⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Sword & Shield

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Sword & Shield Empty Sword & Shield

Bericht van Jack ma apr 23, 2018 7:51 pm


limitless and immortal

the waters are the beginning and end of all things on earth

Jack hief zijn schild op en plaatste het voor zijn lichaam. Met zijn andere hand hield hij zijn zwaard stevig vast, al lag het nog steeds losjes in zijn hand - hij moest ermee kunnen zwaaien en bewegen en dat moest vlot gaan. Zijn doelwit was een pop, met stro en vacht bijeengebonden. Iemand had er met stift een gezichtje op getekend en dat maakte hem even aan het lachen, maar daarna was het weer ernst. Jack was altijd blijven trainen sinds hij terugkwam van de vuurnatie met zwaardkennis. Het was wel een bekend zicht, om hem hier tussen het ijs met zijn zwaard te zien zwaaien. Zo ging hij even door, tot er ondanks de bittere koude toch een laagje zweet op zijn gezicht stond. Hij wierp zijn schild opzij, stak zijn zwaard terug in de schede en ging even zitten om te bekomen. Hij was de jongste niet meer, en dat begon hij stilletjes aan wel wat meer te voelen. Om niet te zeggen dat hij niet meer fit was, natuurlijk - hij kon nog steeds zeker zijn mannetje staan en dat zou hij blijven doen, tot hij dood neerviel bij zijn trainingen. Als de chief al neit sterk was, hoe kon de tribe dan sterk zijn?
TAG: Holli

Jack
IC posts : 8
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 51
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Tribal Chief
JackTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Sword & Shield Empty Re: Sword & Shield

Bericht van Holli wo mei 02, 2018 10:13 pm

Holli was nu een periode thuis, want ja, daar moesten natuurlijk ook genoeg krijgers aanwezig zijn. Wat als de vuurnatie opeens besloot om aan te vallen? Ze was dan ook vastberaden om niet achterover te zitten, maar juist actief haar skills bij te houden. Just in case.

Kennelijk was ze niet de enige die dit idee had gehad. Niet dat dat haar verbaasde, de chief van haar stam stond bekend fanatiek te zijn in het bijhouden van zijn training. Ze kon niet anders dat dan zeggen dat ze boften met hem. Nee, ze had het een en ander gehoord van de chief van hun noordelijke wederhelft en was blij dat ze die niet dagelijks tegenkwam.

Even bleef ze staan kijken naar hoe hij tekeer ging tegen de pop, niet het idee hebbende dat hij haar aanwezigheid aanmerkte. Maar dat maakte niet uit, ze kon veel leren van de momenten waarbij het vooral kijken en in zich opnemen was. Niet dat zijzelf met zo'n wapen omging, maar de manier waarop hij vastberaden steeds opnieuw en opnieuw zijn zwaard hief was op zijn minst bewonderenswaardig te noemen. Op een gegeven moment leek hij er echter genoeg van te hebben, wat voor Holli een teken was dat ze misschien toch maar even haar aanwezigheid aan moest kondigen. Ze kuchte even, waarna ze naar hem toeliep en naast hem ging zitten. "Niet slecht, chief." grijnsde ze.
+ Jack
Muse
holli mae of the southern water tribe
Holli
IC posts : 4
Real name : Cat

Character sheet
Age: 19 winters
Residence: South Pole
Occupation: Warrior
HolliWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Sword & Shield Empty Re: Sword & Shield

Bericht van Jack do mei 03, 2018 7:43 pm


limitless and immortal

the waters are the beginning and end of all things on earth

De al iets rijpere man hijgde van de inspanning en veegde het zweet op zijn voorhoofd af met de achterkant van zijn hand. Hij keek op toen iemand naast hem ging zitten en glimlachte vriendelijk bij diens opmerking. Het was Holli, één van zijn warriors. Ze was getalenteerd, zeker voor haar leeftijd. Doe daar nog een aantal jaren bij, en ze zou zo beter zijn dan hem - ook omdat hij aan het aftakelen was, natuurlijk. Als hij gewoon constant bleef, zou zij ook constant blijven en dan was niemand er beter aan toe. "Dankjewel.", antwoordde hij vriendelijk. Hij ging iets rechter zitten en keek haar aan. "En hoe gaat het met jouw trainingen, Holli?" Altijd de volksman, natuurlijk. Een praatje met de tribe zou hij nooit aan de kant gaan - want praten, dat deed hij graag. 'Een viswijf', dat hadden zijn ouders hem wel eens genoemd toen hij jonger was en altijd bleef plakken, niet omdat hij zo graag dronk maar omdat hij nog vele verhalen te vertellen had en niet weg kon gaan tot ze verteld waren.
TAG: Holli

Jack
IC posts : 8
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 51
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Tribal Chief
JackTribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Sword & Shield Empty Re: Sword & Shield

Bericht van Holli za jul 14, 2018 11:05 pm

Haar chief leek enigszins uitgeput van zijn trainingssessie, waar ze alleen maar bewondering voor kon hebben. Als chief was het zo makkelijk om achterover te zitten terwijl de warriors het harde werk deden, maar Jack zorgde ervoor dat hij zelf ook in vorm blijft. Niet dat ze het ooit zo ver zouden laten komen dat hij zelf zou moeten vechten, maar toch was het handig. Al was het maar uit zelfverdediging.

Al met al was Jack gewoon een man van zijn volk, wat ook weer duidelijk werd in de manier waarop hij tegen haar praatte. Helemaal niet alsof hij hoger stond dan zij, ook al was dat natuurlijk wel zo. Ze knikte als antwoord op zijn vraag. "Het gaat wel goed. Ik ben blij dat ik er hier weer even goed de tijd voor kan nemen." Ze fronste even. "Ik had nooit verwacht hoe droog de rest van de wereld soms kan zijn, maar het is echt niet te doen." Dat was het nadeel van een bender zijn. Iedereen van de waterstam zou last hebben van de droogte, maar zij zou ook een stuk minder in te zetten zijn in de strijd. Tuurlijk, er was overal wel vocht, maar er was nogal een verschil tussen een enkele regendruppel en een heel meer. Anderen die vooral met wapens vochten waren in die zin een stuk onafhankelijker.
+ Jack
Muse
holli mae of the southern water tribe
Holli
IC posts : 4
Real name : Cat

Character sheet
Age: 19 winters
Residence: South Pole
Occupation: Warrior
HolliWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Sword & Shield Empty Re: Sword & Shield

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum