⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Flawsome

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Flawsome Empty Flawsome

Bericht van Aliki Ingvarsdóttir ma jun 18, 2018 4:01 pm
FlawsomeHet publiek van vanavond viel reuze mee. Normaal gesproken stond de rij met gasten tot en met buiten, maar vandaag was het een ander verhaal. Iedereen had binnen plaats kunnen nemen en er waren zelfs stoelen overgebleven. Vooraan zaten zoals gewoonlijk de VIPS, die hadden immers altijd de beste plaats. Niet per se vanwege een hoge positie in rank maar het feit dat sommige gewoon veel te veel geld hadden. Hoe vaak Aliki al wel niet ongevraagd geld in haar handen kreeg gedrukt. Het gebeurde wel eens vaker dat ze geassocieerd werd met een stripper, maar even voor de duidelijkheid, dat was ze niet. Ze mocht dan wel schaars gekleed zijn, hetgeen wat ze aanhad bleef ook daadwerkelijk aan. Niet dat ze er problemen mee had, het geld nam ze dan ook gewoon altijd doodleuk aan. Het was gewoon een extraatje, meer niet.
Nieuwsgierig bekeek de roodharige het publiek om even snel haar blik langs de voorste rij te laten gaan. Ze herkende een aantal gasten, puur om het feit dat deze er wel iedere avond zaten. Een enthousiaste glimlach sierde haar lippen. Vandaag stond er een vuurshow op de planning, het leukste wat er was om te doen. Zijzelf had vandaag te taak gekregen om met vuur te jongleren. De afgelopen maanden was ze er behoorlijk goed in geworden, al zei ze het zelf. Dit was natuurlijk niet zomaar in een keer goed gegaan. Hoe vaak ze al wel niet thuis was gekomen met brandwonden, dat ze weken niets meer vast kon pakken in haar handen.
Ze werd uit haar gedachtes gehaald door een luide stem. Alle namen werden een voor een opgenoemd, zo ook uiteindelijk de hare. Met een brede glimlach stapte Aliki het podium op om even naar de gasten te zwaaien, dit was het gebruikelijke. Na een kort rondje nam ze haar positie aan om even diep adem te halen. Het was en bleef spannend, ongeacht hoe vaak je het al niet had gedaan.
De mysterieuze muziek startte, gevolgd door wit knipperlicht. Niet veel later werden de stokken aangestoken, gevolgd door een danschoreografie. De stokken werden overgegooid, er werd mee gezwaaid en sommige zette de vlam tegen hun mond aan om als het ware vuur te spuwen. Alles ging goed en wel totdat Aliki een misstap maakte. Het gebeurde haar niet vaak, maar ze was  nog steeds de nieuwste in de groep. De roodharige was even vergeten dat het haar beurt was om de stok van iemand over te vangen en danste vrolijk verder op de muziek. Dat was waar alles fout ging. De stok vloog over haar heen, zo richting de eerste rij van het publiek. Ze kon horen hoe de muziek abrupt stopte en met grote ogen richtte ze haar aandacht op het zonet gebeurde incident. Shit," fluisterde ze zachtjes.
tag:Victim
words: 465


note:x
Aliki Ingvarsdóttir
IC posts : 7
Real name : Cris

Character sheet
Age: 22 y/o
Residence: Ember Island
Occupation: Fire/pyro and aerial performer
Aliki IngvarsdóttirFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Flawsome Empty Re: Flawsome

Bericht van Dashiell ma jun 18, 2018 7:47 pm

Cut the sh*t
be real with me

Ritmisch bewoog het gouden symbooltje- wat aan een bijpassende gouden ketting hing- mee bij elke stap die de man zette. Af en toe werd de beweging geremd door de witte blouse, wiens eerste paar knopen bewust open stonden en waarvan de mouwen opgestroopt waren. Een frisse look, dat opvallend goed combineerde met de opgewekte aura wat Dashiell uitstraalde. Sinds hij Gaoling achter zich had gelaten viel de wereld ineens een stuk mee. Hoelang was het alweer geleden dat hij die helhole had verlaten? Een aantal uur, of zoiets. Hoe dan ook had de blondharige jongeman besloten deze vibe nog even een tijdje vast te houden, wetende dat vroeg of laat de plicht weer voor de deur zou staan. Begrijp hem niet verkeerd, Dashiell hield van zijn werk. In een bepaalde zin dan. Hij voerde de taken uit zonder problemen, of dat hij last kreeg van extreme emoties. Er heerste geen vreugde, noch medelijden. Maar vrije tijd koesterde hij dan weer wel, dus het bericht dat hij wederom aan de bak moest zou ongetwijfeld zijn humeur aantasten.

Echter stond hij dat nog niet toe, want vanavond had hij hele andere plannen. Net als ieder ander was Dashiell toe aan enig vertier. Een specifiek verzetje, wat een waar plezier voor het oog zou zijn. Voor enkele maanden terug had hij het eerste bezoekje gebracht, en hoewel het anders was dan "normaal", was het goed in de smaak gevallen. Uiteraard hing hij er niet iedere dag rond. Of iedere week. Na-ah. Dit soort dingen moesten leuk blijven. Onvoorspelbaar. Daarbij weigerde de executioner zich aan te sluiten bij de nationale smeerlappen club. Van die smerige oude drankorgels die zaten te geilen op jonge meiden, terwijl ze zelf thuis vrouw en kinderen hadden zitten. Zoveel fatsoen had hij dan wel weer.

De opkomst was karig dit maal. Goed, dat was alleen maar gunstig. Hij was absoluut geen fan van drukke menigtes- laat staan eentje van enkel hitsige kerels. Of vrouwen. Ze konden ertussen zitten. Bij binnenkomst betaalde Dashiell voor eerste rang, juist omdat het allemaal wel mee viel met die drukte. Daarbij vond hij wel dat hij zo'n "positie" verdiende na al dat underover werk. Een missie die bijna dreigde te mislukken maar waar Dashiell zich grandioos had uit weten te werken. Althans, dat was zijn mening. Nadat hij zichzelf had getrakteerd op een pint, nam hij plaats op een stoel. Muziek en bepaalde lichten brachten de ruimte een bepaalde sfeer toe. Zijn -haast neon- blauwe ogen volgden de bewegingen van de schaars geklede vrouwen, terwijl zij hun kunstjes deden met de vuurstokken. Alles leek prima te gaan totdat... Dashiell's reflexen reageerden op ongekende snelheid. Een brandende stok kwam op hem afgevlogen, die hij wist op te vangen met z'n linkerhand, die eveneens brandde. Al met al moest je vuur met vuur bestrijden, wilde je er niks aan overhouden.

Een donkere schaduw viel over zijn licht getinte gelaat heen. Fouten konden gemaakt worden, uiteraard. Maar waarom nu? Waarom perse op deze avond? Op iedere dag had dit kunnen plaatsvinden. Lot koos ervoor dat nu te doen, om zijn enige vrije avond te verpesten. Dashiell's hand vatte volledig vlam, dat zonder genade overbrengend aan het dans voorwerp. ,,Come on dude, just give it back already!" weerklonk een verwaande stem, slechts enkele meters van hem verwijderd. Gehoorzamend -althans zo oogde het- doofde het brandende vuur weer. Geruisloos kwam Dashiell in de benen, op de man afstappend. Pas op enkele centimeters afstand hield hij stil, om vervolgens een voet tegen diens schouder aan te klappen. Door deze actie kantelde de stoel half naar achteren, steunend tegen de pilaar die daar had gestaan. Angstige ogen keken op. ,,You wanted it back," siste de executioner. ,,I'll give it back. Be brave and open your goddamn mouth."


Dashiell
IC posts : 18
Real name : S.

Character sheet
Age: 24
Residence: Fire Fountain City
Occupation: Executioner
DashiellFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Flawsome Empty Re: Flawsome

Bericht van Aliki Ingvarsdóttir ma jun 18, 2018 8:18 pm
FlawsomeMet angstige ogen keek Aliki toe naar hoe de stok richting de eerste rij vloog. Het was haar bedoeling niet geweest. Ze had zichzelf teveel in haar act en de muziek meegesleept dat ze één simpel dingetje was vergeten. Dat simpele dingetje leidde echter tot een complete catastrofe. De muziek stopte abrupt, gevolgd door paniek. Mensen wisten niet hoe snel ze moesten uitwijken voor het brandende ding. Tot Aliki's geluk raakte er, voor zover ze kon zien, niemand gewond. Een man in het publiek had de brandende stok weten op te vangen met ongekend snel reflex. Voor de rest gaf hij geen kick, maar juist alleen daardoor wist Aliki dat het foute boel was.
Uit het niets schoten de lampen aan, gevolgd door een verontschuldiging via de intercom. De meiden werden een voor een van het podium gehaald en Aliki kon de giftige blikken al in haar rug voelen branden. Het was ook haar schuld geweest, zij had de show verpest. Als ze nou beter had opgelet en niet zo mee was gegaan in de dans was er niks gebeurd. Alsof het allemaal niet erger kon gaf een wat oudere man uit het publiek commentaar op de jongen met de brandende stok in zijn handen. Het was haar al niet bevallen hoe rustig hij was gebleven in deze situatie, maar toen hij overeind kwam wist ze dat het ruzie ging worden. Ondertussen was zijzelf nog de enige die op het podium stond, wetend dat ze deze puinhoop zelf zou moeten oplossen.
Nog in shock van wat er zonet allemaal gebeurd was staarde ze naar hoe de jongere man de stoel van de ander omver trapte. Deze klapte zo ver naar achteren dat de ruziemaker meteen overmeesterd werd door de jongen. Er werd iets gezegd wat Aliki niet kon horen van zo'n afstand, maar ze wist dat ze nu moest ingrijpen. Zonder enige twijfel liet ze zichzelf van het podium glijden om richting de twee mannen te snellen. Op haar hoge hakken was ze nog steeds klein tegenover de man, maar dat liet haar niet intimideren. Zonder pardon pakte ze de stok vast om de jongere man recht in zijn ogen aan te kijken. "That wouldn't be a wise decision, would it?" sprak ze uitdagend, in plaats van haar excuses aan te bieden. In een poging om de stok af te pakken zette ze wat kracht, hopend dat de man zou loslaten.  
tag:The big stick-man
words: 401


note:x
Aliki Ingvarsdóttir
IC posts : 7
Real name : Cris

Character sheet
Age: 22 y/o
Residence: Ember Island
Occupation: Fire/pyro and aerial performer
Aliki IngvarsdóttirFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Flawsome Empty Re: Flawsome

Bericht van Dashiell ma jun 25, 2018 9:10 am

Cut the sh*t
be real with me

Of Dashiell een opvliegend karakter had? Wellicht kon men het zo benoemen. Echter zag de jongeman dat zelf niet. Opvliegend, hij? Nah. Hij was simpelweg gewend aan een bepaalde lifestyle, eentje waarbij hij weinig tegenspraak duldde- en als hij die wel kreeg had hij de autoriteit in te grijpen.  Gezag die zo af en toe wel eens misbruikt werd, maar hey? Zolang niemand hem terugfloot voor buitensporig gedrag, was er niks aan de hand. Zijn blik had zich vastgehaakt in de beknepen ogen van het slachtoffer, die diens hoofd bijna ongezien wat heen en weer schudde. Oftewel, er werd geen medewerking verleend. Een dingetje die zijn duistere ziel, dat achter zijn leegstaande blauwe ogen bevond, slecht kon verwerken. Gelukkig voor deze man dat hij, heel toevallig, een hand over had. Het duurde dan ook slechts een paar seconden voordat hij z'n vingers rondom de kin van de getroffene vouwde. Voordat Dashiell überhaupt wat kon uitspoken, ontstond er een onbekende grip om de stok. Deze onverwachte ontwikkeling deed hem ontwaken uit die obscure trance, liet hem zijdelinks naar de jongedame in kwestie kijken.

Ze was een kleine opdonder, met karakter van een grote. Onderzoekend had hij haar aangekeken en geconcludeerd dat ze één van die showgirls moest zijn. Mogelijk degene die dit alles in gang had gebracht. Daar maakte hij zich niet druk om trouwens. Somehow kon hij het begrip wel opbrengen dat fouten gemaakt konden worden, ook in deze shows. Haar woorden brachten een smal grijnsje op zijn gelaat. ,,Neither is letting go of a burning stick, in a crowded place." Toch liet Dashiell de stok los, besluitend dat anderen geen toeschouwers hoefden te worden van een gruweldaad. Zo kwam hij wederom weer overeind, waardoor de stoel waarop de man zat, terug viel op vier poten. ,,You're lucky I remember faces," sprak Dashiell, gericht op de man die vluchtig wegschoot. Zeer binnenkort zouden ze elkaar weer treffen, in een ruimte die minder gunstig was voor de ander. Eentje waarin geen kleine heldin naar voren kon stappen.

,,I guess the show is done for tonight..?" Niet een echte vraag, meer een opmerking. De helft van de gasten waren alweer gevlogen, en die harde spotlights verpestten behoorlijk de sfeer die er eerst had gehangen. Avondje verpest, en dat binnen 30 minuten. Persoonlijk nieuw record. Half draaide Dashiell zich naar de danseres toe. ,,Can I buy you a drink? As an apology for my unacceptable behavior." Tsja, als er dan toch niks meer te zien viel, dan kon hij één van hen net zo goed meenemen toch? Daarbij oogde ze interessant genoeg om de avond mee door te brengen. Zij, die als enigste de ballen had om écht tegen hem op te staan.
Dashiell
IC posts : 18
Real name : S.

Character sheet
Age: 24
Residence: Fire Fountain City
Occupation: Executioner
DashiellFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Flawsome Empty Re: Flawsome

Bericht van Aliki Ingvarsdóttir wo jun 27, 2018 2:20 pm
FlawsomeUitdagend had ze haar blauwgekleurde ogen op de man voor zich gericht. Het was misschien niet de beste houding die ze nu kon aannemen, dit omdat hij alsnog één hele kop groter was dan zijzelf. Dat was niet de enige reden, zij was immers degene die haar excuus hoorde aan te bieden. Het gehele fiasco was ontstaan door haar schuld. Zij was de stok vergeten op te vangen die vervolgens in volle vlam richting het publiek was gevlogen. De man die nu voor haar stond, zwaar gespierd en nogal lang, had het brandende ding met zijn snelle reflex weten op te vangen. Hij had zo een groot ongeluk weten te voorkomen, maar een man in het publiek was ondankbaar en ongeduldig geweest, dat met het gevolg tot een geheel nieuw spektakel. Het leek erop dat de man met de stok in zijn handen deze door de ander wilde boren, iets wat Aliki maar net op tijd had weten te voorkomen. Gelukkig maar, want dat was een spektakel waar zijzelf liever niet getuigen van was geweest.
,,Neither is letting go of a burning stick, in a crowded place," antwoordde de man met een kleine grijns rondom zijn lippen. Een diepe frons van Aliki's kant volgde. Gelukkig voor haar werd de stok alsnog losgelaten waardoor ze deze zonder verdere problemen van hem kon overnemen. Kort daarna kwam hij overeind waardoor de man onder hem, die zo te zien doodsbang was, vlug de benen kon nemen. ,,You're lucky I remember faces," Het klonk als een serieus dreigement en zelfs Aliki voelde een rilling over haar rug lopen toen ze zich bedacht waar de man allemaal toe in staat was.
,,I guess the show is done for tonight..?" Het klonk niet als een vraag, eerder als een opmerking. Instemmend knikte ze om kort op haar onderlip te bijten. Het was iets wat ze zeker zou gaan voelen in haar salaris. "Yhea..." zuchtte ze diep om de man ondertussen goed in de gaten te blijven houden. Ze vertrouwde hem niet, niet na wat er zonet allemaal gebeurd was. Het was dan ook haar reflex geweest die haar wat achteruit liet deinzen toen de man zich uit het niets naar haar omdraaide. ,,Can I buy you a drink? As an apology for my unacceptable behavior." Snel herstelde Aliki haar houding om de man met een zwakke, half geforceerde glimlach aan te kijken. "That's very kind of you," antwoordde ze. "But I'm the one who should offer you a drink, as an apology for your ruined night." Zij was immers degene die fout zat, niet hij.
tag:The big stick-man
words: 428


note:x
Aliki Ingvarsdóttir
IC posts : 7
Real name : Cris

Character sheet
Age: 22 y/o
Residence: Ember Island
Occupation: Fire/pyro and aerial performer
Aliki IngvarsdóttirFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Flawsome Empty Re: Flawsome

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum