⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


looking for some things

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

looking for some things Empty looking for some things

Bericht van Diabolic Necare do maa 15, 2018 3:48 pm

Heyaa :3

Voor Diabolic zoek ik wat dingetjes. Vrienden, vijanden etc het standaard rijtje wat er gezocht wordt voor een nieuw char.

Ik zoek ook een broertje/zusje/beste vriend(in) wie Dia kosten wat het kost zal proberen te beschermen. Ze zal er alles aan doen om hun uit de problemen te houden, ook als dat betekend dat ze met iemand zou moeten vechten, daarom dat ze zo vaak in de problemen komt. De persoon hoeft dit natuurlijk niet goed te vinden en misschien dat hij/zij ervoor probeert te zorgen dat ze minder van deze dingen doet, aangezien ze best roekeloos kan zijn.

Haar geschiedenis is nog helemaal open dus mocht je daar wat mee willen verzinnen sta ik daar altijd voor open, ook zouden we als het nodig is haar leeftijd een jaar of 2 kunnen aanpassen mocht dat beter passen :3

Ik hoop dat er interesse is x

Diabolic Necare
IC posts : 0
Real name : red

Character sheet
Age: 19
Residence:
Occupation: Messenger Hawk breeder + trainer
Diabolic NecareNew member

Terug naar boven Ga naar beneden

looking for some things Empty Re: looking for some things

Bericht van Elli di maa 27, 2018 3:44 pm

Hey!

Elli is wel een optie als vijand? Vrienden kan ook omdat ze allebei van de Fire Nation zijn, maar Elli is niet bepaald het yay-friends type :'D Tenzij ze elkaar al ergens van kennen of iets.
Elli
IC posts : 14
Real name : Sammy

Character sheet
Age: 22
Residence: Fire Nation Capital
Occupation: Blacksmith – (Assassin)
ElliFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum