⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0
Fire Nation

The Fire nation

The Fire Nation is one of the world's four nations. It is an absolute monarchy currently led by Fire Lady Nephthys Aelwen and home to most firebenders. Geographically, the nation is located along the planet's equator in the western hemisphere and is composed of several islands. Its capital is simply known as the Fire Nation Capital. The Fire Nation is the second-largest nation in terms of area, following the Earth Kingdom, while its economy is the most powerful in the world; its strong industrial sector and extensive technological developments not only enabled the Fire Nation to create an extremely powerful military, but also initiated the worldwide modernization and globalization. So far It's also the strongest and most advanced country in the world.

Current Relationships

____________________________________________________________


EARTH KINGDOM: NEUTRAL
WATER TRIBES: CAUTIOUS
AIR NOMADS: NEUTRAL

____________________________________________________________

"The people of the Fire Nation have desire and will, and the energy and drive to achieve what they want."FIRE LADY

HEIR TO THE THRONE