Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

๑ High rank/important position application topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

๑ High rank/important position application topic

Bericht van Erisae op wo feb 14, 2018 6:21 pmApplication rules    • De aanvraag moet in dit topic geplaatst worden.
  • Eén High rank per persoon, personen met een High rank maken minder kans op een Important position.
  • Eén Important position per persoon, personen met een High rank maken minder kans op een High rank.
  • Het team mag vragen om je aanmelding uitgebreider te maken als zij vinden dat het te klein is of er dingen missen.
  • Als het team besluit om jouw aanmelding niet te kiezen valt hier niets meer aan te veranderen, boos worden, slijmen etc. wordt niet op prijs gesteld.
  • Er mogen enkel aanvragen geplaats worden voor de ranken/posities waarbij in dit topic 'open' staat.
  • Van een rank/positie wordt verwacht dat deze actief is, als dit niet gebeurd zal de positie weer open komen te staan.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Mielikki Gaeis-Lhyn op za maa 03, 2018 5:02 pm


Gaeis-Lhyn Family
________________
r u s t i c___a n d___p r e s t i g i o u s.The GAEIS-LHYN family is a noble household inhabiting the city of Ba Sing Se. Having its huge and wealthy manor somewhere at the end of the Upper Ring´s large lake in a middle-sized nature park (see this link for a map explanation!!) that eventually crosses its borders with the Agarian Zone to some extent, the Gaeis-Lhyn are known for their influence in the farming and animal-husbandry industry as they hold several stalls and farmlands in this nature park nearby the Upper Ring, aswell as for their great importance in the world of sciences of today as many of their noblemen become scholars at the Ba Sing Se University.

Their story is said to be beginning several centuries ago, when a male earthbender known as Gaeilao walked into a large cave system by accident. Being completely lost in the extremely dark area, he didn't know what to do. Eventually, one of the Badgermoles that were folklorically told to be the teachers of Earthbending foundhim struggling in the dark caves and almost eating his own toenails as lunch, and decided to help the poor man. After several hours, he was teached seismic sense and after that, he didn't want to go away. As such, he learned to life in the way Badgermoles did, and was simply awed. After years, he finally came back from his cave vacation and by all the great earth-bending techniques he learned from the Badgermoles, he sped himself up the social ladder. He joined the Army, wrote fascinating scholaric tomes (large informal books) surrounding the Badgermoles and their way of thinking and eventually became a folkoric legend.

The Gaeis-Lhyn family beliefs they are his ancestors. While now known as rich farming landlords and scholars, they barely have much evidence to proof it except one sly birth registry claiming it. They also are said to be the founding fathers and owners of the Royal Earth Agricul-Co, the leading Earth Kingdom Co-Operative of farmers of all sizes.

While being technically noble, many other noble families tend to despise them. This would mainly be becayse they assist poor farmers aswell, which raised beliefs that they may be poorly-trained in etiquettes.
avatar
Real name :
Leon

IC posts :
0


Character sheet
Age:
Occupation:
Residence:
Profiel bekijken

New member

New member

Terug naar boven Go down

Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Nao Ginmaru op zo maa 04, 2018 9:31 pm


Jaren geleden hielpen de voorouders van de Ginmaru familie met de uitbreiding van Omashu tijdens een van de belangrijkste groei periodes van de stad. Het geld dat zij over de jaren hadden opgespaard kwam te pas in de bouw. Zij zagen de stad als een nieuw punt van succes in het Earth Kingdom. Tijdens het kiezen van hun achternaam kozen zij ook hiervoor. Het eerste deel van hun naam 銀 (gin) betekend zilver. Toentertijd noemde ze de als maar groeiende stad Ba Sing Se de gouden stad. Omashu zagen zij als diens opvolger, daarom hoopte ze de stad de zilveren stad te kunnen noemen in de toekomst. Ba Sing Se werd amper een generatie later al niet meer zo genoemd, ondanks dat besloot de familie het edelmetaal in hun naam te houden. Het tweede deel van hun naam 丸 (maru) staat voor een bepaald type kasteelmuur. Ze hadden een groot deel van hun geld in de uitbreiding van de stad gestoken en zo ook in hun toekomstige huis. Dit was namelijk net een kleinschalig kasteel, inclusief een muur die hun van de buitenwereld scheidde. Dit huis is later verdwenen maar vandaag de dag woont de familie nog steeds in een gigantisch huis omringt door een hoge muur.

De Ginmaru familie hecht veel aandacht aan hoe de buitenwereld ze zien. Het is een prestigieuze familie waarvan elk lid zijn waarde moet bewijzen. De familie werkt met een hoofdtak en zijtakken. De hoofdtak is de eerstgeborene zoon van de generatie met zijn gezin. Elk familiehoofd moet namelijk mannelijk zijn volgens traditie. De eerstgeboren zoon zal zodra zijn vader vind dat het tijd is de hoofdtak overnemen. Vanaf dat moment zullen zijn ouders en jongere broers en zussen tot de zijtak behoren. De mannen in de zijtak nemen belangrijke posities in de stad in terwijl de meeste vrouwen aan andere rijke families worden uitgehuwelijkt. Over de loop der jaren hebben de vrouwen zelf het recht om hun man te kiezen maar deze moet wel lid zijn van een van de rijkste families in het Earth Kingdom. De familie heeft veel geld geïnvesteerd in het bekende post systeem en houdt ook een groot deel van handel in hun handen. Vandaag de dag zijn ze bezig met de handel buiten de stad verder uit te breiden en proberen ze ook meer handelsroutes met andere naties tot stand te brengen.

Nao is het tweede kind in de hoofdtak van de familie. Haar vader is het huidige familiehoofd tot hij besluit dat Nao's oudere broer daar klaar voor is. Net zoals haar moeder vroeger was, is Nao een Kyoshi Warrior. Haar vader koos namelijk een vrouw uit een Middle Class familie in plaats van een Upper Class familie. Daar werd toentertijd vrij kritisch tegenaan gekeken maar de vrouw bewees zich een uitstekende dame van adel. Nao is daarentegen iets minder gesteld op de manieren van de familie. Ondanks dat ze alle etiquette kent en volgt is het niet bepaald haar hobby om zich zo te gedragen. In plaats van het zoeken naar een toekomstige echtgenoot, spendeert ze haar tijd liever al trainend bij de Kyoshi Warriors. Ondanks dat alles is de band die ze met haar ouders en siblings deelt erg goed en weet ze dat ze altijd bij haar familie terecht kan.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
9


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Go down

Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Alison Olivia op wo maa 14, 2018 11:52 amDecisions 

Na uitgebreid overleg hebben we als team besloten om de familie Ginmaru te accepteren. Wat betreft de familie Gaeis-Lhyn doen we dat voor nu niet. Wij zouden graag eerst kennismaken met jouw manier van posten en zeker weten dat je actief blijft. Ook vinden we de geschiedenis niet helemaal realistisch.''We have calcium in our bones, iron in our veins
carbon in our souls, and nitrogen in our brains
93 percent stardust, with souls made of flames
we are all just stars that have people names''
avatar
Real name :
Cat

IC posts :
6


Character sheet
Age: 21
Occupation: Chief
Residence: North Pole's Palace
Profiel bekijken http://whitesnowbells.tumblr.com

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Go down

Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Storme op vr apr 13, 2018 9:04 pm


Naam Jack of the Southern Water Tribe
Geslacht Mannelijk
Leeftijd 51 jaar
Rang Tribal Chief
Wapen Zwaard & schild

Uiterlijk Jack is een vrij groot gebouwde, gespierde man. Hij had vroeger donkerbruin haar, al is het nu eerder grijs dan bruin. Hij heeft donkergrijze ogen en een kort baardje. Ook heeft hij duidelijke lachrimpels naast zijn ogen. Hoewel hij door de leeftijd minder sterk is dan toen hij twintig was, is hij nog steeds iemand om schrik van te hebben.
Faceclaim Tr Pescod

Innerlijk Jack komt op het eerste zicht vooral over als een goedlachse man. Hij heeft weinig zin om boos te worden om kleine akkefietjes en zal vrij vergevingsgezind zijn. Dit betekent echter niet dat hij zomaar over zich heen zou laten lopen; er zijn momenten dat hij zijn mannetje moet en zal staan. Jack is een vaderfiguur voor de tribe, die zich nooit zou opsluiten in één of ander kasteel maar graag onder zijn mensen is. Hij zou zich voor hen altijd opofferen en is zeer loyaal. Hij houdt zich niet zo zeer veel bezig met wat de andere rijken doen; dat zou een fout kunnen zijn in zo'n spannende en gevaarlijke tijden als deze. Hij weet wel vele over de wereld waarin ze wonen, dankzij zijn tijd als wereldreiziger toen hij jong was. Jack is echter ook een beetje het verstrooide-professor-type, die graag lange verhalen vertelt maar dan in het midden vergeet waarover het ook alweer ging. Hij vecht niet graag maar zou het wel met hart en ziel doen als hij zijn tribe zou moeten beschermen. Over het algemeen probeert hij gewoon een goede leider te zijn voor hen, die niet te trots is om advies op te volgen maar die ook niet gewoon over zich heen laat lopen.

Geschiedenis Jack werd geboren in een gewoon gezin in de Southern Tribe. Hij is enig kind en altijd een vaderskindje geweest. Als jongen leerde hij jagen op de traditionele zuidelijke manier. Toen hij veertien jaar was, kreeg hij bij het Ice Dodging ritueel dat in de Southern Tribe de gewoonte is de Mark of the Trusted voor zijn loyaliteit aan zijn tribe en aan zijn vrienden. Jack was nooit het populairste kind, maar had altijd wel een groep vrienden om zich heen. In tegenstelling tot hen was hij echter niet geïnteresseerd in de meisjes of in trouwen en een gezin starten. Hij was altijd nieuwsgierig geweest en wou de wereld zien. Toen hij twintig jaar oud werd vertrok hij op reis na emotioneel afscheid te nemen van zijn ouders. Als eerste ging hij naar het Earth Kingdom, waar hij de verschillende steden bezocht en absoluut overweldigd werd door de grootte ervan. Hier bleef hij twee jaar lang, want er was zo veel te zien en ontdekken.. Toen hij in Ba Sing Se, de hoofdstad van het Earth Kingdom, was, ontmoette hij een jonge Air Nomad. Dit werd een goede vriend van hem en samen met hem reisde hij naar de westelijke Air Temple, de thuis van de nomad. Hier bleef hij slechts een maand, omdat het niet gepast was voor hem om daar nog langer te blijven. Over deze korte tijd kan hij echter vele verhalen vertellen, over de architectuur, de sfeer die er hing en over de wijsheid van de monniken. Toen reisde hij naar de Fire Nation, waar hij op een leeftijd van 23 jaar aankwam. Hier ging hij in de leer bij een echte zwaardmeester, die hem de kunst van het zwaardvechten bijbracht. Na nog eens drie jaar nam hij afscheid van de vuurnatie. De volgende bestemming: de noordelijke water tribe. Hier bleef hij niet zo lang, omdat hij heimwee kreeg en echt verlangde naar thuis. Het was ook niet zo heel anders. Hij was 28 toen hij thuis aankwam. Hij was 8 jaar weggeweest en een heel ander man geworden - groter, gespierder, wijzer. Zijn vader was een paar jaar geleden jammer genoeg gestorven aan een ziekte. Hij nam de taak om voor zijn moeder te zorgen op zich, als enig overblijvend familielid. Toen stierf de huidige Chief van de zuidelijke tribe. Er werd een soort wedstrijd georganiseerd om te beslissen wie de opvolger zou zijn, sinds de chief geen kinderen had. Jack won en op een leeftijd van 29 jaar, aan de vooravond van de oorlog (al was dat toen nog niet geweten) nam hij de taak van chief op zich. Toen stierf de avatar, en de spanningen tussen de vier naties begonnen op te lopen. De zuidelijke tribe had in het eerste geval weinig te maken met het hele gedoe, ze hielden zich er zo veel mogelijk buiten. Het was wanneer de vuurnatie een stap te ver ging, dat ook zij zich ermee zouden mengen - ze zouden niet over zich heen laten lopen. Maar dat is, zoals iedereen wel weet, geschiedenis. Water haalde de bovenhand in het beslissende gevecht en hoewel de spanningen nog niet verdwenen zijn, hoopt iedereen dat er weer vrede kan zijn.. Jack zal in ieder geval er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de zuidelijke stam veilig is. 
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
10


Character sheet
Age: 17
Occupation: Unemployed
Residence: Homeless [Ba Sing Se]
Profiel bekijken

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Nyx Xiaoyu op di apr 17, 2018 8:54 pmDecisions 

Gefeliciteerd, Jack is geaccepteerd als Chief of the Southern Water Tribe!

Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
4


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Re: ๑ High rank/important position application topic

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum