⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Monday Market

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Monday Market Empty Monday Market

Bericht van Iris Aelwen wo apr 18, 2018 8:22 pm

Fluitend liep Iris door de stad. Het was een drukke maandagochtend vandaag. Het was markt en de stad bruiste met energie. Iris vond het geweldig om van kraampje naar kraampje te lopen, kijkend naar alle kleine dingetjes die ze verkochten. Een armband hier, een soort gewaad daar, een grappige hoed nog ergens anders. Zo fladderde ze van hier naar daar, van links naar rechts, steeds verder de stad in. Achter haar had ze haar bodyguard lopen - een stevige vent van ergens in de dertig die nooit veel zei. Iris had geprobeerd om een conversatie met hem te starten, hopend dat hij vandaag in een beter humeur was, maar zoals meestal mocht het niet baten. Dus negeerde ze hem maar. Hij liep een paar stappen achter haar en week nooit van haar zijde maar op hetzelfde moment vergat ze meestal dat hij er was omdat hij zich zo afzijdig wist te houden. Oh wel. Ze was het gewend - ze had al een bodyguard gehad vanaf het moment dat ze oud genoeg was om het paleis te verlaten. Het kwam met deel zijn van de Royal family, waarschijnlijk - een misschien ook gewoon omdat ze nooit getraind was in vechten. Als je haar zus of die haar man lastig viel, pfoeh, dan moest je vrezen voor je leven. Als je Iris lastigviel, kon je weinig gebeuren.. Tenzij ze toevallig haar bodyguard bij zich had. Wat dus altijd was. Uiteindelijk stopte de vrouw bij een kraampje dat vers fruit verkocht. Ze tastte in haar buidel en gaf de oudere vrouw die erachter stond wat geld voor de appel die ze opgepakt had. Vrolijk nam ze er een beet uit, haar bruine ogen rondkijkend op de markt. Wat een heerlijke dag was het toch.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Monday Market Empty Re: Monday Market

Bericht van Angel di apr 24, 2018 11:17 pm

Monday Market Tumblr_lpkbtdxduy1qfbj1po1_500
Guys you know you'd better watch out
Some girls, some girls are only about
That thing, that thing, that thing
That thing, that thing, that thing

Met een chagrijnig gezicht liep Angel op straat. Normaal gesproken sliep Angel overdag, omdat ze ’s nachts moest werken in de club. Maar dit keer was het een ander verhaal, ze werd gedwongen om over straat te gaan. Ze moest wat spulletjes voor in de club halen en de rest was te beroerd om het te doen. Angel was niet blij als ze werd onderbroken in haar slaap, zeker niet als het voor klusjes was die makkelijk voor haar opgelost konden worden. Ze besloot snel te zoeken naar de spullen die ze nodig had, en vervolgens weer gauw naar de club te gaan, dan kon ze misschien nog een paar uurtjes slapen. Binnen een klein uurtje had ze de spullen die ze nodig had wel gevonden en was ze alweer onder weg naar de club. Doordat ze vrij flink doorstapte, lette Angel niet echt en knalde ze zo tegen een meisje op. Daardoor viel ze achteruit en knalde zo tegen een kraampje aan, waar allemaal appels lagen. De appels vielen op de grond en rolde van het kraampje weg. Gepikeerd keek ze de persoon waar ze tegen aan gelopen was, wat later een meisje bleek te zijn aan, en bukte door haar knieën. “My God, is it impossible to watch out or something?” gaf Angel het andere meisje de schuld en begon de appels op te rapen. Het leek wel een onbegonnen taak, de appels leken van alle kanten te komen.
Angel
IC posts : 12
Real name : Marlon ♡

Character sheet
Age: 23
Residence: Capital City
Occupation: Entertainer
AngelFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Monday Market Empty Re: Monday Market

Bericht van Iris Aelwen do mei 03, 2018 8:09 pm

Plotseling liep er een meisje recht op haar af, en voor Iris aan de kant kon gaan botste ze hard tegen haar op. Het andere meisje botste achteruit, tegen het appelkraam - waardoor de appels overal over de grond rolden. Iris zelf botste ook achteruit, al stond daar haar bodyguard die haar behendig opving en zichzelf toen voor haar plaatste. Waarschijnlijk keek hij de ander dreigend aan, zijn hand al klaar op zijn riem waaraan zijn zwaard hing; voor het geval dat het een aanslag op haar leven was en hij moest ingrijpen. Hij liet haar echter niet alleen, vlak achter hem; zijn andere hand was achter hem gevouwen en raakte haar arm lichtjes maar respectvol aan, als om zeker te weten dat ze daar was. Als ze gekidnapt werd zou het zijn beste dag niet echt zijn. Iris liet zich echter niet zomaar aan de kant geschoven worden en zonder antwoord te geven op de geïrriteerde woorden van het andere meisje bukte ze zich om meet e helpen de appels op te rapen. Haar bodyguard bleef achter haar staan, zijn armen nu over elkaar gekruist en zijn blik de omgeving scannend. "Here, I'll help you..", zei Iris zachtjes, zoveel mogelijk appels bijeenrapend. Ze kon niet zeggen dat ze het gewend was op haar knieën te moeten zitten - meestal had ze iemand die dat voor haar deed om op te ruimen of schoon te maken. Maar dat was nu niet de opdracht van haar bodyguard, en dat wist hij ook - als hij zich op zijn knieën zou zetten zou hij haar in gevaar brengen, en dat was wel het laatste dat hij wou.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Monday Market Empty Re: Monday Market

Bericht van Angel do jun 07, 2018 9:38 pm

Monday Market Tumblr_lpkbtdxduy1qfbj1po1_500
Guys you know you'd better watch out
Some girls, some girls are only about
That thing, that thing, that thing
That thing, that thing, that thing

Door de botsing was bijna de hele appelkraam op de grond gevallen. Mijn God. Dit kon Angel er echt niet bij hebben op de maandagochtend. Ze had al een humeur van hier tot Tokio en door dit werd het niet echt beter. Na een belediging gesnauwd te hebben, begon Angel te ruimen. Aan het meisje te zien had ze wel wat centen, wat waarschijnlijk zou betekenen dat ze een snauw terug zou krijgen en het allemaal in haar eentje moest opknappen. Aan de bodyguard te zien was dat ook duidelijk het idee geweest, maar het meisje bukte en de bodyguard sloeg zijn armen om zich heen, waarschijnlijk de omgeving in de gaten houdend. Terwijl ze appels aan het rapen was, rolde Angel met haar ogen. “Well, I wasn’t expecting you to help” gaf Angel met een chagrijnige toon aan. Ze gooide appels terug de mand in, terwijl de verkoper aan het tieren was. Ze besloot het totaal te negeren. “Don’t you have some fancy lunch to go to, instead of picking apples here with me? Isn’t that what the rich and fortunate do?” mompelde Angel nogmaals. Het was duidelijk dat Angel niet erg rijk was. Het was niet dat ze geen geld had, alleen al haar salaris ging op aan o.a. de huur, de outfits voor in de club en eten. Wat simpele kleding was daar het resultaat van. Maar schaamde Angel zich daarvoor tegenover het meisje? Absolutely not.
Angel
IC posts : 12
Real name : Marlon ♡

Character sheet
Age: 23
Residence: Capital City
Occupation: Entertainer
AngelFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Monday Market Empty Re: Monday Market

Bericht van Iris Aelwen di jun 26, 2018 12:53 pm

Iris haalde enkel haar schouders op toen de vrouw zei dat ze niet echt op hulp gerekend had. Het was voor haar maar een kleine moeite - en het was ook niet alsof ze echt oplette dat ze haar dure kleding niet vuil maakte, omdat dit voor haar maar een gewone en simpele outfit was waarmee ze dagelijks buiten kwam. Het was geen fancy feestjurk, of iets in die aard. Toen de appels allemaal van de grond waren, stond ze op en drukte ze de verkoper wat geld toe met een verontschuldigende blik op haar vriendelijke gezicht. Daarna keerde ze zich terug naar de duidelijk niet zo goed gezinde vrouw, die iets mompelde over een fancy lunch. Dat soort dingen waren eerder voor haar zus - ze ging enkel mee als ze moest of als ze wou, en dat was eigenlijk niet bijzonder vaak. Maar van die chique diners waren eigenlijk niet echt haar ding, omdat het vaak veel te stijf was - en Iris was niet echt stijf. Ze was vrolijk en misschien zelfs wat kinds; al die etiquette waarmee ze opgegroeid was, was er soms toch nog te veel aan. Niet dat ze reden om te klagen had, natuurlijk - maar dat besefte Iris niet echt, omdat ze altijd zo'n zacht leventje had geleid. "Those fancy lunches are usually way too boring.", antwoordde ze daarom ook, een glimlach op haar gezicht als om te tonen dat ze geen bedreiging was, dat ze gewoon een mens was zoals de andere vrouw ook gewoon een mens was.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Monday Market Empty Re: Monday Market

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum