⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Anything goes, really~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Anything goes, really~ Empty Anything goes, really~

Bericht van Varija Lin za apr 14, 2018 7:48 pm

Heya~

Voor Varija ben ik op zoek naar wat connections. My girl's lonely and needs some friends!

Varija is sinds zes jaar acolyte in de Captital Temple in Fire Nation Capital City, nadat ze hier door haar vader naartoe gestuurd is. Voorheen was ze een accomplished bender die vaak in duels vocht en de trots van de familie en haar vader in het bijzonder was. Het zag er lange tijd naar uit dat ze een goede reputatie had opgebouwd en uiteindelijk een goede man zou trouwen - tot ze op haar zestiende verloor en daarbij littekens opliep op haar rug en zij. Haar vader verloor alle respect voor haar en, ervan overtuigd dat ze toch nooit meer een goede partij zou treffen, stopte haar weg in Capital Temple zodat ze in ieder geval nog een beetje aanzien zou hebben en de familie niet nog meer zou beschamen. #dickmove

Eventueel heb ik, voor mensen die interested zijn, haar zusje in de aanbieding. Naam is bespreekbaar, alleen moet ze 6 jaar jonger zijn. Dit zusje is uiteraard gewoon nog thuis, bij haar rijke familie; sterkter nog, ze heeft Varija in geen jaren meer gezien.

Maar yush, ik sta voor de rest basically voor alles open c: Het enige lastige is dat ze dus wel een beetje, zeg maar, like, vast zit in Capital Temple / Capital City. Maar mocht je ideeën hebben, hmu <3

Greets, Celeste
Varija Lin
IC posts : 1
Real name : Celeste

Character sheet
Age: 22 Y/O
Residence: Capital Temple, Capital City
Occupation: Acolyte
Varija LinFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum