⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


๑ Regels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Regels Empty ๑ Regels

Bericht van Nyx Xiaoyu ma okt 30, 2017 4:28 pmOm een forum voor iedereen zo prettig en leuk mogelijk te maken zijn er natuurlijk wat regels nodig. In dit topic zijn alle regels netjes onder elkaar gezet. Lees deze even goed door, maar nog belangrijker, houd je eraan. Zie je dat er een van de regels overtreden wordt? PM dan eventjes iemand van de staff zodat wij diegene er op aan kunnen spreken. Zodra deze regels niet nageleefd worden en je het na enkele waarschuwingen nog steeds niet begrijpt zou er een ban kunnen volgen.

Heb je na het lezen van deze regels nog vragen? Wees niet bang om een van de staff members een berichtje te sturen. Dat kan hier op de site, of in de discord.


  Algemene regels   • We gaan normaal met elkaar om.
 • Er wordt niet gediscrimineerd.
 • Geen 18+ afbeeldingen.
 • Af en toe schelden is oké, zolang het maar niet naar een ander lid gericht is. Let wel een beetje op je taalgebruik.
 • Bij een ruzie of een uit de hand lopende discussie ga je naar het team of los je dit samen op buiten het forum.
 • Lok elkaar niet uit en respecteer elkaars mening.
 • Wees zo behulpzaam mogelijk naar andere (nieuwe) leden toe.
 • Bij het zien gebeuren van een ruzie gelieve een PM te sturen naar het team.
 • Dubbelposten in het chat gedeelte is prima, zolang je maar niet de hele tijd loopt de spammen.
 • Spreekt het team je ergens op aan? Ga alsjeblieft geen discussie aan of houd deze in PM.
 • Avatars zijn 240 x 350 px, niet kleiner en niet groter.
 • De breedte van je sig/kader/sheet is maximaal 500px.
 • Je maakt enkel reclame in het desbetreffende subforum

  RPG Regels  • Je registreert je vrijwel altijd met de voor en achternaam van je karakter, ten zij deze te arm is om een familienaam te hebben, een alias gebruikt of van een van de Water Tribes afkomstig is. (Dan zal "of the ... Water Tribe" je achternaam zijn.)

 • Je bespeeld enkel je eigen karakter, tenzij je toestemming hebt van de andere speler. Is dit het geval zet dit dan eventjes onderaan je post.

 • Tijdens een gevecht bepaal je enkel je eigen verwondingen, niet die van de ander.

 • Probeer zo realistisch mogelijk te blijven wat betreft de setting. Een kind dat kan benden zal daar geen expert in zijn. Iemand die nog nooit training heeft gehad ook niet. Hetzelfde geld voor non-benders met zwaarden, pijl en boog, etc.

 • Non-airbenders kunnen niet in de luchttempels komen zonder hulp van een airbender, met uitzondering de airships van het leger. Het is echter niet mogelijk om hier zomaar aan te komen en er even heen te vliegen.

 • Over het algemeen mag je gewoon posten waar je wilt, maar of dat in de RPG ook gedoogd wordt ligt aan de relaties tussen de naties op dat moment. Probeer er ook een beetje rekening mee te houden dat de wereld waarin de RPG zich afspeelt erg groot is. Je karakter kan dus niet het ene moment op de zuidpool zijn en de volgende dag op de noordpool.  

 • Op de informatie pagina's van de vier naties staat onder anderen een beschrijving over hoe het volk er daar over het algemeen uitziet. Hier hoef je niet perse rekening mee te houden als jij bijvoorbeeld al een faceclaim hebt die niet met die beschrijvingen overeenkomt. De beschrijvingen op die info pagina's zijn er dan ook meer als een richtlijn.
Nyx Xiaoyu
IC posts : 7
Real name : Juulepuul

Character sheet
Age: 20 y/o
Residence: Gaoling
Occupation: Earth Rumble Contestant
Nyx XiaoyuEarthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum