⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


The place to lose your fears

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

The place to lose your fears - Pagina 2 Empty Re: The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani zo jun 24, 2018 8:51 pmWE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
Jaspar had het juist te laat gezien. Voor hij het door had gehad had Freya al bijna een hele pint schuim getapt. Iets wat tot ongenoegen van sommige opdringerige klanten was. Die begonnen dan ook verscheidene dingen te mompelen tot het zowaar een geschreeuw werd van de ene klant naar de andere. Een zucht rolde over de jonge man zijn lippen terwijl hij zijn rug rechtte en stopte waarmee hij bezig was. Kort knikte hij naar Freya als teken dat hij het zo zou gaan oplossen. Het rumoer begon alles te overstijgen, iets wat hem frustreerde. Geïrriteerd sprong hij op de bar en richtte daarmee alle aandacht op zich. ‘If y’all don’t start behaving like civilized people I’m closing down for the night, you hear me?’ Riep hij klaar en duidelijk daarmee iedereen het zwijgen opleggend. Hij spotte enkele nukkige gezichten, maar de rust leek terug te zijn gekeerd. Met een simpel sprongetje stond hij weer achter de bar en liep hij langs Freya heen. ‘I’ll be right back.’ Grijnsde hij kort waarop hij in een deur verdween.

Het was even wat geklungel, maar snel genoeg had hij een nieuw vat op de grond gezet en bracht hij dat nu al rollend naar de toog. Met een grijnsje deed hij teken naar Freya dat ze even aan de kant moest gaan zodat hij met het vat door kon. Simpel als het was koppelde hij het hele ding aan, en testte hij vervolgens zelf of alles wel correct was aangesloten. Tot zijn grootste plezier was het dat ook. ‘Break time is over dear, let’s get these savages some beer before they tear the place down.’ Jaspar nam zelf weer plaats op de plek waar hij eerst had gestaan en deed gewoon heel vrolijk verder met zijn werk, serveerde de drankjes waar ze hoorde en deelde ze vervolgens ook uit aan de juiste mensen zodat die naar hun tafel zouden terugkeren.
Jaspar Tehrani
IC posts : 6
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence: Ba Sing Se
Occupation: Barman
Jaspar TehraniEarth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum