Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Shelter

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: Shelter

Bericht van Storme op wo apr 18, 2018 4:35 pm


Storme
AND ONCE THE STORM IS OVER, YOU WON'T REMEMBER HOW YOU MADE IT THROUGH; HOW YOU MANAGED TO SURVIVE. YOU WON'T EVEN BE SURE WHETHER THE STORM IS REALLY OVER. BUT ONE THING IS CERTAIN: WHEN YOU COME OUT OF THE STORM, YOU WON'T BE THE SAME PERSON WHO WALKED IN. THAT'S WHAT THIS STORM'S ALL ABOUT.
Het brood was niet bepaald een stuk taart, maar het leek voor haar wel zo. Ze keek er bijna kwijlend naar toen het uitgepakt was, maar aarzelde om erin te bijten. Ze wou niet hulpeloos of wanhopig lijken. De opmerking van haar zus streek haar tegen de haren in en dat was duidelijk zichtbaar in de boze blik die ze haar wierp. Zo'n blik die haar familie vast al te goed kende; het was meestal het teken dat ze een woede-aanval zou krijgen en dat ging vaak gepaard met vernieling. "Ik ben niet dom!", zei ze, niet langer meer op de fluistertoon die ze aangehouden hadden. Enkele mensen keken naar haar, maar daar hield ze geen rekening mee. Mensen keken zo graag; maar iets doen, dat deden ze veel minder. "Ik wist heus wel wat ik deed! En als om haar punt bij te staan, stampte ze boos met haar voet op de grond waardoor de aarde lichtjes schudde. Ze was geen krachtige bender; maar haar woede was de sterkste van al haar emoties en dat uitte zich dan ook. "Ik heb papa en mama's geld helemaal niet nodig!" En als om dat te bewijzen, wierp ze het stuk brood zo hard als ze kon weg. Haar grijze ogen volgde het terwijl het tegen het aarden plafond botste en in een plas op de grond plonste. Storme had meteen spijt van haar irrationeel gedrag, maar je zou het niet kunnen zeggen aan de boze blik die ze daarna naar haar zus stuurde. Ze hield van haar, echt - maar ze was snel op haar teentjes getrapt en dat was Nao schijnbaar vergeten in het jaar dat ze apart waren.
TAGGED: Nao
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
13


Character sheet
Age: 17
Occupation: Unemployed
Residence: Homeless [Ba Sing Se]
Profiel bekijken

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Shelter

Bericht van Nao Ginmaru op wo apr 25, 2018 6:22 pm


Guardian of the

silver castle
Oh God, die blik herkende ze uit duizenden. Nuan was boos, en dat nog wel over een opmerking die niet eens echt vervelend bedoeld was. Had ze kunnen zien aankomen natuurlijk. "Ik ben niet dom!", riep haar zusje terug. De fluistertoon waarop ze met elkaar hadden gesproken was volledig verdwenen, geweldig weer. "Ik wist heus wel wat ik deed!", riep ze terwijl ze met een voet op de grond stamte. Net een boos kind. Het enige verschil was dat het bij haar een lichte trilling in de aarde veroorzaakte vanwege haar Earth bending. "Ik heb papa en mama's geld helemaal niet nodig!" En daar vloog vervolgens het brood door de lucht. Met een doffe plof kwam het tegen het plafond aan om vervolgens naar beneden te vallen, recht in een plas. Dat was dus niet meer te eten. Nao draaide zich weer richting haar zusje en zuchtte luid. Thuis mocht ze dat niet maar hier kon dat geen kwaad. "Nu...", begon Nao op een lichtelijk geïrriteerde toon. "Hopelijk realiseer je je dat we nu BEIDE geen eten meer hebben?" Aan de ene kant was haar stem even rustig als altijd maar aan de andere kant was er ook een duidelijke irritatie in te vinden.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
10


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Shelter

Bericht van Storme op ma mei 07, 2018 7:00 pm


Storme
AND ONCE THE STORM IS OVER, YOU WON'T REMEMBER HOW YOU MADE IT THROUGH; HOW YOU MANAGED TO SURVIVE. YOU WON'T EVEN BE SURE WHETHER THE STORM IS REALLY OVER. BUT ONE THING IS CERTAIN: WHEN YOU COME OUT OF THE STORM, YOU WON'T BE THE SAME PERSON WHO WALKED IN. THAT'S WHAT THIS STORM'S ALL ABOUT.
Nao klonk duidelijk ook geïrriteerd, maar haar irritatie kon niet op tegen die van Storme. Toen ze dan ook opnieuw het 'koosnaampje' gebruikte dat ze al sinds ze allebei kind waren tegen haar zei, vernauwde ze haar grijze ogen nog wat meer. Ze haalde haar handen door haar slordig kortgeknipte haren en zuchtte lichtjes. Vroeger was haar haar langer geweest, maar in een leven op straat bleek dat niet bijzonder makkelijk. In de eerste plaats al omdat je het vaker moest kammen en ze weinig zin had in dreadlocks. Daarom had ze het maar kortgeknipt, zelf natuurlijk, met een schaar die ze ergens had gevonden. De kapper was duur, oké? "Noem me geen Nu, mijn naam is Storme nu.", zei ze, haar stem geïrriteerd maar duidelijk niet écht boos. Storme was eigenlijk eerder moe. Irritatie was altijd de emotie die het duidelijkst was, nog meer als ze moe was - want dan had ze niet meer de energie om vrolijk of verdrietig te zijn. Haar gezicht zag er ouder uit dan een jaar geleden, en niet alleen door de tijd die verstreken was. Op straat leven was heel wat stress. "En we weten allebei dat je waarschijnlijk wel wat van pap's geld bij hebt om eten te gaan kopen.", zei ze, stiller nu terug, terwijl de regen om hen heen minder hard begon te gieten en slechts een zacht getik tegen het aarden dakje werd.
TAGGED: NAME, WORD COUNT, ANY OTHER NOTES
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
13


Character sheet
Age: 17
Occupation: Unemployed
Residence: Homeless [Ba Sing Se]
Profiel bekijken

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Shelter

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum