⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Sketching

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Sketching  Empty Sketching

Bericht van Iris Aelwen ma apr 23, 2018 5:58 pm

Iris ging zitten op het aangename, met zon overgoten graspleintje. Ze leunde met haar rug tegen een boom en geniet van het zonlicht op haar bleke gezicht. Even sloot ze haar bruine ogen en leunde ze haar hoofd naar achteren, tegen de boom, maar daarna ging ze al snel weer rechter zitten. Uit de tas die ze bij zich had haalde ze haar schetsboekje. Haar bodyguard cirkelde even om de boom heen en zette zich toen neer een metertje of twee naast haar, zijn blik op haar gericht. Iris was het gewend en besteedde geen aandacht aan hem, omdat ze wist dat het nutteloos was een gesprek met hem te proberen aanknopen. Ze sloeg haar boekje open en scande het graspleintje voor mensen die ze kon natekenen. Haar oog viel op een man van een jaar of dertig die in rustige passen over het plein heen liep. Met snelle stroken van haar stuk houtskool probeerde ze de beweging vast te leggen, de anatomie van zijn lichaam, de essentie van zijn gezicht en kledij. Als ze had opgelet had ze hem misschien herkent, maar daar was haar aandacht nu niet aan besteed.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Engel di apr 24, 2018 1:56 am

Gefrustreerd probeerde Engel zich een weg te banen door de menigte die hetzelfde plan leek te hebben als hijzelf: na werk nog even snel de loutere basisbenodigdheden van de markt grissen voordat de marktstaanders zouden beginnen met het leegruimen van hun kraampjes. Normaal gezien was hij een stuk later klaar als admiraal zijnde vanwege de taken die de positie met zich meebracht, waardoor hij had verwacht dat de markt rond dit tijdstip wel enigszins uitgestorven zou zijn. Niet dus. Daarnaast zou je denken dat men wellicht gezag zou hebben voor hem vanwege het feit dat hij zijn werkkledij nog droeg, maar zelfs dat viel tegen. Het leek er eerder op alsof heel Capital City zich naar de desbetreffende straat had begeven om als een kip zonder kop nog de laatste inkopen te kunnen doen. Een lichtelijk geïrriteerde zucht ontsnapte uit zijn longen toen zijn ogen vielen op de enorme rij die bij de vleeskraampjes stonden, de laatste waar hij moest zijn aangezien hij al de rijst en groenten had gehaald, dus eerst naar een andere gaan was geen optie. Even overwoog hij om het vleesgedeelte deze avond te skippen, maar duwde het concept al snel aan de kant en begaf zich in de rij. Zijn ogen gleden over het aanbod terwijl hij met lichtelijke ongeduld wachtte op zijn beurt. Na wat een eeuwigheid leek te zijn geweest nam hij zijn bestelling in ontvangst en borg de andere twee tasjes op in de grootste zodat hij slechtst een enkeling hoefde te dragen. Lichtelijk hoofdschuddend keek hij terug op de drukke marktsstraat en besloot om een andere route te nemen richting huis. Het zou dan weliswaar een omweg zijn, maar hij hoefde zich in ieder geval geen weg terug te banen door de drukke menigte die hij achter zich liet.

Op een rustig tempo bewoog hij zich voort over het grijze pad uitgelegd over een keurig kort gemaaid grasveldje dat felgroen kleurde door de zon de volop de kans kreeg om erop te stralen. Een opvallend afstekend roodkleurig tenue in zijn ooghoeken trok echter zijn aandacht waardoor hij zijn gezicht omdraaide en zijn ogen op de bodyguard vielen. Het duurde dan ook niet lang voordat zijn diepbruine kijkers op de persoon tot wier deze behoorde vielen. Een dame rond zijn leeftijd met opvallend grijsgekleurde haren, oftewel Iris Aelwen van The Royal Family. Zover hij wist en had gehoord was ze niet de meest kundige verdedigingswijs waardoor een persoonlijke bodyguard hem niet verbaasde. Engel vertraagde zijn tempo toen hij door begon te hebben dat ze continu van haar papiertje naar hem opkeek en weer terug naar haar blaadje terwijl ze als een bezetene zo snel mogelijk lijnen vaststelde. Ze leek echter zelf niet door te hebben dat hij doorhad dat ze hem bestudeerde, te bekoren door haar bezigheid om het überhaupt door te hebben. Was ze hem nou aan het schetsen, of begon hij dingen te zien? Nieuwsgierig kwam hij tot stilstand en probeerde vanuit de verte te zien of wat ze op haar blaadje had hem enigszins representeerde, maar hij stond simpelweg te ver weg om het fatsoenlijk te kunnen zien. Kort twijfelde hij vanwege het feit dat hij tamelijke hongerig was en het liefst zo snel mogelijk een maaltijd wilde bereiden als hij thuiskwam om deze te stillen, maar zijn nieuwsgierigheid overwon en hij begaf zich naar de Aelwen en haar bodyguard die hem allang in de gaten in diens vizier had. Uit gewoonte en respect voor haar en de familie maakte hij een vuist met zijn ene hand en plaatste deze onder zijn gerechte handpalm waarna hij een subtiele buiging maakte om haar te begroeten. Hij wilde het niet riskeren om deze gewoonte per ongeluk over te slaan en in de problemen te raken. Desondanks probeerde hij wel nieuwsgierig naar haar schets te gluren, maar kon het nog steeds niet helemaal goed zien vanuit deze hoek. “Did my eye just catch you drawing me, Iris Aelwen?” sprak hij en besloot na kort twijfelen toch der achternaam eraan te plakken om het ietwat formeel te houden. Zo vaak sprak hij haar immers niet. “Or were you just unabashedly checking me out?” Gooide hij er impulsief kort daarna toch maar achteraan met een plagerige ondertoon toen het in hem opkwam, desondanks de eerdere formele toon, waardoor deze enigszins doorbroken werd. Een lichte grijns sierde ondertussen zijn gelaat. Hij wist niet eens of ze zulke opmerkingen tolereerde—maar om daarover nog na te denken was het nu al te laat.
E N G E L


-Als je geen Engelse dialoog wilt moet je t mr zeggen! Mij maakt het helemaal niks uit namelijk c:
Engel
IC posts : 15
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 31 years old
Residence: Capital City
Occupation: Admiral of the Eastern Fleet
EngelFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Iris Aelwen di apr 24, 2018 5:35 pm

Iris keek weer neer naar haar blad, dit keer ietsje langer terwijl ze probeerde uit te vogelen of de proporties realistisch waren. Toen ze weer opkeek, stond de man die ze aan het tekenen was plotseling vlak voor haar neus. Hij deed de standaard respectvolle buiging, een beweging waar Iris al vanop jonge leeftijd gewend was aan geraakt. Ze knikte hem eens toe, lichtjes glimlachend, en nu ze hem van dichterbij zag herkende ze hem wel. Zijn opmerking deed haar glimlachen. "Perhaps a bit of both, admiral.", antwoordde ze, haar ogen speels vernauwd en een flirtende ondertoon in haar stem. Iris had nooit moeite gehad met het zien van de schoonheid in mensen, en dat kon ze bij Engel ook wel appreciëren. Ze was daar niet verlegen om - waarom zou ze? Met een vriendelijke glimlach draaide ze haar blad om om aan hem te tonen. Het was niet zo indrukwekkend - wat snelle zwarte lijnen die zijn ledematen voorstelden en dan iets gedetailleerder in het gezicht. Het was ook niet de bedoeling om een fotorealistisch portret te maken - het was de bedoeling om de essentie van een beweging op papier uit te drukken.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Engel wo apr 25, 2018 12:00 am

Love or hate me, depending on how
you judge it.

Met een borrelende nieuwsgierigheid en fascinatie was hij op het koninklijk familielid afgelopen, zijn ogen gefocust op het blaadje in haar hand dat lichtjes knisperde door de wind en haar bewegingen. Langzaam kwam hij voor haar tot stilstand en knikte kort vriendelijk naar de bodyguard aan haar zijde die zijn aanwezigheid leek te accepteren zolang zij deze acceptatie weerspiegelde. Het duurde niet lang voordat ze zijn aanwezigheid doorhad toen ze weer opkeek om wederom haar muze te observeren, die nu recht voor haar neus stond in plaats van ergens in de verte in de schaduwen te dolen. De grijsblauwharige vrouw schonk hem een glimlach terug nadat hij haar een respectvolle formele begroeting had geschonken, en kon haar mondhoeken ook niet weerhouden van het omhoog kruipen bij zijn opmerking. Het stelde hem gerust, ze tolereerde het. ”Perhaps a bit of both, admiral,” sprak ze met een soortgelijke ondertoon die hij had opgezet terwijl ze hem met speels vernauwde ogen aankeek. Een zachte grinnikt ontsnapte van zijn lippen. “I’m flattered, your Royal Highness,” ging hij in op haar opmerking met diezelfde speelse ondertoon waardoor zijn woorden niet te stijf en formeel overkwamen, maar met een subtiele warme kleur overgegoten werden. Nieuwsgierig keek Engel naar de lijnen op haar papier toen ze deze omdraaide om het aan hem te tonen. Door zijn lange gestalte kon hij het niet goed vanaf een afstand zien en zakte daarom zacht steunend door zijn knieën totdat hij op ooghoogte was. Zijn ogen gleden over de vlug gezette lijnen op het papiertje die zijn voormalige positie representeerden. Het verbaasde hem dat, desondanks het gebrek aan details, je er wel uit kon opmaken dat hij het moest voorstellen—en dat in de korte tijd dat hij zijn weg over het graspleintje had gemaakt. Hij kon zijn lange slungelige lichaam er duidelijk in herkennen en zijn gezicht had er ook wel van weg. “And you did this in how many seconds?” vroeg hij aan haar in lichte verbijstering. “Meanwhile I can’t even draw a stick figure properly,” gooide hij grappend de cliché opmerking die iedereen maakte na het zien van het werk van een goede kunstenaar. Ondertussen wilde hij van zijn gehurkte positie overgaan tot een zittende, maar veegde hierbij er ongeluk met zijn duim over de onderste kant van de tekening toen hij zijn hand van het papiertje wilde terugtrekken. Zijn ogen verwijdde lichtjes toen hij realiseerde wat hij had veroorzaakt. “Oh fu-.. it smudged, my bad,” sprak hij terwijl hij naar zijn nu zwarte duim keek, concluderend dat ze overduidelijk houtskool had gebruikt.
BY MITZI
Engel
IC posts : 15
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 31 years old
Residence: Capital City
Occupation: Admiral of the Eastern Fleet
EngelFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Iris Aelwen do mei 03, 2018 8:19 pm

Iris lachte toen hij opmerkte dat hij niet eens een stickfigure kon tekenen. "It's all practice.", antwoordde ze, nog steeds glimlachend, haar stem even speels. Op sommige vlakken was Iris nooit opgegroeid - of ja, eigenlijk zou je kunnen zeggen dat ze op de meeste vlakken nooit opgegroeid was. Ze had nooit veel geleerd, was nooit naar school geweest en had gewoon de basis gekregen in thuisonderwijs. Haar zus was de slimme; zij was de artiest. Maar dat was dan ook iets waar ze goed in was, waar ze haar passie en hartstocht in kwijt kon. Het beschermde leventje dat ze altijd geleid had liet niet veel ruimte voor donkere, zware onderwerpen in haar kunst; en het was meestal dan ook oftewel puur de werkelijkheid natekenen, oftewel vrolijke kleuren en zachte vormen. Ze wisselde graag eens af. Haar glimlach verdween niet toen hij het per ongeluk wat uitveegde. "Not a problem.", antwoordde ze. "It's just a practice. In fact, you can have the drawing." Ze scheurde het blaadje uit haar boekje en overhandigde het aan de admiraal, haar bruine ogen glinsterend met een kindse onschuld die alleen voortkwam uit een leven zonder zorgen. Ze veegde haar hand af aan haar rode gewaad, wat wat zwarte strepen naliet, en legde toen haar stuk houtskool en haar boekje op de grond naast haar neer. "So, what brings you here at this beautiful day, admiral?", vroeg ze, nieuwsgierig, maar ook gewoon omdat ze de conversatie nog wat langer gaande wou houden.  
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Engel za mei 05, 2018 7:28 pm

Love or hate me, depending on how
you judge it.

Ze vertelde hem met een speelse ondertoon dat ze haar vaardigheden had geworven van het vele malen oefenen, en oefenen. “Well, I praise you for your patience, got any tips?” glimlachte hij zwakjes terug op een grappende wijze, totaal geen ambitie hebben om te streven naar het worden van een goede kunstenaar. Engel wist dat je er geen meester in kon worden zonder het intensief te beoefenen, maar had er zelf het geduld niet voor  om te doen—desondanks het hem best gaaf leek om zorgeloos je potlood over het papier te laten dansen met een aanzienlijke krabbel als resultaat. Hij kon simpelweg niet zo lang stilzetten waardoor het niets voor hem was. In tegenstelling tot haar had hij zijn hart en ziel gelegd in het fysiekere en uitdagendere vuursturen zodat hij zijn energie kwijt kon, wat er op diens beurt weer voor zorgde dat hij iets minder kort uit de bocht schoot tegen anderen.

Wat onzorgvuldig had hij met zijn duim het vers aangebrachte houtskool uitgeveegd, niet vroeg genoeg tot de realisatie gekomen dat ze precies die makkelijk uitwrijfbare medium had gebruikt. Tot zijn geluk vond ze het niet erg, en schonk hem zelfs de schets die ze van hem had gefabriceerd. Dankbaar nam hij het vers afgescheurde papiertje van haar over en liet zijn ogen over het papier om het nogmaals te bekijken, het bijzonder blijven vinden hoe het op hem leek desondanks het gebrek aan details. De grote grove lijnen waren al genoeg. De Admiraals ogen vonden enkele seconde later het donkerbruine paar tegenover hem, onschuldig glinsterend. “You sure, don’t wanna keep it to keep track of your progress or somethin’?” probeerde hij haar beslissing te verzekeren voordat hij de schets in het plastictasje bij zijn boodschappen stopte. Waarschijnlijk kon ze met een paar vlugge halen van haar stukje houtskool binnen no-time een soortgelijk beeld creëren, maar wilde het toch voor de zekerheid weten. "So, what brings you here at this beautiful day, admiral?", sprak Iris terwijl de bruinharige man zachtjes met de tekening wapperde. Zijn diepbruine ogen dwaalden even af naar de zon die nog aan de hemel scheen, een paar uur later zou deze zich aan de horizon bevinden. “I got off work early today, so I decided to buy some groceries at the market for dinner,” legde hij bloot waarom hij zich hier bevond en hield het plastictasje in zijn linkerhand kort even omhoog om te verduidelijken dat hij net was geweest. “I thought it’d be less crowded near closing hours, but oh boy—how I was wrong,” sprak hij met een zucht terwijl hij terugdacht aan de enorm lange rijen die voor de kraampjes hadden gestaan. “So I decided on taking a lil’ detour through this park to avoid the crowded market street on my way home,” verklaarde hij de route die hij normaalgesproken nooit zou nemen. Hij prefereerde om de kortste en snelste route te nemen, maar in dit geval had hij gekozen voor enkel de snelste. “And you’re just here appreciating this beautiful day, I reckon?” constateerde hij, ervan uitgaand dat zijn vermoedens juist waren—maar wellicht zat er nog wel meer achter haar bezoekje aan het park op deze zonnige dag.
BY MITZI
Engel
IC posts : 15
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 31 years old
Residence: Capital City
Occupation: Admiral of the Eastern Fleet
EngelFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Iris Aelwen wo mei 23, 2018 8:49 pm

Iris glimlachte vriendelijk terwijl hij zijn verhaal deed, een gebaar waarmee haar hele gezicht oplichtte en dat de kleur van haar donkerbruine ogen van een donkere koffiekleur naar een lichtere melkchocoladekleur transformeerde. Ze knikte lichtjes toen hij zijn boodschappentasje ophief, als teken dat ze het verstond, en nog eens toen hij voorstelde dat ze hier waarschijnlijk was om van de mooie dag te genieten. "Indeed. I can hardly stay inside the walls of the palace when the weather is so nice, right? It's boring inside the palace. Everyone is always working." Iris was waarschijnlijk de enige in het paleis die zo veel vrije tijd had, en dat was simpelweg gekomen omdat ze het jongste kind was geweest. Haar zus had alle verantwoordelijkheid al - het was eerder een verassing dat zij dan ook nog geboren werd, wat ervoor gezorgd had dat ze weinig functie had in de royal family of in de vuurnatie. Ze was misschien meer een soort mascotte dan wat anders. Wat ook verklaarde waarom ze praktisch de enige was die nooit zonder bodyguard buiten de muren te vinden was.

-kort en laat, sorry (a)
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Engel ma jun 18, 2018 2:24 pm

Love or hate me, depending on how
you judge it.

Geleidelijk aan had hij zichzelf in een zittende positie gebracht en keek de vrouw met haar bijzonder gekleurde haren aan terwijl hij haar vertelde wat hem hier bracht op deze plek tijdens dit mooie weer. In eerste instantie had hij deze route genomen met de achterliggende gedachte dat hij eerder thuis zou zijn, dan wanneer hij zich een weg moest graven door de drukke marktstraat. Hoogstwaarschijnlijk was hij nu zelfs later thuis, maar kon niet ontkennen dat je sociale vaardigheden een stimulans geven een stuk beter was dan jezelf kapot irriteren in een overvolle straat, desondanks het hongergevoel wel in hem bleef knagen. Engel knikte begrijpelijk toen Iris hem vertelde dat ze het saai vond in het paleis omdat iedereen altijd bezig was. Zover hij wist had Iris niet écht een cruciale functie in het paleis, zoals haar zus, en als iedereen dan vierentwintig zeven bezig was kon hij zich best voorstellen dat het tot verveling kon leiden. “Don’t you ever feel the desire to fullfill an important function or something, when everyone is busy and you cannot go outside because the wheather isn’t as nice as it is right now?” vroeg hij, proberend het zo tactisch mogelijk te formuleren, proberend het niet te laten overkomen alsof hij vond dat ze maar zat te niksen vergeleken bij de rest die zich in het paleis had gehuisvest. De admiraal wilde haar immers niet beledigen, maar alles stond open voor individuele interpretatie.
BY MITZI
Engel
IC posts : 15
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 31 years old
Residence: Capital City
Occupation: Admiral of the Eastern Fleet
EngelFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Iris Aelwen di jun 26, 2018 12:47 pm

Iris schudde hevig met haar hoofd. Haar krullende asgrijze haren bewogen mee met de felle beweging. "No, I'd rather not.", zei ze. En het was waar - misschien dat iemand anders zich nutteloos zou voelen, als ze net zoals haar niet echt een cruciale rol te vervullen hadden, als ze niet echt een verschil uitmaakten. Maar Iris wist wel dat ze wel degelijk een verschil maakte; dat ze het zonnetje in huis was, degene die ervoor zorgde dat alles niet altijd zo serieus maakte. Dat was van jongs af aan altijd al haar functie gewest, hetgene dat haar uniek maakte. Ze was nooit opgeleid om een rijk te leiden of om te vechten, zoals haar zus - en dat vond ze ook niet erg. Ze was opgegroeid wetend dat ze kon doen wat ze wou, dat ze geen verantwoordelijkheid en dus ook geen macht had. En dat vond ze geweldig. "My sister enjoys her position, and that's fine. But I'm really glad that I can just do what I want, without having to worry about responsabilities and things like that.", vervolgde ze, de man vriendelijk glimlachend aankijkend. Ze kon zich niet inbeelden hoe het was om zich zorgen te moeten maken; alles werd altijd voor haar voorzien, en dat vond ze best zo.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Sketching  Empty Re: Sketching

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum