Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

♡ Tell me

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: ♡ Tell me

Bericht van Angel op wo mei 02, 2018 12:52 amBoy, I got my eyes on you, tell me what you wanna do
I can picture you in my room until the morning
I don't even know your name, boy, I need to know your name
I'm hoping that you feel the same, tell me if you want it

Haar nieuwe positie in de ruime beviel haar eigenlijk heel erg goed. Engel was echt heel erg knap – er was iets in hem dat ze heel erg spannend en opwindend vond. Het was niet het feit dat hij in het leger, of in zijn geval in de marine, zat. Angel had vaker met mannen gepraat die goedgeplaatst waren en daar viel ze niet op. Nee, het was iets in zijn ogen, wat ze heel erg leuk vond. Engel was het met haar eens dat deze plek van Angel in de ruimte ook veel beter was dan achter die stomme bar. Ze waren nu zo gepositioneerd dat Angel met haar benen tussen de zijne zat en ze best wel dicht bij elkaar zaten, iets dat Angel helemaal niet erg vond. Engel boog wat meer haar richting op en ze voelde zijn hand op haar knie. Nieuwsgierig keek ze hem aan, terwijl hij de volgende woorden sprak: “I’m still tryna figure out how to press ‘em buttons to ‘earn it’, though.” Hij sprak zachtjes en kwam nog verder naar voren om in haar oren te fluisteren. Terwijl Engel in haar oor fluisterde, sloot Angel haar ogen, terwijl er een glimlach op haar mond ontstond. “I mean, do you want words” hoorde ze hem zeggen, terwijl zijn baardje tegen haar wang schuren “or does it require actions to fulfill the conditions?” Zijn hand gleed verder over haar been naar boven. “Enlighten me.”

Als tegenreactie kon Angel het niet laten om haar hand ook over zijn been te laten gaan, alleen liet zij hem langzaam vanaf zijn knie richting zijn bovenbeen glijden. Doordat zijn hoofd nog langs de hare was kon zij ook in zijn oor fluisteren: “Well, surprise me. It depends on….how bad you want it.” Ze kantelde haar hoofd iets naar achteren, zodat ze hem recht aan kon kijken. Hun lippen waren heel erg dicht bij elkaar, raakte elkaar heel erg zachtjes. Als ze door zou drukken, had ze hem gekust. Haar tanden namen zijn onderlip heel zachtjes tussen elkaar en ze beet er plagend in. Vervolgens nam ze haar glaasje weer beet en nam er een slokje uit, terwijl ze hem met een ondeugende blik in haar ogen en een ondeugende lach aan keek. Nadat ze een slok had genomen, zette ze het glas weer op de bar en legde ze haar tegen zijn wang, waarna ze haar hand zachtjes vanaf zijn wang, langs zijn nek, over zijn borst naar beneden liet lopen. Boven zijn broek stopte ze en grinnikte ze zachtjes. “Do you think I live up to my name, Engel?” fluisterde ze, zodat alleen hij het kon horen.


avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Entertainer
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ Tell me

Bericht van Engel op za mei 05, 2018 1:23 am


Love or hate me, depending on how
you judge it.

Op een uitdagende manier had hij haar wederom gevraagd hoe hij nou precies haar speciale private performance kon verdienen, die ze schijnbaar niet zomaar iedereen scheen aan te bieden. Een tevreden grijnsje kroop op zijn gelaat toen hij voelde hoe ze zijn bewegingen spiegelden en ook haar hand langzaam vanaf zijn knie naar boven liet kruipen, geen bange meid dus. Nadat hij zijn laatste woorden lichtelijk bevelend had uitgesproken ademde hij zachtjes uit, zijn warme adem tegen haar nek botsend. Kort sloot hij zijn ogen toen ze op dezelfde zachte toon terug fluisterde in zijn oor, bewerend dat hij haar moest verassen om erachter te komen over welke eisen hij moest beschikken om waardig genoeg te zijn. Hij maakte een bedenkelijk geluidje alsof hij nadacht. Vanuit zijn ooghoeken zag hij hoe de blondine haar hoofd naar achteren kantelde, al snel zijn diepbruine ogen de haren doorborend toen haar gezicht letterlijk recht voor de zijne was. “No limit?” vroeg hij, nog steeds diezelfde grijns op zijn gezicht, waarbij hij voelde hoe hun lippen lichtjes frictie creëerden. Nog voordat hij erop kon reageren voelde de Admiraal hoe ze zachtjes plagend in zijn onderlip beet, losliet, en met een ondeugende sprankelende blik in haar ogen een slokje van haar drankje nam. Tevreden reflecteerde hij haar reacties, niet veel later voelend hoe ze haar hand met zijn wang in aanraking liet komen. Langzaam en zachtjes liet ze haar hand naar beneden glijden, via zijn nek, borstkast, net boven zijn broek de rem erop zettend. Tease.

“Do you think I live up to my name, Engel?” vroeg ze met een ondeugende ondertoon. “Well,” begon hij en plaatste ditmaal zijn hand op haar wang en streelde zachtjes met zijn duim over het zachte oppervlak. “I think we both know the answer, don’t we?” grinnikte hij met een knipoog en boog zich naar haar nek toe, haar hoofd lichtjes kantelend met zijn hand. Langzaam kiepte hij zijn hoofd naar voren en liet spelenderwijs het ietwat ruwe oppervlak van zijn lippen langs haar nek glijden waarbij hij zo nu en dan zijn tong in aanraking liet komen met haar huid. Uiteindelijk settelde hij zich op een plekje net onder der kaaklijn. Zachtjes zoog hij het bloed in haar haarvaatjes richting het oppervlak en schraapte een enkele keer met zijn tanden over het aangetaste plekje. Het laatste zorgde ervoor dat Angel haar schouder optrok en haar hoofd in zijn richting kantelde om hem te blokkeren. “Oh, no no no,” grinnikte hij zacht, zo makkelijk kwam ze er niet vanaf—hij moest der immers verrassen right? Engel zette zijn glas drank op de houten bar om vervolgens zijn vrije hand in haar haren te plaatsen en haar hoofd weer de andere kant op te trekken, niet zo hard dat het pijnlijk was—maar wel met een zekere druk om hem de mogelijkheid te geven zijn dominante aard boven water te laten komen. De bruinharige man zocht het gevoelige plekje met zijn tong weer op en zoog er ditmaal expres harder aan door der reactie van net, maar ook omdat het zijn ego goeddeed als de plek morgen nog zichtbaar zou zijn. Na een tijdje verbrak hij het voortdurende contact met het plekje en drukte speelse kusjes op haar kaaklijn richting haar kin en eindige bij haar mondhoek, plagerig er net geen drukkend op haar lippen. Met een zelfvoldane grijns vergrootte hij de afstand tussen hen en liet zijn ogen kort afdwalen naar haar nek. “Ahh, breaktime,” sliste hij uitdagend en pakte zijn glas weer vast, hief deze kort, en gooide vervolgens het laatste bodempje achterover. Hij wilde haar laten wachten, benieuwd of ze ongeduldig van aard was of niet. Nu pas voelde hij echt dat wat hij had genuttigd gedurende de afgelopen, relatief korte, periode zijn werk begon te doen door de wereld die om hem heen begon te tollen. Het was een vreemd nostalgisch gevoel dat hij een lange tijd niet meer had beleefd, maar man—wat had hij deze gemist.
BY MITZI


avatar
Real name :
Li / Lisanne

IC posts :
11


Character sheet
Age: 30 years old
Occupation: Admiral of the Eastern Fleet
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ Tell me

Bericht van Angel op zo mei 06, 2018 4:03 amBoy, I got my eyes on you, tell me what you wanna do
I can picture you in my room until the morning
I don't even know your name, boy, I need to know your name
I'm hoping that you feel the same, tell me if you want it

Normaal gesproken haakten mannen af als ze had aangegeven dat ze niet zomaar met ze mee zou gaan. Het was slechts een enkeling die het interessant vond om wat moeite voor haar te doen. En stiekem was Angel best wel blij dat Engel klaarblijkelijk de moeite ging nemen om iets voor haar te doen, voordat ze zomaar met hem mee zou gaan. Angel kon het niet laten om hem een beetje te teasen, dat vond ze leuk om te doen, om toch maar weer aan te geven dat ze echt niet zo’n makkelijk meisje was. Ze vroeg hem of dat ze aan de verwachtingen bij haar naam voldeed. “Well, I think we both know the answer, don’t we?” antwoordde hij haar, terwijl hij zijn hand op haar wang had gelegd en haar huid streelde. Angel grijnsde. “Do we?” fluisterde ze zachtjes en knipoogde naar hem. Maar Engel had hele andere plannen, zij was het vooral geweest die hem had geplaagd en geteased. Echter, hij scheen de controle over te willen nemen. Hij kwam namelijk met zijn lippen in haar nek terecht en gaf haar duidelijk een zuigzoen, terwijl hij met zijn tanden over het plekje heen ging. Dat was een van Angel haar triggerpoitns, ze trok haar schouder op, maar Engel merkte dat en plaatse zijn vrije hand in haar haren, en trok haar hoofd de andere kant op. Niet hard, maar ze voelde wel dat hij de controle over nam en dat hij dus duidelijk dominant vond. Dat vond Angel helemaal niet erg.

Ze kon het niet laten om een zachte kreun uit haar mond te laten ontsnappen en haar ogen te sluiten, terwijl hij bezig was in haar nek. God, hoe wist hij dat dit een van haar favoriete plekjes was? Ze liet hier niet graag mensen toe, omdat dit echt haar trigger point was en ze hier…nou ja, best wel opgewonden van raakte. Engel wist precies hoe hij haar op deze moest bespelen. Ze voelde hoe hij met zijn lippen richting haar lippen ging, en ze opende haar mond al een beetje, om zijn kus vol overgave te beantwoorden. Maar precies op dat moment liet hij zich los van haar en ging hij weer zitten. “Ahhh, breaktime” hoorde ze hem zeggen en een beetje in de war keek ze hem aan. Verdomme. Hij nam een laatste slok van zijn glaasje. Verward keek Angel hem aan. Het was eventjes een paar seconde stil tussen de twee, maar Angel pakte zijn glas uit zijn hand, en zette deze op de bar. Vervolgens stond ze op van haar kruk, ging ze staan dat ze makkelijk bij hem kon, plaatse haar hand achter zijn hoofd en kuste hem vol op zijn mond. Met haar tong dwong ze zijn lippen open en begon hem ongegeneerd te zoenen. Hij had duidelijk een zeer gevoelig plekje bij haar geraakt en nu was Angel er uit om de rest te halen. Ze sloot haar ogen terwijl ze hem zoende en voelde een tinteling door haar lichaam gaan. Mmm, het voelde zijn om zo dicht bij hem te zijn. Ze genoot van de zoen. Langzaam liet ze haar hand van zijn achterhoofd glijden, naar beneden, over zijn lichaam en liet haar hand dit keer wat langer bij de rand van zijn broek liggen. Haar andere hand legde ze op zijn bovenbeen.

Na een paar minuten ging ze weer terug op haar barkruk zitten en keek ze hem met een ondeugende, verleidelijke blik aan. Vervolgens pakte ze de fles weer beet en schonk ze hen allebei nog een glaasje in, waarna ze de fles weer terug op de bar zette. Vervolgens stond ze weer op van haar barkruk en ging ze tussen zijn benen staan. Ze bracht haar gezicht wat dichter bij zijn gezicht. “What do you say about a private performance later?” fluisterde ze, terwijl ze knipoogde.


avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Entertainer
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ Tell me

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum