⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


๑ High rank/important position application topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Erisae wo feb 14, 2018 6:21 pm


Application rules    • De aanvraag moet in dit topic geplaatst worden.
  • Eén High rank per persoon, personen met een High rank maken minder kans op een Important position.
  • Eén Important position per persoon, personen met een High rank maken minder kans op een High rank.
  • Het team mag vragen om je aanmelding uitgebreider te maken als zij vinden dat het te klein is of er dingen missen.
  • Als het team besluit om jouw aanmelding niet te kiezen valt hier niets meer aan te veranderen, boos worden, slijmen etc. wordt niet op prijs gesteld.
  • Er mogen enkel aanvragen geplaats worden voor de ranken/posities waarbij in dit topic 'open' staat.
  • Van een rank/positie wordt verwacht dat deze actief is, als dit niet gebeurd zal de positie weer open komen te staan.


Erisae
IC posts : 14
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 20 years
Residence: Traveler
Occupation: Traveler
ErisaeWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Mielikki Gaeis-Lhyn za maa 03, 2018 5:02 pm

Gaeis-Lhyn Family
________________
r u s t i c___a n d___p r e s t i g i o u s.The GAEIS-LHYN family is a noble household inhabiting the city of Ba Sing Se. Having its huge and wealthy manor somewhere at the end of the Upper Ring´s large lake in a middle-sized nature park (see this link for a map explanation!!) that eventually crosses its borders with the Agarian Zone to some extent, the Gaeis-Lhyn are known for their influence in the farming and animal-husbandry industry as they hold several stalls and farmlands in this nature park nearby the Upper Ring, aswell as for their great importance in the world of sciences of today as many of their noblemen become scholars at the Ba Sing Se University.

Their story is said to be beginning several centuries ago, when a male earthbender known as Gaeilao walked into a large cave system by accident. Being completely lost in the extremely dark area, he didn't know what to do. Eventually, one of the Badgermoles that were folklorically told to be the teachers of Earthbending foundhim struggling in the dark caves and almost eating his own toenails as lunch, and decided to help the poor man. After several hours, he was teached seismic sense and after that, he didn't want to go away. As such, he learned to life in the way Badgermoles did, and was simply awed. After years, he finally came back from his cave vacation and by all the great earth-bending techniques he learned from the Badgermoles, he sped himself up the social ladder. He joined the Army, wrote fascinating scholaric tomes (large informal books) surrounding the Badgermoles and their way of thinking and eventually became a folkoric legend.

The Gaeis-Lhyn family beliefs they are his ancestors. While now known as rich farming landlords and scholars, they barely have much evidence to proof it except one sly birth registry claiming it. They also are said to be the founding fathers and owners of the Royal Earth Agricul-Co, the leading Earth Kingdom Co-Operative of farmers of all sizes.

While being technically noble, many other noble families tend to despise them. This would mainly be becayse they assist poor farmers aswell, which raised beliefs that they may be poorly-trained in etiquettes.
Mielikki Gaeis-Lhyn
IC posts : 0
Real name : Leon

Character sheet
Age:
Residence:
Occupation:
Mielikki Gaeis-LhynNew member

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Nao Ginmaru zo maa 04, 2018 9:31 pm

๑ High rank/important position application topic Ginmar10
Jaren geleden hielpen de voorouders van de Ginmaru familie met de uitbreiding van Omashu tijdens een van de belangrijkste groei periodes van de stad. Het geld dat zij over de jaren hadden opgespaard kwam te pas in de bouw. Zij zagen de stad als een nieuw punt van succes in het Earth Kingdom. Tijdens het kiezen van hun achternaam kozen zij ook hiervoor. Het eerste deel van hun naam 銀 (gin) betekend zilver. Toentertijd noemde ze de als maar groeiende stad Ba Sing Se de gouden stad. Omashu zagen zij als diens opvolger, daarom hoopte ze de stad de zilveren stad te kunnen noemen in de toekomst. Ba Sing Se werd amper een generatie later al niet meer zo genoemd, ondanks dat besloot de familie het edelmetaal in hun naam te houden. Het tweede deel van hun naam 丸 (maru) staat voor een bepaald type kasteelmuur. Ze hadden een groot deel van hun geld in de uitbreiding van de stad gestoken en zo ook in hun toekomstige huis. Dit was namelijk net een kleinschalig kasteel, inclusief een muur die hun van de buitenwereld scheidde. Dit huis is later verdwenen maar vandaag de dag woont de familie nog steeds in een gigantisch huis omringt door een hoge muur.
๑ High rank/important position application topic Ginmar12
De Ginmaru familie hecht veel aandacht aan hoe de buitenwereld ze zien. Het is een prestigieuze familie waarvan elk lid zijn waarde moet bewijzen. De familie werkt met een hoofdtak en zijtakken. De hoofdtak is de eerstgeborene zoon van de generatie met zijn gezin. Elk familiehoofd moet namelijk mannelijk zijn volgens traditie. De eerstgeboren zoon zal zodra zijn vader vind dat het tijd is de hoofdtak overnemen. Vanaf dat moment zullen zijn ouders en jongere broers en zussen tot de zijtak behoren. De mannen in de zijtak nemen belangrijke posities in de stad in terwijl de meeste vrouwen aan andere rijke families worden uitgehuwelijkt. Over de loop der jaren hebben de vrouwen zelf het recht om hun man te kiezen maar deze moet wel lid zijn van een van de rijkste families in het Earth Kingdom. De familie heeft veel geld geïnvesteerd in het bekende post systeem en houdt ook een groot deel van handel in hun handen. Vandaag de dag zijn ze bezig met de handel buiten de stad verder uit te breiden en proberen ze ook meer handelsroutes met andere naties tot stand te brengen.
๑ High rank/important position application topic Ginmar12
Nao is het tweede kind in de hoofdtak van de familie. Haar vader is het huidige familiehoofd tot hij besluit dat Nao's oudere broer daar klaar voor is. Net zoals haar moeder vroeger was, is Nao een Kyoshi Warrior. Haar vader koos namelijk een vrouw uit een Middle Class familie in plaats van een Upper Class familie. Daar werd toentertijd vrij kritisch tegenaan gekeken maar de vrouw bewees zich een uitstekende dame van adel. Nao is daarentegen iets minder gesteld op de manieren van de familie. Ondanks dat ze alle etiquette kent en volgt is het niet bepaald haar hobby om zich zo te gedragen. In plaats van het zoeken naar een toekomstige echtgenoot, spendeert ze haar tijd liever al trainend bij de Kyoshi Warriors. Ondanks dat alles is de band die ze met haar ouders en siblings deelt erg goed en weet ze dat ze altijd bij haar familie terecht kan.
●●●●
Nao Ginmaru
IC posts : 18
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 19 years old
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Occupation: Kyoshi Warrior
Nao GinmaruKyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Alison Olivia wo maa 14, 2018 11:52 am


Decisions 

Na uitgebreid overleg hebben we als team besloten om de familie Ginmaru te accepteren. Wat betreft de familie Gaeis-Lhyn doen we dat voor nu niet. Wij zouden graag eerst kennismaken met jouw manier van posten en zeker weten dat je actief blijft. Ook vinden we de geschiedenis niet helemaal realistisch.

Alison Olivia
IC posts : 12
Real name : Cat

Character sheet
Age: 21
Residence: North Pole's Palace
Occupation: Chief
Alison OliviaTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Storme vr apr 13, 2018 9:04 pm

Naam Jack of the Southern Water Tribe
Geslacht Mannelijk
Leeftijd 51 jaar
Rang Tribal Chief
Wapen Zwaard & schild

Uiterlijk Jack is een vrij groot gebouwde, gespierde man. Hij had vroeger donkerbruin haar, al is het nu eerder grijs dan bruin. Hij heeft donkergrijze ogen en een kort baardje. Ook heeft hij duidelijke lachrimpels naast zijn ogen. Hoewel hij door de leeftijd minder sterk is dan toen hij twintig was, is hij nog steeds iemand om schrik van te hebben.
Faceclaim Tr Pescod

Innerlijk Jack komt op het eerste zicht vooral over als een goedlachse man. Hij heeft weinig zin om boos te worden om kleine akkefietjes en zal vrij vergevingsgezind zijn. Dit betekent echter niet dat hij zomaar over zich heen zou laten lopen; er zijn momenten dat hij zijn mannetje moet en zal staan. Jack is een vaderfiguur voor de tribe, die zich nooit zou opsluiten in één of ander kasteel maar graag onder zijn mensen is. Hij zou zich voor hen altijd opofferen en is zeer loyaal. Hij houdt zich niet zo zeer veel bezig met wat de andere rijken doen; dat zou een fout kunnen zijn in zo'n spannende en gevaarlijke tijden als deze. Hij weet wel vele over de wereld waarin ze wonen, dankzij zijn tijd als wereldreiziger toen hij jong was. Jack is echter ook een beetje het verstrooide-professor-type, die graag lange verhalen vertelt maar dan in het midden vergeet waarover het ook alweer ging. Hij vecht niet graag maar zou het wel met hart en ziel doen als hij zijn tribe zou moeten beschermen. Over het algemeen probeert hij gewoon een goede leider te zijn voor hen, die niet te trots is om advies op te volgen maar die ook niet gewoon over zich heen laat lopen.

Geschiedenis Jack werd geboren in een gewoon gezin in de Southern Tribe. Hij is enig kind en altijd een vaderskindje geweest. Als jongen leerde hij jagen op de traditionele zuidelijke manier. Toen hij veertien jaar was, kreeg hij bij het Ice Dodging ritueel dat in de Southern Tribe de gewoonte is de Mark of the Trusted voor zijn loyaliteit aan zijn tribe en aan zijn vrienden. Jack was nooit het populairste kind, maar had altijd wel een groep vrienden om zich heen. In tegenstelling tot hen was hij echter niet geïnteresseerd in de meisjes of in trouwen en een gezin starten. Hij was altijd nieuwsgierig geweest en wou de wereld zien. Toen hij twintig jaar oud werd vertrok hij op reis na emotioneel afscheid te nemen van zijn ouders. Als eerste ging hij naar het Earth Kingdom, waar hij de verschillende steden bezocht en absoluut overweldigd werd door de grootte ervan. Hier bleef hij twee jaar lang, want er was zo veel te zien en ontdekken.. Toen hij in Ba Sing Se, de hoofdstad van het Earth Kingdom, was, ontmoette hij een jonge Air Nomad. Dit werd een goede vriend van hem en samen met hem reisde hij naar de westelijke Air Temple, de thuis van de nomad. Hier bleef hij slechts een maand, omdat het niet gepast was voor hem om daar nog langer te blijven. Over deze korte tijd kan hij echter vele verhalen vertellen, over de architectuur, de sfeer die er hing en over de wijsheid van de monniken. Toen reisde hij naar de Fire Nation, waar hij op een leeftijd van 23 jaar aankwam. Hier ging hij in de leer bij een echte zwaardmeester, die hem de kunst van het zwaardvechten bijbracht. Na nog eens drie jaar nam hij afscheid van de vuurnatie. De volgende bestemming: de noordelijke water tribe. Hier bleef hij niet zo lang, omdat hij heimwee kreeg en echt verlangde naar thuis. Het was ook niet zo heel anders. Hij was 28 toen hij thuis aankwam. Hij was 8 jaar weggeweest en een heel ander man geworden - groter, gespierder, wijzer. Zijn vader was een paar jaar geleden jammer genoeg gestorven aan een ziekte. Hij nam de taak om voor zijn moeder te zorgen op zich, als enig overblijvend familielid. Toen stierf de huidige Chief van de zuidelijke tribe. Er werd een soort wedstrijd georganiseerd om te beslissen wie de opvolger zou zijn, sinds de chief geen kinderen had. Jack won en op een leeftijd van 29 jaar, aan de vooravond van de oorlog (al was dat toen nog niet geweten) nam hij de taak van chief op zich. Toen stierf de avatar, en de spanningen tussen de vier naties begonnen op te lopen. De zuidelijke tribe had in het eerste geval weinig te maken met het hele gedoe, ze hielden zich er zo veel mogelijk buiten. Het was wanneer de vuurnatie een stap te ver ging, dat ook zij zich ermee zouden mengen - ze zouden niet over zich heen laten lopen. Maar dat is, zoals iedereen wel weet, geschiedenis. Water haalde de bovenhand in het beslissende gevecht en hoewel de spanningen nog niet verdwenen zijn, hoopt iedereen dat er weer vrede kan zijn.. Jack zal in ieder geval er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de zuidelijke stam veilig is. 
Storme
IC posts : 17
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 17
Residence: Homeless [Ba Sing Se]
Occupation: Unemployed
StormeEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Nyx Xiaoyu di apr 17, 2018 8:54 pm


Decisions 

Gefeliciteerd, Jack is geaccepteerd als Chief of the Southern Water Tribe!

Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Dashiell ma mei 21, 2018 4:04 pm

๑ High rank/important position application topic Za7nf5w7
Apply //  head monk of the Southern Air Temple -

"Ozias Phelan"
Gender: male
Age; 39
Element; A level air bender
Birth Place: eastern air temple
Current hometown; Southern air temple
Religion: he has no religion on his own really, yet, he does study every type of religion that excists. Granting himself great wisdom
Familiy situation; father;; unknown
mother;; Oriana Phelan
son;; Rinzen Phelan, 20 y/o
Relationship status; single
Sexuality; heterosexual.
Appearance

Height: 1m87
Weight: 80 kg
Symbol: an eye
Skin Color: pale
Hair Color: dark brown
Hair Length: short
Eye Color: blue
Facial Hair: small beard
Scars: possesses many small, and big, scars on his body. some are from operations, other from previous battles, or just being clumsy.
Character

"Een oude ziel, in een jong lichaam", één korte zin die Ozias perfect beschrijft. Vanaf jongs af aan verdiept hij zich in culturen en religies van over de hele wereld, waarvan hij veel kennis en wijsheid heeft aangenomen. Dit alles is heel goed aan hem te merken; aan zijn houding, zijn gedrag, zijn kijk op de wereld. Van nature is Ozias een hele rustige ziel, die dingen goed observeert en bestudeerd voordat hij een oordeel trekt. Dit zorgt er ook deels voor dat hij zich stil houd, of zich misschien wel wat terugtrekt. Maar ondanks dit alles is Ozias geen persoon om mee te sollen, zijn ogen projecteren dan ook een bepaalde kracht die mensen wel eens weet te intimideren. Anderen zullen hem weinig tot niet zien air-benden. Toch zal deze man er niet toe twijfelen dat te beschermen wat hem dierbaar is. Mede-airbenders van de Southern air temple voelen zich over het algemeen extreem veilig, wetende dat Ozias tegen elke bedreiging een maatregel trekt.  

History

Oriana Phelan was een jonge air nomad van de eastern air temple, nog voordat deze verwoest werd. In tegenstelling tot de meeste nomads, was Oriana bijzonder opstandig en zocht zij altijd de grenzen op. Vaak wist ze zich uit lastige situaties te houden, tot die ene keer. Tegen alle verwachtingen in, werd ze zwanger. Van wie heeft ze stil weten te houden, tot ze vlak na de geboorte overleed. Haar gehele zwangerschap ging niet geheel vlekkeloos. Ze was veel ziek en wat de medics ook probeerden, ze kregen haar niet weer op de been. Mede dankzij haar ziekte werd haar zoontje, Ozias, te vroeg geboren. Kort nadat hij te wereld kwam, overleed Oriana.
De eerste maanden had Ozias moeten vechten voor zijn leven. Velen geloofden dat hij het niet ging redden, maar hij bewees ze anderzijds. Het jongetje werd ouder, al bleef hij wat met zijn gezondheid kwakkelen. Zijn eerste paar levensjaren waren dan ook niet jut van het. Toch genoot hij van het leven.
Dit veranderde nadat de tempel verwoest werd bij de aanval van de vuurnatie. Samen met een paar anderen had hij weten te ontsnappen. Nog altijd, iedere nacht, hoort Ozias het geschreeuw van de nomads. Ook die van zijn pleegvader, die hij vlak voor zijn ogen heeft zien sterven. In compagnie van de andere overlevenden wisten ze de Southern air temple te behalen, waar hen onderdak en een nieuwe kans op leven werden geboden.
Gedreven door de verschrikkingen die hij gezien had, maakte Ozias de belofte er alles aan te doen dit geen tweede keer weer te laten gebeuren. Hij begon zich meer te focussen op het airbenden, waarbij hij meerdere leermeesters had. Maar niet enkel dat. De jongen richtte zich ook op de verschillende normen en waardes van culturen. Van religies. Zijn kamer stond ook altijd vol met boeken en oude geschriften, waaruit hij vaak las zodra hij de kans kreeg.
Rond zijn 15de levensjaar werd duidelijk dat de jongen iets meer kon dan enkel en alleen airbenden. Plots, op een winterse ochtend, kregen ze de jongen maar niet wakker. Wat ze ook probeerden, zijn fysieke lichaam reageerde nergens op. De nomads waren radeloos, tot één slimme ziel  Spiritual projection opperde. Ozias was gaan reizen, zoals hij dat noemt, en had nog geen plan gehad terug te keren naar zijn lichaam. Dat gebeurde pas enkele uren later.
Toen de jongen 18 jaar was vond hij de liefde van zijn leven. Geen simpele kalver liefde, maar échte, ondoorgrondelijke liefde. Het duurde dan ook niet heel lang voordat ze gingen trouwen. Dit gebeurde precies vijf maanden nadat ze elkaar leerden kennen. Hun bruiloft was smal, heel ingetogen maar romantisch. Een bruiloft waar de meesten van droomden. Kort na deze bruiloft raakte Ozias's liefde zwanger. 9 maanden later beviel zij van een gezonde zoon, die de naam Rinzen kreeg. Het jonge gezinnetje leefden een heerlijk, rustig en gelukkig leventje. In Ozias ogen kon de wereld niet beter worden dan dit. Echter kwam er een abrupt einde aan het sprookje. Zes jaar later raakte de moeder, en vrouw, ernstig ziek. Alles ging in een heel rap tempo voorbij. Binnen een week verloor ze de strijd en verloor ze haar leven, haar man en zoontje achterlatend. Het brak de man, alleen wist hij zich groot te houden voor Rinzen.
Hij wist de dood van zijn eerste en enigste vrouw te verwerken. Jarenlang hield Ozias één vaste routine aan, dat bestond uit voor Rinzen zorgen, trainen, leren, eten en slapen. Uiteindelijk had hem dit het resultaat opgeleverd waar hij stiekem al die tijd naar hunkerde; head monk worden van de Southern air temple. Vastbesloten om deze met zijn leven te beschermen.    


Dashiell
IC posts : 18
Real name : S.

Character sheet
Age: 24
Residence: Fire Fountain City
Occupation: Executioner
DashiellFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Nyx Xiaoyu ma mei 28, 2018 6:18 pm


Decisions 

Gefeliciteerd, Ozias Phelan is geaccepteerd als Head Monk van de Southern Air temple!

Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Ilona ma mei 28, 2018 6:59 pm

introducing the character
Eos Alvarez// Queen of Ba Sing Se
Nobody stays the same
Godess of dawn
Eos Alvarez
AGE 25
GENDER Female
BENDING Earth and Metal
CLASS A
NATION Ba Sing Se
MEMBER GROUP
Character
Serene: Eos has learned from a small age that she couldn’t act out. The girl always had to look calm and relax. Making sure that the people around her can’t guess what she was feeling. It was made clear this was a very important thing to do when she will be queen after her parents should pass away. And she did learn it perfectly. The only thing that could show her true emotions are her eyes, but only the people that know her.

Explosief: It says it all. The fact that she always has to be serene can make her rather unpredictable. When she has a build up anger Eos can suddenly explode, meaning nothing around her will be safe. Her bending is always stronger when her emotions are out of control.

straight forward: You don’t need to be afraid that Eos would stab you in the back. If she doesn’t like you, she will make it loud and clear. The girl doesn’t believe in fake acting. Of course she will still be civil towards everybody, but just don’t expect anything more from her.

hard trusting: This was also one of the few lessons that were very important the girl learned. From the beginning her parents told her to trust as few people possible. The fact she was the daughter of the king and queen ment people would try to use her for their own benefits. So they teached the girl to never trust anyone that easy.  Winning her trust isn’t an easy thing.

HISTORY

1 - 4 years

The young king and queen were over the moon. The birth of their beautiful girl. She was called Eos. It was the greek goddess of dawn, the exact time the girl was born. Since her birth the parents took her every day outside the city. They went to an open place with a river that was connected to a large pond. In the very early morning they all three watched together how the sun came up. The young couple always liked the dawn. That’s why they named their daughter Eos. The goddess of dawn. Ironic. It was also on that time that the young couple met. The funny thing was that their daughter had a soft violet color of eyes, which also seem to match with the pink - violet color that was seen at dawn. Their parents believed it was meant to be.

4 - 10 years

At the age of 4 the parents hired a well known earth bender master. They even got trained by him when they were children. The only different was that when the man was younger he wasn’t blind. Now he was, but it had made him stronger. So Eos her parents demanded the man to learn her bending without her sight. And so he did. He didn’t go soft on the little girl even if she was the princess. He was harsh, cruel and unforgivable. The small girl was obligated to show process. If she didn’t he even got harder on her. Attacking her, tackling her. The girl never saw it coming in the begin. How could she, when from day one she got a blindfold around her eyes in every training. The man never told the girl what she was supposed to do. The only hint she got, was the fact shoes weren’t allowed.After a whole week of failing she finally figured it out. Soon she could slowly predict his movements through the ground. Just like him watching the world around her through her feets. This went on for yours. You would think it went better. it didn’t every day she accomplished something at training, the man always found a way to make it back worse and more difficult. It even went so far that every day she failed the man put her in a metal box. The girl never knew when she got out and how long she was kept inside. But it made sure that Ilona did even more her best the next day.

10 - 16 years

The girl became an excellent earthbender, still it was never good enough for her master. The old men kept pushing her. Made her training everyday harder than the last one. Of course it made the girl only stronger, but also very exhausting. She still had other training lessons to finish. It soon began to build. It was visible for everybody to see. She was faster annoyed and irritated. As expected, one day it became to much. The girl had a lot of lessons finished. So when the master of earthbending yet again put her in the metal box, lost Eos herself control. Hitting and kicking against the box to be let free. She freaked out. Not seeing or hearing around her. She kept hitting laking both her hands a bloody mess. Screaming until she lost her voice  hurting her throat. This went for hours until Eos finally calmed down, yet she hadn’t given up, promising herself she will get out of this.
And she did. Eos will never understand how she did it, but after keep hitting she began to bend the metal very slowly. After seeing that her motivation and confidence grew. Until she finally bend a whole in the metal, running to her parents to tell about the new bending. This was of course a new thing were her master could train her.

16 - 25 years

Eos kept training, year after year. The muscles were visible of all those training lessons. She didn’t went out much of the palace until she became 20. Even then she went outside with a blindfold. People knew she was the princess, thinking she was blind. Helping her like she was a damsel in distress. Eos never spoke up, let them think she was blind. Let them underestimate her. She didn’t mind nor cared for it. It would always be in her advance. Even when the young woman didn’t were her usual black blindfold, she still would only look straight forward when in a crowd. Only when she was alonex only then you could know she can see just fine.
The last years were hard on her parents. More and more assaults happened in the city, making her parents stressed and worried. Specially with the fact it came closer and closer to the palace. Security became stronger, Eos got a personal bodyguard.

At the age of 25 Eos lost her parents. Poisoned at dinner while Eos was late because of training. She found her parents dead. After their funeral Eos hadn’t much time to mourn, instead she was soon crowned as queen.
Snowy
Snowflake <3
Ollah
THEONS @ SHINE
Ilona
IC posts : 14
Real name : Snowflake

Character sheet
Age: 23
Residence:
Occupation: Actresse
IlonaWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Persephone wo jul 18, 2018 8:25 pm

P E R S E P H O N E
26
earth bender

Name: Persephone
Age: 26
Gender: Female
Sexuality:Bisexual
Occupation: flower store
Residence: Ba Sing Se

High rank: Queen of Ba Sing Se

Height: 165 centimeters
Build: skinny but strong and has a lot of muscles
Eye color: brown
Hair color: black/brown
Scars: small scars
Face claim: ashley moore

Persephone has a dark skin and full, kissable lips. Her hair is almost never tied back in a ponytail or bun because she loves it when the wind plays with her dark curls. She is a beautiful woman to see and she definitely uses her looks to get what she wants or needs.

Personality traits:
Calm, loving, kind, patient, sweet, sometimes sarcastic
but she's also a very cold and reserved woman, two minds in one body

Persephone is a calm woman. She observes from a distance before she makes a move. She has dark brown eyes which can send a shiver down your spine because they look empty, until she walks around in a garden. Gardens make her feel alive and she will always take some time each day to enjoy the flowers in the garden.

Persephone usually displays remarkable temper control, often viewing such happenings with amusement and curiosity rather than frustration. It takes a great personal attack to actually enrage her and when this happens, she immediately (and sadistically) unleashes her full, hell-fired fury on the one responsible, all with a vicious smile on her face.  

queen
ba sing se
D ?
seismic sense
Type: earth bender
Special style: seismic sense
Class: D (?)
Weapons: butterfly Knife, a dagger in her boot and has some finger knifes because she traveled around a lot when her brother died and got them from someone in the Fire Nation after offering some other stuff
Persephone has a confusing past, she lost her parents at a young age and had to grow up fast. She had no time to play or make friends, she had to work and take care of her younger brother, who died a few years later. This turned her into a cold and reserved woman, but she tries to go back to the happy woman she used to be and it's working
fc
ashley
moore


mocht er nog gezocht worden ^^
& voor opmerkingen of wat dan ook please DM
Persephone
IC posts : 0
Real name : x

Character sheet
Age: 26
Residence:
Occupation:
PersephoneNew member

Terug naar boven Ga naar beneden

๑ High rank/important position application topic Empty Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum