⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0
Earth Kingdom

The Earth Kingdom

The Earth Kingdom is one of the world's four nations. Spanning an entire continent as well as several subsidiary islands, it is the largest and most populated sovereignty in the world and encompasses much of the eastern hemisphere. The kingdom is ruled by a monarchy which operates under the rule of a king or queen. The people of the Earth Kingdom are proud and strong and adhere to a philosophy of peaceful coexistence and cooperation with the other nations of the world. Earthbenders use their abilities for defense and industry. It also has a large economy based on agriculture and limited industry, though it is not as economically powerful as the Fire Nation, which benefits from advanced technology.

Current Relationships

____________________________________________________________


EARTH KINGDOM: NEUTRAL
FIRE NATION: NEUTRAL
AIR NOMADS: NEUTRAL

____________________________________________________________

"The people of the Earth Kingdom are diverse and strong. They are persistent and enduring."KING/QUEEN OF BA SING SE

KING/QUEEN OF OMASHU