Re: [open] When the cinder bird flies

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum