Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

๑ Regels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Regels

Bericht van Nyx Xiaoyu op ma okt 30, 2017 4:28 pm
Om een forum voor iedereen zo prettig en leuk mogelijk te maken zijn er natuurlijk wat regels nodig. In dit topic zijn alle regels netjes onder elkaar gezet. Lees deze even goed door, maar nog belangrijker, houd je eraan. Zie je dat er een van de regels overtreden wordt? PM dan eventjes iemand van de staff zodat wij diegene er op aan kunnen spreken. Zodra deze regels niet nageleefd worden en je het na enkele waarschuwingen nog steeds niet begrijpt zou er een ban kunnen volgen.

Heb je na het lezen van deze regels nog vragen? Wees niet bang om een van de staff members een berichtje te sturen. Dat kan hier op de site, of in de discord.


  Algemene regels   • We gaan normaal met elkaar om.
 • Er wordt niet gediscrimineerd.
 • Geen 18+ afbeeldingen.
 • Af en toe schelden is oké, zolang het maar niet naar een ander lid gericht is. Let wel een beetje op je taalgebruik.
 • Bij een ruzie of een uit de hand lopende discussie ga je naar het team of los je dit samen op buiten het forum.
 • Lok elkaar niet uit en respecteer elkaars mening.
 • Wees zo behulpzaam mogelijk naar andere (nieuwe) leden toe.
 • Bij het zien gebeuren van een ruzie gelieve een PM te sturen naar het team.
 • Dubbelposten in het chat gedeelte is prima, zolang je maar niet de hele tijd loopt de spammen.
 • Spreekt het team je ergens op aan? Ga alsjeblieft geen discussie aan of houd deze in PM.
 • Avatars zijn 200 x 350 px, niet kleiner en niet groter.
 • Voor de grootte van je sig zijn niet echt regels, zolang 't niet storend is.
 • Je maakt enkel reclame in het desbetreffende subforum

  RPG Regels  • Je registreert je vrijwel altijd met de voor en achternaam van je karakter, ten zij deze te arm is om een familienaam te hebben, een alias gebruikt of van een van de Water Tribes afkomstig is. (Dan zal "of the ... Water Tribe" je achternaam zijn.)

 • Je bespeeld enkel je eigen karakter, tenzij je toestemming hebt van de andere speler. Is dit het geval zet dit dan eventjes onderaan je post.

 • Tijdens een gevecht bepaal je enkel je eigen verwondingen, niet die van de ander.

 • Probeer zo realistisch mogelijk te blijven wat betreft de setting. Een kind dat kan benden zal daar geen expert in zijn. Iemand die nog nooit training heeft gehad ook niet. Hetzelfde geld voor non-benders met zwaarden, pijl en boog, etc.

 • Non-airbenders kunnen niet in de luchttempels komen zonder hulp van een airbender, met uitzondering de airships van het leger. Het is echter niet mogelijk om hier zomaar aan te komen en er even heen te vliegen.

 • Over het algemeen mag je gewoon posten waar je wilt, maar of dat in de RPG ook gedoogd wordt ligt aan de relaties tussen de naties op dat moment. Probeer er ook een beetje rekening mee te houden dat de wereld waarin de RPG zich afspeelt erg groot is. Je karakter kan dus niet het ene moment op de zuidpool zijn en de volgende dag op de noordpool.  

 • Op de informatie pagina's van de vier naties staat onder anderen een beschrijving over hoe het volk er daar over het algemeen uitziet. Hier hoef je niet perse rekening mee te houden als jij bijvoorbeeld al een faceclaim hebt die niet met die beschrijvingen overeenkomt. De beschrijvingen op die info pagina's zijn er dan ook meer als een richtlijn.
Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
6


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum