⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


The place to lose your fears

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani di maa 13, 2018 10:10 pmWE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
Duidelijk geschaafde knokels tikte wat ongeduldig op de houten bar. Hier en daar zat er op zijn hals en op de rest van zijn lichaam dat covert was door kledij een blauwe schijn op zijn huid. Een dag geleden nog was hij gecontacteerd geweest om te gaan vechten. Man on man, tot het bloed vloeide, maar niet tot de dood. Een of andere hoog geplaatste nobele had het blijkbaar leuk gevonden om twee jongens elkaar bijna tot pulp te zien slaan. Niet dat het hem veel uitmaakte. Zolang hij betaald werd deed hij alles. Zijn lichte bruine ogen gleden over de mensen die her en der in het pand verspreid stonden allemaal vrolijk pratend over allerlei zaken. Waarom hij zo ongeduldig was? Mainly omdat hij nog wel verwachtte dat er tumult zou uitbreken in de bar, maar goed hij besloot het van zich af te schuiven wanneer een klant hem benaderde en hem om een drankje vroeg.

Naarmate het later werd op de avond en de zon ook was ondergegaan begon het drukker te worden in de zaak. Drukte was altijd fijn, tot er uiteindelijk een of andere randdebiel de boel kwam verzieken. Want ja, die waren er dagelijks. Mannen of vrouwen die te dronken waren om ook nog maar enig besef te hebben die vrolijk op elkaar begonnen meppen, jup dat maakte hij elke dag wel mee. Ergens was dat ook wel een van de redenen waarom Jaspar destijds gecontacteerd was geweest om te vechten voor zijn kost. Door het uit elkaar trekken van twee gigantische kerels en ze ook weten de bedwingen.

Wat de avond natuurlijk ook met zich mee bracht buiten een hoopje bezopen mannen was dat het al heel snel happy hour werd en dat het pand zo meteen overstelpt zou worden door allerlei mensen, van adel naar bijna arm. Niet dat hij daar een verschil in maakte, waarom zou hij ook. Tussen enkele mensen die binnen kwamen merkte hij een bekend gezicht op, een gezicht dat automatisch toch een kleine grijns op zijn lippen deed verschijnen. ‘So they do let you out?’ Klonk het al plagend terwijl het meisje plaats had genomen.

Look

Jaspar Tehrani
IC posts : 6
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Barman
Jaspar TehraniEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Freya Lupin do maa 15, 2018 3:30 pm

Het was een redelijk warme, drukke dag geweest en Freya was kapot. De klussen die ze vandaag binnen kreeg vroegen allemaal om haar aardstuur skills en die kostten vaak toch net wat meer energie. Niet dat ze klaagde. Ze was allang blij dat haar zaak goed liep, dat mensen hun vertrouwen in haar legden ondanks het feit dat ze fysiek toch niet helemaal in orde was.

Het plan was eigenlijk geweest om na het werk nog even te trainen, maar tegen de tijd dat ze klaar was was de zon al zo'n beetje onder aan het gaan en daarbij had ze tijdens het werk wel genoeg gedaan wat aardsturen betreft. Daarbij had ze eigenlijk ook wel zin in een drankje en om haar favoriete bar weer eens te bezoeken. Dus besloot ze haar shop af te sluiten voor de dag en maar eens die kant op te gaan.

Het was al redelijk druk in de kroeg, maar dat hinderde haar niet. Alleen maar gezellig, natuurlijk. Ze liet haar blik even door de ruimte glijden, maar had vanuit haar ooghoek al gezien dat ze gespot was en nam dus maar gewoon plek op een lege kruk aan de bar. Net zo makkelijk, natuurlijk, op het deel waar ze er op moest klimmen na dan. Maar ze was het gewend en ze meesten om haar heen ook wel, dus ging het nog redelijk snel en onopmerkelijk ook. Ze grijnsde naar Jaspar na zijn opmerking. "Contrary to popular belief, yes. But only for visiting handsome bartenders."  Ze keek hem aan, bestudeerde zijn gezicht even wat zeker handsome was, maar dat wist ze natuurlijk al. "But I'm here now, and I would love a whisky." Met ijs, maar dat wist hij wel. Ze keek even rond, had het idee dat er mensen eerder waren dan zij die nog niet aan de beurt waren geweest om hun bestelling te plaatsen, maar daar had ze verder geen problemen mee. Dames gaan voor, niet?
jaspar      327      wearing
©️ KB
Freya Lupin
IC posts : 9
Real name : Cat

Character sheet
Age: 18
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Blacksmith
Freya LupinEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani za maa 17, 2018 4:24 pmWE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
Om eerlijk te zijn was hij wel blij dat hij vanavond hier kon staan. Het afgelopen gevecht had duidelijk zijn sporen nagelaten op het lichaam van de man. Normaal zou hij moeten rusten, maar als je hem kende wist je dat hij zich daar niet mee bezig hield. Nee, Jaspar was een persoon die hield van een actieve levensstijl op eender welke manier. De jongen ging makkelijk van het ene event naar het andere in zijn leven zonder al te veel last te hebben, maar vandaag was hij blij dat hij het net iets rustiger aan kon doen. Hoewel gezien de aanwezige menigte zou het geen rustige avond worden, gelukkig stond hij niet alleen. Een wijze keuze die hij zelf had ingeplant. Eentje die dan ook nog eens goed uitkwam gezien de komst van een bepaalde jonge dame die net zijn etablissement was binnen gewandeld.

Meteen had hij haar aangesproken, met een simpel grapje want zo smooth was hij wel weer. Het feit dat hij zijn aandacht had verplaatst van de rest van de klanten naar haar, viel bij sommige niet echt in goede aarde. Maar de wachtende klanten werden al heel snel geholpen door zijn collega van de avond dus dat zat wel goed. Hij wilde zelf geen rel in de hand werken weetje wel. ‘Hm, should I be jealous?’ Kort trok hij zijn wenkbrauw op. Jaspar was maar aan het dollen, hij wist goed genoeg dat hij er niet verkeerd uit zag. Soms wist hij dat zelf iets te goed, maar hij probeerde het nog te laten lijken alsof hij het niet wist. Dus zo ijdel was hij nog niet. ‘Maybe you should tell that handsome bartender to pay me a visit so I can make him less pretty.’

Haar bestelling had hij al klaar staan vanaf het moment ze ook maar één voet binnen had gezet. Met een knipoogje plaatste hij het glas voor haar neus, daarmee zijn gehavende hand duidelijk langs haar passerend. Snel genoeg ging hij verder met een andere bestelling klaar te zetten voor iemand anders voor hij haar weer aan keek. ‘Looks like you had a long day at work? You need to relax more babe.’ Nee, het meisje zag er niet bepaald uitgerust uit of wat dan ook. Wat hij opmerkte was ook dat er een dunne laag transpiratie op haar gezicht aanwezig was. Arm ding, ze mocht echt even gewoon rust nemen hoor.


Jaspar Tehrani
IC posts : 6
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Barman
Jaspar TehraniEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Freya Lupin ma maa 26, 2018 5:01 pm

Of hij jaloers moest zijn? Hm, dat moest hij zelf maar bedenken. Ze zou hem zo jaloers kunnen maken, er waren genoeg mannen in de kroeg aanwezig die daar best wel geschikt voor zouden zijn, maar zo iemand was ze niet. Ze zette een heel overtuigend pruillipje op. "Nooo, he has such pretty brown eyes, a black eye would ruin the whole thing." Alhoewel, ze was vrij zeker dat ze hem wel eens eerder met een blauw oog gezien had en zo slecht was dat nog niet eens. Maar ze had natuurlijk liever dat hij gewoon heel bleef.

Dankbaar nam ze haar drankje aan, al kon ze niet anders dan opmerken dat dat heel blijven toch niet helemaal gelukt was. Hm. Ze zou hem er niet op judgen, snapte dat het er soms bij hoorde, maar toch. Ze besloot het er niet over te hebben en nam rustig een slokje terwijl hij iemand anders hielp. Maar, toen hij weer terugkwam en zei dat zij moest ontspannen, kon ze er niet meer omheen. "I could say the same thing about you." zei ze, waarna ze een wenkbrauw optrok en haar blik op zijn hand liet vallen om te laten merken dat ze het wel degelijk had gezien.
jaspar      211      wearing
©️ KB
Freya Lupin
IC posts : 9
Real name : Cat

Character sheet
Age: 18
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Blacksmith
Freya LupinEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani di maa 27, 2018 11:30 pmWE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
Jaspar en jaloers zijn, niet echt iets wat de man eigenlijk echt was. Tenzij er aanleiding voor gegeven werd, het was niet dat Freya hier voor zijn neus met een of andere kerel moest staan flirten. Niet dat hij als het ware al jaloers mocht worden aangezien de twee niets officieels hadden maar details. Plus, hij wist goed genoeg dat ze het ver hem had. Het was gewoon leuk om met haar te dollen. Haar pruillip zorgde ervoor dat er een brede glimlach op zijn gezicht verscheen terwijl hij naar een glas greep om deze te drogen. ‘Hm, maybe i twill give the la dan edge.’ Knipoogde hij speels. Het was niet zo dat hij nog nooit met een blauw oog bij haar was aangekomen, soms wel erger. Dus ze was het al gewend. Jaspar wist evengoed dat ze er niet zo op gesteld was dat hij dat soort zaken deed naast de bar, maar dat was zijn ding dan weer. ‘But since I know this is the only bar you visit, you either are talking about mister Wun, or me. And dear god, I hope it is the second option.’ Jaspar was zeker van zijn zaak, hij wist goed genoeg dat Freya hier hem nu zo hard kon burnen voor een volle bar, maar hey met risico’s nemen kwam je verder in het leven dan door gewoon je bek te houden.

Duty had hem even weg geroepen bij haar, al had hij dat snel genoeg weer afgehandeld. Dat het meisje aan rust toe was stond vast voor hem, misschien ook even een lekkere warme douche of zo. Liefst met hem nabij, maar ach hij kon ook niet alles hebben. Haar opmerking was hem niet ontgaan. Zorgde er voor dat hij even kort naar haar drankje staarde voor hij zijn moed weer hervond om haar aan te kijken. ‘It has been worse.’ Sprak hij luchtig, dit was werkelijk nog niets. ‘Besides, it’s not that I have the time to relax right now.’ Grijnsde hij weer. Nope, het eerste uur zou hij hier echt niet weg raken. Iets wat hij langs de ene kant niet erg vond, maar anderzijds dan weer wel. Gezien hij even goed graag iets met haar had gedaan.


Jaspar Tehrani
IC posts : 6
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Barman
Jaspar TehraniEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Freya Lupin zo apr 22, 2018 9:01 pm

Freya grinnikte even, het idee dat het meneer Wun zou zijn was gewoon grappig. Toch deed ze alsof ze even heel hard aan het nadenken was. "I do think Wun would look good with a little edge." zei ze 'onschuldig'. "Don't you?" voegde ze er grijnzend aan toe.  Man man man, als ze hem zo ver zou krijgen om te zeggen dat hij Wun er op wat voor manier dan ook er goed uit vond zien, zou ze dat eigenlijk op papier moeten krijgen. Met getuigenissen erbij, enzo. Moment van de eeuw.

Hm. Het kon dan wel erger geweest zijn, betekende nog niet dat ze dit nou zo waardeerde. Ze dacht er even over na, wat ze kon doen om het op te lossen. Ze kon hem moeilijk 24/7 achterna gaan om te zorgen dat hij niets op zou lopen en ook al kon ze dat wel dan had het waarschijnlijk weinig zin. En de bar begon inderdaad steeds voller te lopen, er kwamen steeds meer klanten die ze moeilijk weg kon sturen. Gelukkig was ze slim genoeg en kwam ze al snel op een idee. "Then I'll just help you." Zonder op antwoord te wachten klom ze van haar kruk af en liep ze om de bar heen om naast hem te komen staan. "So, what do I do?" Zo moeilijk kon het toch niet zijn?
jaspar      232      wearing
©️ KB
Freya Lupin
IC posts : 9
Real name : Cat

Character sheet
Age: 18
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Blacksmith
Freya LupinEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani vr mei 11, 2018 11:51 pmWE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
De rillingen liepen over zijn rug als ze het werkelijk over meneer Wun had. Die man was ten eerste oud, rimpelig en nog veel meer zaken waar hij liever niet over wilde nadenken eigenlijk. Jaspar trok een vuil gezicht, echt nee hoor. Zelfs met een edge zou meneer Wun niet door de beugel kunnen. ‘Well, hm. If you like that kind of thing sure.’ Sprak hij lachend. Nee, hij kon het niet geloven dat ze werkelijk hier was voor hem. Ze wisten beide wel beter. Natuurlijk moest hij het niet horen haar hele lichaamstaal schreeuwde al goed genoeg het antwoord dat hij wilde horen.

Snel genoeg hoopte hij het onderwerp zijn wonden en hoe hij er aan raakte af te handelen, gewoon om de sfeer tussen hen niet te verpesten. Dat was wel het laatste wat hij wou. En ja, misschien moesten ze beide even relaxen maar dat kwam nu niet bepaald goed uit. Misschien over een uurtje of twee wanneer meneer Wun zou terugkomen van zijn “zakenreis” of beter gezegd zijn dutje. Dat ze opeens naast hem kwam staan deed hem kort fronzen, de baas zou hem de kast opjagen als hij dit zag. Zelf vond Jaspar het niet zo heel erg tho. I mean, als hij al aan het genieten was van haar gezelschap terwijl ze aan de andere kant van de bar zat dan deed hij dat nu zeker. ‘That isn’t what I head in mind with relaxing tho.’ Grijnsde hij kort terwijl hij kort met zijn vingers langs haar onderrug streek. ‘Follow my lead, for once.’ Sprak hij lachend waarop hij weer aan het werk ging met een aantal bestellingen die binnen kwamen. Elk ding wat er besteld werd schreef hij op, op verschillende kleine velletjes papier en die hing hij aan de bar. Zodat ze het uiteindelijk samen konden doen.Jaspar Tehrani
IC posts : 6
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Barman
Jaspar TehraniEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Freya Lupin zo mei 13, 2018 11:14 pm

Er ging een lichte rilling door haar heen toen hij met zijn vingers over haar onderrug streek en ze verloor even de focus. Damn, he's good. Ze grijnsde terug. "I'll relax tomorrow. Now, I'm having fun." Dit was gewoon een avontuur voor haar. Ze deed zoals hij zei, for once, en volgde met haar ogen wat hij deed. Niet al te ingewikkeld, gewoon opschrijven wat iedereen wilde hebben. Dat kon ze wel. Haar oog viel op de briefjes die hij aan de bar hing... Waarom was alleen zijn handschrift al leuk?
Ze wendde zich tot een klant en schonk hem haar meest charming glimlach. "What can I getcha?" Nadat ze zijn bestelling op een briefje had geschreven en had opgehangen wendde ze zich tot de volgende, totdat de bar op een gegeven moment wel behoorlijk vol hing en ze misschien maar eens naar de volgende stap moesten. Toch nam ze eerst nog even de tijd om te kijken hoe Jaspar dat zelf nou allemaal deed. Hij had wel iets met mensen, iets van charisma waardoor het er allemaal uitzag alsof het precies klopte. Ze hoopte maar dat zijzelf er ook zo uitzag als ze met de metalen aan het werk was, want als dat zo was zat ze goed.

Besloten te hebben dat ze lang genoeg niks had staan doen gaf ze Jaspar een stootje met haar heup om zijn aandacht te krijgen en keek hem afwachtend aan. "So, Jazz. What's next?" grijnsde ze. Ondanks dat dit nou niet echt haar roeping was vond ze het op zich wel lachen, zeker als ze het samen met hem kon doen.
jaspar      275      wearing
©️ KB
Freya Lupin
IC posts : 9
Real name : Cat

Character sheet
Age: 18
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Blacksmith
Freya LupinEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani di mei 15, 2018 3:20 pmWE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
Kort schudde hij zijn hoofd voor hij weer aan het werk ging. Soms snapte hij Freya echt helemaal niet. Maar goed, zij hem waarschijnlijk ook niet met alles wat zich afspeelde buiten de bar. Dus eigenlijk stonden ze gelijk op dat vlak. Jaspar nam zo goed mogelijk de bestellingen van de mensen aan de bar op en schreef ze ook in een bepaalde volgorde op. Gewoon de simpelste manier die je kon bedenken wie het eerst bestelde kreeg het eerste plekje. Veel moeilijker dan dat hoefde het niet te zijn, maar hij was zeker wel blij dat Freya dezelfde volgorde hanteren. Want als er legit een ding was wat hij niet kon hebben was dat hij oneerlijk drankjes ging verdelen aan de mensen. Het was vrij lame, maar als hij zelf aan de andere kant van de bar stond wilde hij ook niet als laatste bediend worden. Jaspar moest een kleine stap opzij zetten toen Freya hem aanstootte. Zijn mondhoeken trokken vrolijk omhoog. Ah ja, de volgende stap. ‘Well, you make the drinks and serve them to who it belongs.’ Sprak hij al lachend. De jongen nam een glas vast en stak het onder de tapkraan zodat er al heel snel bier uit kwam gestroomd, zo deed hij dat met drie opeenvolgende glazen. Deze plaatste hij nadien op de bar bij de juiste persoon die ook meteen betaalde en vertrok naar zijn tafel.

‘You do the beers, I’ll do the rest cool?’ Hij wilde haar absoluut niet bevooroordelen dat ze de rest niet zou aankunnen. Maar hij ging zelf gewoon liever aan het werk met de flessen drank, mainly omdat ze ook genoeg koste om uiteindelijk in te komen en ze het zich niet konden veroorloven door er te laten vallen. Het was niet dat de gebroken flessen van haar loon afgingen, gezien ze niets verdiende en hij kon het zich niet veroorloven om minder betaald te krijgen. Dus zo begon de jongen zijn bartendingskills maar eens te showen door zo nu en dan eens met flessen te jongleren tijdens het uitschenken en dat soort zaken. Met twee achter de bar staan was chill, alleen beperkte het hem wel in ruimte waardoor hij zo nu en dan toch Freya eens zachtjes aanstoten of waardoor zijn hij dichter bij haar moest gaan staan. Niet dat hij dat weer super erg vond maar hey.Jaspar Tehrani
IC posts : 6
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Barman
Jaspar TehraniEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Freya Lupin ma jun 18, 2018 1:57 pm

Ze keek toe hoe hij een paar biertjes tapte en dat uitserveerde. Zag er niet al te moeilijk uit en waarschijnlijk had hij er gelijk in dat het handig zou zijn als zij dat zou doen en hij de wat ingewikkeldere drankjes. Ze was absoluut niet dom, maar ze had gewoon nog nooit drankjes gemixt dus was dit de meest efficiënte manier om het werk te verdelen. Ze pakte een glas en werd daarbij lichtjes aangestoten door Jaspar, want hij was al druk bezig en was duidelijk gewend om normaal de ruimte achter de bar voor zichzelf te hebben. Niet dat ze dat erg vond, zolang de drankflessen maar heel bleven. Gelukkig waren ze allebei handig genoeg dat dat waarschijnlijk nog wel goed zou komen.

Ze hield het glas onder de tapkraan en haalde de hendel naar beneden, maar er kwam alleen maar schuim uit. Ze fronste even. De tap leek kapot te zijn, maar bij Jaspar had hij het net nog gewoon gedaan? Ze inspecteerde de tap even. Het enige wat ze kon doen was een paar schroefjes extra strak aandraaien met behulp van haar bending, maar verder zag het er allemaal prima uit. Hm. Ze probeerde het nog een keer en weer kwam er alleen maar schuim uit. "Jazz?" riep ze. Ze draaide zich naar hem toe. "I can't get the beer to work." Ze klonk een beetje geïrriteerd, wat vooral kwam doordat ze het niet zelf op kon lossen. Al was om hulp vragen wel iets minder erg als het aan Jaspar was.
jaspar      275      wearing
©️ KB
Freya Lupin
IC posts : 9
Real name : Cat

Character sheet
Age: 18
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Blacksmith
Freya LupinEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

The place to lose your fears Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum