Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. De vuurnatie was hongerig naar macht en besloot dat te zoeken bij het element dat het minste weerstand zou bieden..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion


Het is nu ma feb 26, 2018 2:15 am

In game

 • In game

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Character Introduction  Hier worden de karakterkaarten geplaatst. Dit is een verplicht onderdeel en deze moeten worden geaccepteerd door een Teamlid voor je mag beginnen met RPG'en.

  9 Topics
  9 Berichten

  ๑ Faceclaim list...

  ma feb 05, 2018 7:54 pm
  Erisae Laatste bericht bekijken
 • Training logs  Hier kan iedereen voor zijn personage een topic aanmaken waarin de trainingen en oefengevechten worden bijgehouden. Het is verplicht om hier een topic te hebben voor het aanvragen van een level-up.

  2 Topics
  3 Berichten

  Nyx Xiaoyu | Tra...

  vr dec 29, 2017 12:57 pm
  Nyx Xiaoyu Laatste bericht bekijken
 • Sub Groups  Hier staat alle informatie over verschillende sub groepen binnen de naties. Ook kun je je hier aanmelden voor een van de sub groepen, of er zelf eentje aanvragen.

  2 Topics
  2 Berichten

  Order of the Whi...

  za feb 10, 2018 5:17 pm
  Erisae Laatste bericht bekijken
 • Dump  Dit is de plek waar je van alles kunt dumpen. Denk hierbij aan kaders, topics, avatars en alles wat je nog meer kwijt wilt.

  1 Topics
  1 Berichten

  Topic Tracker ♛ ...

  do feb 01, 2018 5:41 pm
  Nyx Xiaoyu Laatste bericht bekijken
 • Plotting  De RPG zijn gang laten gaan is leuk, maar soms is het leuker om een klein verhaallijntje rond jou karakter te creëren. Daar heb je natuurlijk andere mensen voor nodig! Hier mogen verhaallijntjes opgezet worden, familieleden gezocht worden, en meer. Eigenlijk alles wat jij zoekt voor je karakter kun je hier zoeken. De algemene, grote verhaallijnen komen hier ook te staan.

  0 Topics
  0 Berichten • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum