⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Windless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Windless Empty Windless

Bericht van Flynn Nithercott ma jun 18, 2018 11:21 pm

Gefrustreerd staarde de blauwharige naar de minuscule golven van het oppervlaktewater, dat afgezien van de enkele golven, zo goed als honderdtachtig graden was. De stroming richting haar thuis was weinig tot niet bestaand. Hier wegkomen op het moment leek onderhand onmogelijk, gezien het feit dat ze geen peddels had meegebracht van huis en tussenin fire nation grenzen open en bloot watersturen op zee haar allesbehalve verstandig leek. Om hier nóg langer te verblijven verlangde ze echter ook niet naar. Continu had ze het gevoel dat mensen haar aanstaarden omdat ze niet in het gebruikelijke plaatje van de vuurnatie paste, met als grote attention catcher haar haarkleur, of haar dramatische reactie op pittig eten. Het vulde haar met het gevoel dat ze elk moment opgepakt kon worden, wat haar haren overeind liet staan van angst.

Bij schemering ving ze vanuit haar ooghoeken het silhouet van een diertje, een muisje leek het. Achterdochtig keek ze om zich heen of er geen toeschouwers aanwezig waren voordat ze haar arm in de richting van het diertje stak. In plaats van het te lokken bewoog ze met haar vingers om het kleine beetje bloed wat in het beestjes lijfje zat te sturen, ervoor zorgend dat het op een houterige wijze naar haar toe marcheerde totdat het voor haar voeten stond. De zwarte kraaloogjes van de muis stonden wijd opengesperd, overduidelijk niet begrijpend wat er gaande was. Voor haar eigen vermaak liet ze het diertje op zijn twee voorpoten balanceren en langzaam maar zeker de zee voor zich inlopen, enkel door de bewegingen van haar vingers aangezien het maar weinig bloed was om te sturen. Uiteindelijk liet ze haar hand zakken waardoor ze de kracht over het bloed verloor. Het duurde dan ook niet lang voordat het muisje zich uit het rustige zoute oppervlaktewater het land op had geworsteld en als een gek van Flynn wegrende. Nog voordat het diertje echter de bosjes in kon verdwijnen stak ze abrupt haar hand uit in diens richting, kromde deze waardoor hij tot een stilstand kwam, en liet hem op diezelfde houterige manier teruglopen door middel van vingerbewegingen. Als ze hier toch nog urenlang, als het niet dagen zouden zijn, moest wachten op een fatsoenlijke windsterkte in de goede richting kon ze zich net zo goed vermaken op haar eigen manier.
FLYNN
♦♦♦
Flynn Nithercott
IC posts : 10
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 20 years old
Residence: Northern Water Tribe
Occupation: Hunter
Flynn NithercottWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Aliki Ingvarsdóttir di jun 19, 2018 6:03 pm
WindlessGekleed in zwarte skinny jeans, een tanktop met daarboven een leren jack bewandelde de roodharige de rustige straten.  Ze was bijna helemaal in het zwart gekleed, met uitzondering van haar bordeaux rode Dr. Martens. Het was een outfit die alles behalve girly was, al liet de strakke, zwartte jeans haar billen wel goed uitkomen. Haar blauwe kijkers zaten verstopt achter een zonnebril. Het ironische was echter dat er geen zon scheen. Ze had de bril puur op haar neus gezet om zo de blikken van mensen te kunnen ontwijken, of nog beter, hen aankijken terwijl ze haar niet konden aankijken. Het was iets wat Aliki wel vaker deed; een zonnebril dragen terwijl het het weer er helemaal niet voor was.
Aliki's korte benen bewogen zich voort richting het afgelegen gedeelte van de stad. Dit deel lag aan water en rond dit tijdstip was het normaal gesproken zo goed als uitgestorven.  Het oorspronkelijke idee was geweest om haar bending nog wat te beoefenen -hier had ze laatst amper de tijd voor gehad-  maar daar leek niks van in te komen toen ze in de verte een andere dame spotte. Deze leek van een afstand druk bezig te zijn met haar bending, al was het geen vuur. De blauwharige was het piepkleine lichaampje van een muisje aan het besturen, niet doorhebbend dat Aliki achter haar stond mee te genieten van het spektakel. Het was bloodbending, wist Aliki uit de boeken die ze erover had gelezen. In het echt had ze het nog nooit gezien, tot nu dan. Met een grijns keek ze toe naar hoe de blauwharige het muisje aan het 'martelen' was. Telkens als het beestje dacht vrij te zijn nam ze hem weer onder controle. Het was maar een klein lichaampje met bloed en om eerlijk te zijn was Aliki benieuwd of degene het ook op een persoon zou kunnen. Ze waren hier immers met z'n tweeën, dus zijzelf zou een makkelijk doelwit kunnen zijn. Niet dat het haar uitmaakte, want alsnog kwam ze dichterbij. "That's quite a spectacle," greens ze vals. Haar achter de zonnebril verscholen kijkers schoten meteen naar de andere vrouw, wetend dat ze hier niet thuishoorde tussen de vuurnatie.
tag:???
words: 363


note:x
Aliki Ingvarsdóttir
IC posts : 7
Real name : Cris

Character sheet
Age: 22 y/o
Residence: Ember Island
Occupation: Fire/pyro and aerial performer
Aliki IngvarsdóttirFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Flynn Nithercott di jun 19, 2018 8:45 pm

Een zwakke, licht sadistische, glimlach was verschenen rond haar lippen terwijl ze het muisjes bloed manipuleerde. Het gedroeg zich als haar kleine marionet, van vlees en bloed. Ze was altijd al op haar hoede geweest tijdens het bloedsturen, menig mens had er geen respect voor, zelfs niet in de waterstammen. De jonge waterbender begreep dat het concept van iemands lichaam tegen diens wil acties kunnen laten ondernemen moreel conflicterend was. Desondanks vond Flynn dat het principieel een perfect geheimwapen kon zijn voor het geval dat er iets gebeurde tussen de vier naties, de waterstammen zouden zich dan perfect kunnen verweren. Ze vond dat men veel te kortzichtig naar het bloedsturen keek, natuurlijk riep het morele vragen op—maar roep elke actie in principe niet zulke vragen op?
"That's quite a spectacle," rukte een onbekende stem haar uit haar gedachtes. Vrijwel meteen liet ze haar hand waarmee ze zonet nog het muisje in bedwang hield zakken waardoor het beestje de vrijheid kreeg om snel te vluchten. Zo onschuldig mogelijk ging ze op haar handen zitten alsof ze daarmee zonet niks had uitgevoerd, maar de spanning was overduidelijk in haar lichaam te detecteren. Wat moest iemand in hemelsnaam hier, op dit tijdstip, op dit stukje afgelegen strand? Net nu zij hier haar ding zat te doen? Flynn zuchtte diep om zichzelf te kalmeren. “Well, you must’ve got a different perspective on what is ‘spectacular’ then,” begon ze, haar hart in haar keel kloppend. “These tiny waves aren’t exactly what I call ‘spectacular’,” vervolgde ze. Ze wist dondersgoed dat de vreemdeling daar niet op had gedoeld, maar toegeven aan wat ze zonet aan het doen was zou ze niet doen.  Gespannen staarde ze voor zich uit over de zee waar geen eind aan leek te komen, zich niet durven om te draaien om oog in oog komen te staan diegene die binnen was binnengedrongen in haar kleine privébubbel.
FLYNN
♦♦♦
Flynn Nithercott
IC posts : 10
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 20 years old
Residence: Northern Water Tribe
Occupation: Hunter
Flynn NithercottWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Aliki Ingvarsdóttir di jun 19, 2018 9:06 pm
WindlessMet een valse glimlach keek ze de persoon voor zich aan. De blauwharige verstijfde meteen in diens beweging waardoor het kleine, zielige muisje de kans kreeg om te vluchten. Ah, wat jammer nou. Aliki had gehoopt dat het spektakel meer zou brengen dan alleen dit, maar de blauwharige dame had duidelijk andere plannen. Vliegensvlug ging ze op haar eigen handen zitten, zo proberend te verbergen alsof er niets ergs was gebeurd. Diezelfde, valse glimlach van zonet sierde ondertussen nog steeds rond Aliki's lippen. Er stond geen 'achterlijk' gespeld op haar voorhoofd. Natuurlijk had ze allang gezien wat er gaande was.
“Well, you must’ve got a different perspective on what is ‘spectacular’ then,” begon de blauwharige. Aliki kon de angstige toon in haar stem horen, iets waardoor haar glimlach alleen maar breder werd. Puur leedvermaak was het, niets meer. “These tiny waves aren’t exactly what I call ‘spectacular’,” vervolgde de dame haar verhaal. "Hmm... I guess so," antwoordde Aliki om de zonnebril met haar wijsvinger op haar hoofd te schuiven. Hierdoor kwamen haar blauwe kijkers tevoorschijn die ze nog steeds niet van de ander had weten af te halen. Er was iets wat haar interesse trok, buiten het feit dat ze natuurlijk niet van hier was. Langzaam kwam ze in de richting van de blauwharige gelopen om achter deze halt te houden. Onschuldig sloeg ze haar armen om diens nek om haar mond langzaam naar haar oor te brengen. "But I know that you have the power to make them bigger, more spectacular." Een zacht gegrinnik was te horen. "Maybe even the power to control me, hmm?"
tag:???
words: 267


note:x
Aliki Ingvarsdóttir
IC posts : 7
Real name : Cris

Character sheet
Age: 22 y/o
Residence: Ember Island
Occupation: Fire/pyro and aerial performer
Aliki IngvarsdóttirFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Flynn Nithercott di jun 19, 2018 9:39 pm

Haar ademhaling steeg vanwege de vreemdeling achter haar, eentje die niet even aardig klonk als de vrouw die haar toen een flesje water had aangeboden op de bazaar. Waarom had ze dan ook besloten om überhaupt voet te zetten binnen de grenzen van de vuurnatie, waarom? Nerveus klemde Flynn haar tanden op elkaar nadat ze had gereageerd op de opmerking van de indringer. Fight or flight? More like Freeze. Ze kon immers niet vluchten, want waar moest ze heen zonder dat de persoon iedere omstandiger op haar vluchtroute alarmeerde? Als ze zou vechten zou ze zichzelf gegarandeerd exposen, waardoor een vriesreactie die overgebleven optie was en haar lichaam overnam.
"Hmm... I guess so," klonk er achter haar waarna al snel enkele voetstappen in haar richting volgden. Net op het moment dat Flynn de moed bij elkaar had geraapt om achterom te kijken voelde ze hoe haar hart een slag oversloeg toen de -wat ze kon opmaken in het donker- roodharige haar armen om haar nek heensloeg en vervolgens haar gezicht liet rusten bij Flynns oor. De adem van de waterstuurder stokte in haar keel terwijl ze van schrik wat naar voren schoof om een beetje afstand tussen beiden te creëren. Ze zat middenin het hol van de leeuw, met zijn vuurrode manen. "But I know that you have the power to make them bigger, more spectacular." Een zacht gegrinnik was te horen. "Maybe even the power to control me, hmm?" volgde er. Vrijwel meteen schudde ze haar hoofd en probeerde de onbekende armen van haar schouders af te vegen, het allesbehalve een comfortabele positie vindend. “No..no I cannot actually,” sprak ze waarbij ze lichtjes trilde en kwam overeind van haar zittende positie zodat ze zich minder kwetsbaar voelde. Het was niet eens gelogen, ze had nog nooit het bloedsturen op een persoon uitgeoefend. Ze had nog nooit een testobject gehad om het op uit te proberen. Daarnaast beschikte ze zover ze wist alleen over de principes van het bloedsturen waardoor het haar onwaarschijnlijk leek dat ze de macht zou hebben om een heel menselijk lichaam volledig in bedwang te kunnen houden. “What do you want? Money? Just tell me and leave me alone please,” sprak Flynn, in de hoop het licht van de conversatie op een ander punt te schijnen. Zolang het maar niet over water of bloed ging.
FLYNN
♦♦♦
Flynn Nithercott
IC posts : 10
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 20 years old
Residence: Northern Water Tribe
Occupation: Hunter
Flynn NithercottWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Aliki Ingvarsdóttir di jun 19, 2018 10:10 pm
WindlessZonder er verder bij na te denken was ze richting de blauwharige gelopen. Aliki was zich niet bewust van het gevaar wat ze liep, want stel je voor dat de ander daadwerkelijk haar gehele lichaam kon overnemen. De dingen die ze dan wel niet met haar kon doen waren eindeloos. Ze waren immers afgelegen, niemand die nu nog een voet zou zetten op de plek waar zij nu waren.
Met een gemene grijns had ze de blauwharige vastgepakt, puur om haar de schrik van haar leven te geven. Het leek te werken want de lichaamshouding van de blauwharige veranderde meteen. Een geamuseerd grinnik, gevolgd door een wat stevigere grip volgde. Het was geen grip waar je onmogelijk uit kon komen. Je hoefde enkel weerstand te bieden en je was zo weer los. Het was geen comfortabele houding waarin ze nu zat -half gebogen over de ander- maar ze had er plezier in. Uit protest schudde de blauwharige met haar hoofd. “No..no I cannot actually,” Het ondertussen compleet ingesloten lijf van de dame begon zachtjes te trillen waardoor Aliki haar grip ietsjes verminderde. Kort daarna kwam de blauwharige meteen overeind. Door de onverwachte actie verloor Aliki een deel van haar balans waardoor ze wat stappen achteruit moest zetten om deze te herstellen. "Why are you in such denial? I won't bite you, atleast not that hard." Een subtiele knipoog volgde. Het klonk alles behalve serieus, maar wat ze vertelde was waar. Ze had geen enkele intentie om de blauwharige te verraden bij wie dan ook. “What do you want? Money? Just tell me and leave me alone please,” Meteen schoten Aliki's wenkbrauwen omhoog. Woah, wat een aanbod. "I don't want your money," begon ze haar zin om even een tussenpauze te nemen. Wat wilde ze hier eigenlijk mee bereiken? Dat was een goede vraag waar zijzelf het antwoord nog niet op had. "A name and some cool bending tricks would do it," antwoordde ze uiteindelijk. "Impress me baby." Ondertussen liet ze haar blauwe kijkers over het lichaam van de ander glijden. Weer diezelfde grijns ontstond rondom haar lippen.
tag:???
words: 347


note:x
Aliki Ingvarsdóttir
IC posts : 7
Real name : Cris

Character sheet
Age: 22 y/o
Residence: Ember Island
Occupation: Fire/pyro and aerial performer
Aliki IngvarsdóttirFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Flynn Nithercott vr jun 22, 2018 8:25 pm

Flynns zintuigen stonden op scherp terwijl ze zelfs de meest minuscule bewegingen van de roodharige analyseerde op potentieel gevaar. Hoe kwam ze überhaupt terecht op precies dezelfde afgelegen plek als zij op dit tijdstip, had ze haar gevolgd? Of was het gewoon écht puur toeval dat hun paden elkaar kruisten? Sceptisch jegens de aard van de vrouw ontkende de waterbender het feit dat ze minstens de beginselen van het bloedsturen onder de knie had, wie weet wat ze zou ondernemen als ze een bekentenis van haar tong wist te schrapen.
"Why are you in such denial? I won't bite you, atleast not that hard," bracht diegene tegenover haar uit, blijkend dat Flynns ontkenning toch niet zo overtuigend over was gekomen als ze had gehoopt. De blauwharige trok haar wenkbrauwen op bij de opmerking en schudde zachtjes haar hoofd alsof ze onzin uitkraamde, maar besloot er niet verder op in te gaan, concluderend dat het de verstandigste beslissing was. Als ze iets niet uit haar mond kwam kon het ook niet tegen haar gebruikt worden, right?
Tot haar teleurstelling accepteerde de onbekende geen geld inruil dat ze haar met rust zou laten. Een diepe zucht ontsnapte uit de blauwharige haar longen. Waarom moest ze er óók nog een tegenover haar hebben die niet belust was op geld zoals menig mens?
"A name and some cool bending tricks would do it," stelde ze uiteindelijk voor in plaats van geld. "Impress me baby," vervolgde ze met een uitdagende lik over haar stem. Een ongemakkelijk expressie vormde haar gelaat toen ze voelde hoe de blauwe ogen over haar vormen heen gleden alsof ze een stuk vlees was dat gekeurd werd. “Look, I don’t know what deluded you into thinking that I’m a bender—but I don’t master any kind of bending,” ratelde ze, alsnog proberend de vuurharige naast dat ze dat letterlijk had gedaan, ook nog figuratief van haar schouders te schudden. Met moeite probeerde ze een zelfverzekerde stance aan te houden om het met sproeten bedekte meisje te misleiden dat ze niet bang voor haar was, terwijl haar hart van binnen overuren draaide door de angst voor de vrouw haar intenties. “You were probably just disillusioned by the dark,” probeerde ze het incident vervolgens weg te wuiven alsof het niks was, hopend dat ze aan zichzelf zou beginnen te twijfelen en haar met rust zou laten.
FLYNN
♦♦♦
Flynn Nithercott
IC posts : 10
Real name : Li / Lisanne

Character sheet
Age: 20 years old
Residence: Northern Water Tribe
Occupation: Hunter
Flynn NithercottWaterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Aliki Ingvarsdóttir vr jul 13, 2018 6:40 pm
WindlessGeamuseerd bij elke beweging bleef Aliki de blauwharige voor zich aankijken. Wat zij zag in deze conversatie was puur leedvermaak, gemixt met wat plezier. Ze vond het helemaal geweldig hoe de blauwharige Aliki en tevens ook zichzelf probeerde wijs te maken dat er geen sprake was geweest van bloodbending. In elke zin was een stotter en pure wanhoop te horen, iets waar Aliki alleen maar op bleef kicken. Dat was ook de reden waarom ze lachend doorging met het treiteren, ze leek zelf wel een klein kind.
Na haar uitgesproken woorden ontkende de blauwharige weer door het schudden met het haar hoofd. “Look, I don’t know what deluded you into thinking that I’m a bender—but I don’t master any kind of bending,” ontkende de blauwharige nogmaals. Een ongemakkelijke expressie was op haar gezicht ontstaan na de zonet gebeurde vleeskeuring. "Nice boobs," merkte Aliki droogjes op, puur om deze situatie alleen nog maar erger te maken. Een veel te brede glimlach sierde nog steeds haar lippen, wetend dat ze dit alles behalve leuk ging vinden
"You were probably just disillusioned by the dark,” was de conclusie die uiteindelijk genoemd werd. "Or just fucking high," lachte ze geamuseerd als toevoeging. Nee, ze nam deze gehele conversatie alles behalve serieus. "But besides that, I honestly don't even care if you're from here or not, or what kind of bending you master. All I want to have is some fun, but this conversation is getting really boring, antwoordde ze. "Let's spice it up by telling your name." Ondanks het feit dat ze maar had 'toegegeven' aan de ontkenningen, liet ze de blauwharige niet zomaar gaan. Misschien kon dit nog een leuke avond worden.
tag:???
words: 280


note:x
Aliki Ingvarsdóttir
IC posts : 7
Real name : Cris

Character sheet
Age: 22 y/o
Residence: Ember Island
Occupation: Fire/pyro and aerial performer
Aliki IngvarsdóttirFirebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Windless Empty Re: Windless

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum