⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[RPG] Fallen Skies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[RPG] Fallen Skies Empty [RPG] Fallen Skies

Bericht van Amon zo maa 18, 2018 5:23 pm

Fallen Skies
Lead me to the garden of oblivion, before the sun goes down

Vrede is slechts een illusie die er op wacht om gebroken te worden en tot harde realiteit uitgebracht te worden. Niemand is veilig en iedereen zal ten prooi vallen als diegene zichzelf niet wapent tegen de wereld van mythes en legendes.

Fallen Skies biedt de vrijheid en mogelijkheden die het echte leven je ook zou bieden terwijl het verhaal en plotlijnen goed doordacht en ontwikkeld zijn. Met een simpele layout voor een optimale throwback naar oudere rpg's is Fallen Skies bedoeld voor zowel oudere RPG'ers en nieuwkomers op het medium. Iedereen is welkom die op zoek is naar de perfecte high-fantasy RPG om bij weg te dromen. Maar wees gewaarschuwd, iedere droom kan zomaar in een nachtmerrie vervallen..Amon
IC posts : 8
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence:
Occupation: Mercenary/Assassin
AmonWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[RPG] Fallen Skies Empty Re: [RPG] Fallen Skies

Bericht van Amon vr maa 30, 2018 9:10 pm


This is who we are

FS heeft momenteel 106 gebruikers en 2426 berichten.

Wat een ongelofelijke eerste week heeft Fallen Skies gehad. Het team wil iedereen die de site bezocht heeft en lid is geworden heel erg bedanken. Zonder jullie inzet en liefde voor deze RPG hadden we nooit zo snel zoveel leden gehad. Om een klein overzicht te geven van de gebeurtenissen van afgelopen week, kan je hieronder kijken.

- Sundarin is geclaimed door Daelorian Rahaeris
- Nordshal is geclaimed door Leanna Morzoh
- Forlindon is geclaimed door Oropher Manwë
- Isla de Juegas is geclaimed door Asher Morrigan
- Cois is geclaimed door Evelyn Keightley
- Sunfall is geclaimed door Triss Desrosiers
- Hillerød is geclaimed door Freyja Skarsgård

- Het eiland van Seere wacht nog op een nieuwe eigenaar.

- Er is een vampire cult opgezet door Avanti Morningstar
- Er is een Assassins groep opgezet door Oropher Manwë
- Er is een Pirate Crew opgezet door Romeo Haris

Er beginnen verschillende plotjes te spelen waar iedereen zich bij kan voegen. De wereld van Fallen Skies staat open voor iedereen. Binnenkort zal de eerste grotere verhaallijn worden opgezet. Wij wachten met spanning af op jouw komst.


Amon
IC posts : 8
Real name : Caro

Character sheet
Age: 19
Residence:
Occupation: Mercenary/Assassin
AmonWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

[RPG] Fallen Skies Empty Re: [RPG] Fallen Skies

Bericht van Ryuu wo jun 27, 2018 7:04 pm


building our empire

‘The Queen is dead,’ klonk de rauwe stem van de dokter. In eerste instantie werd er gedacht dat zij vergiftigd was, toen de vrouw van het schip kroop. Op haar benen, nek en oksels waren haar lymfen gaan zwellen en haar vingertoppen waren begonnen met afsterven. Dit kon niet anders: dit was een aanval. Maar van wie? En waarom? De kans om het te onderzoeken werd hen niet gegund, want al gauw werd bekend dat de Koningin niet de enige was. - The Queen's Plague

Paniek in Fallen Skies! De zomer is begonnen en het hele land is in chaos. Alsof de dood van de Koningin en de ontdekking van een nieuwe ziekte nog niet genoeg was, lijkt de macht binnen de landen in Fallen Skies te verschuiven. In Rhoynar is de Grand Duke gedood en heeft een nieuw koppel de troon overgenomen en ook in Navarre heeft een machtswisseling plaatsgevonden. Om dit te vieren, is er in beide landen een feest aan de gang. Meer informatie.

Alle gebruikers hebben al meer dan 18.000 berichten geplaatst en we hebben in totaal 385 geregistreerde gebruikers. Wij hopen jou ook snel te verwelkomen in Fallen Skies.

Ryuu
IC posts : 28
Real name : Wolf

Character sheet
Age: 34
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Occupation: High General
RyuuFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

[RPG] Fallen Skies Empty Re: [RPG] Fallen Skies

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum