Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Kyoshi Warriors | Info

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Kyoshi Warriors | Info

Bericht van Arkayna op di dec 19, 2017 8:33 pm


THE KYOSHI WARRIORS

"The Kyoshi Warriors are an all-female group of fighters based on Kyoshi Island. Clad in ornate, green armor and Kabuki-like makeup, designed to intimidate opponents, Kyoshi Island Warriors use metal fans as their main weapons. The warriors also utilize katanas and wrist shields. Holding the fans like extensions of their own arms, they aim to turn the strength of their opponents against them. The female warriors do not take kindly to training outsiders, let alone men, in these unique methods. Traditionally, only women are trained as Kyoshi Warriors."
ARKAYNA• 25
Info info info info
FIRST LAST • AGE
Info info info infoWe are destined to mend, to search and defend, further and further with no end
We are trying to find the part of my beating heart and that’s why I wander
avatar
Real name :
Jules

IC posts :
1


Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum