⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Expecto Patronum

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Expecto Patronum Empty Expecto Patronum

Bericht van Nyx Xiaoyu wo okt 31, 2018 9:43 pm

Expecto Patronum

Expecto Patronum Mdo8qZZ

RULES » ENTER « REGISTER

''Welkom op Expecto Patronum! Dit is een open world Harry Potter RPG en speelt zich af in Groot-Brittannië. 20 jaar na de de welbekende 'Battle of Hogwarts' in 1998 is Hogwarts nog steeds draaiende. Dat betekent dus nieuwe docenten, nieuwe leerlingen en nieuwe geheimen om te ontrafelen! Op dit forum is het mogelijk om eindelijk op Hogwarts te studeren en daar lessen te nemen, vrienden te maken, spreuken te leren, punten te verdienen en nog veel meer. Ondanks dat dit forum zich grotendeels focust op Hogwarts is het ook mogelijk om een karakter te bespelen met een leven buiten de bekende kasteelmuren. De regels van Hogwarts zijn echter nog altijd hetzelfde gebleven. Geen technologie, het traditionele uniform, etc. Dit is dan ook hoe de setting in het kasteel zelf blijft. Echter is de wereld buiten de kasteelmuren inmiddels veel moderner. Zal dit de school beïnvloeden, of misschien zelfs de hele magische gemeenschap?''

Stap een magische wereld binnen als student van Hogwarts of ga op avontuur in de rest van deze open-world rpg. In deze open-world Hogwarts rpg heb je de vrijheid om de magische wereld te verkennen. De site is na twee jaar terug uit de dood gehaald, oude karakters zijn terug en er is genoeg ruimte voor nieuwe. Er zijn meerdere dingen aan de site toegevoegd, zoals de open-world maar ook verschillende rangen en sub-rassen die je op verschillende manieren kunt verkrijgen.

We hopen je snel te zien!

Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum