⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

78 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Het is nu di jul 17, 2018 1:45 pm

 • In game

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Character Introduction  Hier worden de karakterkaarten geplaatst. Dit is een verplicht onderdeel en deze moeten worden geaccepteerd door een Teamlid voor je mag beginnen met RPG'en.

  66 Topics
  123 Berichten

  Shane

  za jul 14, 2018 10:36 pm
  Alison Olivia Laatste bericht bekijken
 • Training logs  Hier kan iedereen voor zijn personage een topic aanmaken waarin de trainingen en oefengevechten worden bijgehouden. Het is verplicht om hier een topic te hebben voor het aanvragen van een level-up.

  3 Topics
  4 Berichten

  Dominic | Traini...

  za maa 17, 2018 4:47 pm
  Dominic Laatste bericht bekijken
 • Sub Groups  Hier staat alle informatie over verschillende sub groepen binnen de naties. Ook kun je je hier aanmelden voor een van de sub groepen, of er zelf eentje aanvragen.

  2 Topics
  2 Berichten

  Order of the Whi...

  za feb 10, 2018 5:17 pm
  Erisae Laatste bericht bekijken
 • Dump  Dit is de plek waar je van alles kunt dumpen. Denk hierbij aan kaders, topics, avatars en alles wat je nog meer kwijt wilt.

  10 Topics
  39 Berichten

  dump

  di jun 12, 2018 10:54 pm
  Engel Laatste bericht bekijken
 • Plotting  De RPG zijn gang laten gaan is leuk, maar soms is het leuker om een klein verhaallijntje rond jou karakter te creëren. Daar heb je natuurlijk andere mensen voor nodig! Hier mogen verhaallijntjes opgezet worden, familieleden gezocht worden, en meer. Eigenlijk alles wat jij zoekt voor je karakter kun je hier zoeken. De algemene, grote verhaallijnen komen hier ook te staan.

  12 Topics
  43 Berichten

  Gezocht

  vr jun 22, 2018 5:14 pm
  Alexa Laatste bericht bekijken
 • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum