Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. De vuurnatie was hongerig naar macht en besloot dat te zoeken bij het element dat het minste weerstand zou bieden..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion


๑ Plot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

๑ Plot

Bericht van Alison Olivia op vr dec 15, 2017 6:26 pm


Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. De vuurnatie was hongerig naar macht en besloot dat te zoeken bij het element dat het minste weerstand zou bieden: Lucht. Ze namen de oostelijk en westelijke luchttempels over en brandden ze af, waarbij ze zoveel mogelijk monniken doodden als ze konden. De waterstammen, als trouwe bondgenoten van de luchtnomaden, namen de taak op zich om hier weerstand tegen te bieden. Het toenmalige stamhoofd van het noorden, Tarrak, viel de vuurnatie aan. Hij had een sterk leger en was er van overtuigd dat hij door snel te handelen een verdere escalatie tot oorlog kon voorkomen. Dit had hij echter mis. De vuurnatie was sterker dan verwacht en ondanks dat geen van beide partijen snel verslagen werd leidde het tot een eindeloos lijkende strijd rondom op de grens.

In eerste instantie bleef het aarderijk neutraal. Het nam gebruik van het feit dat de vuurnatie te druk was om zich met hen bezig te houden en bloeide op in de handel en nijverheid. Echter, toen de waterstammen uitgeput raakten en dreigden te verliezen, stond het op. Ze waren al een tijdje bondgenoten en het aarderijk wilde een tweede overwinning van de vuurnatie voorkomen. Met behulp van de sterke aardse legers wisten de waterstammen de vuurnatie te verslaan.

Vuurheer ??? was vernederd. Als verliezer van de strijd wilde hij zo snel mogelijk zijn positie verbeteren. Daarom bood hij zijn dochter, Nephthys, aan aan Tarrak. Zijn vrouw Rani was een paar jaar eerder overleden en hij wist dat de man sindsdien redelijk eenzaam was geweest. Wat Tarrak niet wist was dat het het planten van een zaadje was voor iets wat hij in de toekomst zou kunnen oogsten. Wanneer Tarrak onvermijdelijk zou overlijden, zou Nephthys zoveel invloed in de waterstam hebben dat deze eigenlijk onder de vuurnatie zou vallen. De waterstam was een vredelievend volk, zolang ze haar rol als goede vrouw zou verrichten zouden ze haar zo in hun armen sluiten. Dit ging echter niet helemaal zoals gepland. Nephthys had niks met water, was veel liever kroonprinses van de vuurnatie gebleven en liet dit ook duidelijk merken. Daarentegen was Tarrak's dochter, Alison Olivia, wél geliefd door het volk. Het was overduidelijk dat wanneer Tarrak zou sterven het volk voor zijn dochter zou kiezen, waardoor Nephthys totaal geen invloed meer uit zou kunnen oefenen. Deze vermoedens schreef ze in brieven aan haar vader, in de hoop dat hij het probleem voor haar zou oplossen: Hoe eerder Tarrak stierf, hoe jonger zijn dochter was en hoe groter de kans dat het volk haar te jong vond om te regeren en Nephthys wél aan de macht kwam. De vuurheer reageerde hier meteen op. Echter, toen hij op de noordpool aankwam had Nephthys andere plannen. Nadat hij Tarrak met succes had neergeslagen, volgde hij zelf door Nephthys' hand. Zij had nooit de waterstam willen leiden en had nu wel recht op de troon van de vuurnatie. Ze vertrok meteen, waarbij ze de vijftienjarige Alison Olivia achterliet om de rotzooi op te ruimen en de stam weer op te bouwen.

Deze had echter een aantal karaktereigenschappen aangeleerd, doordat ze opgegroeid was met Nephthys als stiefmoeder. Zes jaar na de dood van haar vader wil ze wraak en is de spanning tussen de twee landen groter dan ooit.

- fire nation had twee air temples uitgemoord
- including de pre-avatar
- fire en water hadden zware spanningen en waren tegen elkaar aan het bitchen
- dus fire nation ging air temple platbranden (imponeren)
- lucht vond dit redelijk kut maar hebben geen leger of iets om zich te mengen en hadden een groot deel van de bevolking verloren dus focuste ze zich gewoon op de heropbouw
- degene die deze oorlogsdaad deed was de pa van neph die dus nog steeds geen naam heeft thanks
- de kids zetten deze oorlog dus voort (= ali en neph)
- het is dus een oorlog tussen water en vuur en de andere naties kunnen kiezen waar ze zich bij aansluiten
- aarde hoort voornamelijk bij water maar vuur koopt deel van het volk om, dus ba sing se is helemaal niet zo peaceful
- water gaat lucht helpen met de heropbouw
- neph was een peace offering, maar eigenlijk een manier om het waterrijk te infiltreren. mocht er ooit oorlog komen met het aarderijk dan kan hij misbruik maken van hun alliantie.
avatar
Real name :
Cat

IC posts :
9

Age :
21

Element :
Waterbender

Relationship status :
Taken

Occupation :
Chief

Place of residence :
North Pole's Palace


Profiel bekijken http://whitesnowbells.tumblr.com

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum