⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Aceon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Aceon

Bericht van Ace Chyarki op di maa 13, 2018 4:54 pmAceon Kyarki
"Play your cards right, and you will win everything"

General

Name: Aceon
Nickname: Ace - Kyarki
Clan: Shadowclan
Age: 19
Gender: Male
Orientation: Heterosexual
Origin: Of the Southern water tribe

Job and bending

Element: Water
Bending: Just water now
Class: C (?)
Occupation: Mercenary/Assassin

Appearance

Skin tone: Tanned
Eye color: Ocean blue
Hair color: Black
Height:187 cm
Build: Quite muscular, not too obvious
Scars: One line on his back going on to his right side

Relations

Father: Ra of the Southern Water tribe (deceased)
Mother: Hathor of the Northern Water tribe (deceased)
Sisters: Alyss, Maci
Twin-brother: Amon

Personality

Character traits:  Intelligent | Mistrustful | Charming | Sarcastic | Lack of conscience | Loyal |  Protective | Silent  

Character description: Ace is een meestal stil op de achtergrond te vinden zodat hij de situatie eerst goed kan inschatten voordat hij instapt. Maar zelfs als hij dat doet zegt hij erg weinig, hij heeft ook een typische "I would shut you mouth if I were you" blik wanneer het zover komt dat hij ook echt besluit in te stappen.

Echter is het erg makkelijk om een andere kant van hem naar boven te krijgen. Hij is namelijk erg beschermend en loyaal naar de mensen van wie hij houd, dit zijn vooral zijn broer en zijn twee jongere zusjes. Wanneer je ze aanraakt of eigenlijk ook maar verkeerd naar ze kijkt heeft hij absoluut met het feit dat hij misschien iets te ver gaat. Dit geld niet alleen voor wanneer hij het ziet, ook wanneer die mensen het tegen hem zeggen heeft hij zijn oordeel heel snel gemaakt hierin is hij misschien een beetje naïeve.

Hoewel dit hem behoorlijk beschrijft voor de nieuwe mensen is het heel anders wanneer je hem leert kennen. Hij is namelijk erg wantrouwig waardoor het moeilijk word om zijn onderliggende karakter te vinden. Ace is namelijk behoorlijk intelligent en charmant. Ook helpt zijn sarcasme hier vaak wel bij wat hem vaak grappig over laat komen ook als hij doodserieus is.

History
Ace was de tweede van de reeks aan kinderen die geboren zouden worden in het gezin van de liefdevolle Ra en Hathor. Al voelde het voor hem nooit zo gezien hij niet ver van zijn broer vandaan zat, achter half uur maar. Ja, zijn geliefde tweelingbroer Amon was anderhalf uur ouder en hij zou dat de rest van zijn leven te horen krijgen dat hij een "oudere" broer had. Het gezin had niet veel toen de twee jongens werden geboren en toch waren de ouders enorm blij, en wilde ze de twee broers alles geven wat ze nodig hadden.

En die vreugde vergrootte alleen maar meer toen de jongens 2 jaar oud waren. Een derde kindje kwam het gezin vergroten. Deze keer een meisje met prachtig sneeuw wit haar, enkel had zij een erg donker begin. Het kleine meisje was namelijk doodgeboren. Hun ouders konden het niet verdragen om het kleine meisje te verliezen hiervoor gingen ze naar het stamhoofd en slapen zij een deal om het meisje weer tot leven te wekken. En met voorwaarden natuurlijk werd het meisje ook echt weer tot leven gewekt, het kleine meisje dat ze daarna Alyss noemde. Hoewel de jongens zo jong waren hadden ze zich toch al voorgenomen dat er nooit meer iets met haar mocht gebeuren. Het was hun kleine zusje en met het slechte begin dat zij had gehad zou zij niets meer te maken hebben.

Met de komst van Alyss kwam er natuurlijk ook nog een mondje bij om te voeden en namen zij ook meer plek in beslag. Hierdoor kwam het steeds vaker voor dat hun vader Ra weg was, en hoewel de jongens beschermend waren over hun kleine zusje begonnen ze ook meer hun eigen karakter te ontwikkelen. Zo kwam het ook steeds meer voor dat ze buiten te vinden waren. Hoewel Ace veel achter zijn broer aan bleef lopen had hij een stuk minder schuldgevoel wanneer hij problemen veroorzaakte. Iets waar zijn moeder absoluut niet blij mee was.

Het begon echter voor hem pas echt vlak na hun derde verjaardag. Wanneer Ra terug kwam met het nieuws dat ze niet langer met zijn drieën waren maar met zijn vieren. En hoewel hij niet helemaal begreep wat er aan de hand was kon hij aan het nieuwste meisje zien dat het niet makkelijk voor haar zou worden. Niet alleen door hoe het onschuldige kindje erbij lag maar ook aan het feit dat hij nooit eerder een vuurnatie hier had gezien in the Southern tribe. Zou ze uberhaupt door de ander wel geaccepteerd worden. Zijn moeder was hier diep door geraakt en besloot dus ook dat ze even een tijdje afstand nodig en blijkbaar niet alleen van hun vader. Nee, ook van haar bloed eigen kinderen. Dit was ook het moment dat Ace doorhad dat de band die hij had met zijn ouders erg verschilde met de band die zijn broer met ze had. Hij hield van ze maar verachte ze ook dat ze het zo makkelijk vonden om weg te gaan en de kinderen maar bij de ander te laten. Hoewel zijn broer Alyss ook meteen opving deed hij iets heel anders toen het tweede zusje er was. Hij kon aan het merken dat hij haar eigenlijk niet in de buurt wilde hebben. Ace daarin tegen was, hoewel hij op zijn hoede was, het bleef de vuurnatie, meteen verkocht aan het kleine ding. Ook haar zou niemand ooit ook maar een ding kwaad kunnen doen en zo wel, zou hij ze meteen laten merken dat ze betere keuzes in hun leven moesten maken. Na een maand keerde Hathor terug en kon het weer terug naar hoe het was echter niet met een nieuwe aanvulling op de familie.

Hoe ouder ze werden hoe intensiever Ra begon met trainingen, niet alleen in vechten maar hij werkte ook aan hun bending, het spoorzoeken en nog veel meer wat de volwassen man aan zijn twee zoons door kon geven. Alles leek even perfect, zijn ouders waren weer gelukkig samen, hij had twee enorm lieve zusjes en zijn tweelingbroer hielp mee aan de taak om de andere te beschermen en er voor ze te zijn wanneer ze zich niet goed voelde. Dit was enkel wel het punt wanneer hij zijn broer steeds minder begon te zien, want hij trainde niet alleen bij zijn vader, hij trainde mee bij de krijgers. Iets waar Ace dus geen zin in had, hij wilde wel leren, hij wilde kunnen vechten zoals zij. Zichzelf en andere kunnen beschermen zoals zij, maar hij wilde niet zomaar een krijger worden. Niet in een rijtje lopen zoals zij deden. Hij hield van zijn vrijheid, het recht dat hij had om rond te rennen en hier en daar problemen te veroorzaken. Dit werd hem op vroege leeftijd al duidelijk wanneer hij bij zijn vader trainde en van zijn broer dingen leerde maar nooit, geen dag was hij te zien om te trainen bij de krijgers. Dit deed hij in zijn eentje op een afstand genietend van de rust. Helaas betekende dit ook dat hun ouders hem minder begon op te vallen. Het deed hem niet veel hij was toch al meer terug houdend met praten en gezellig dingen doen met het gezin. Het deed hem echter wel pijn dat Ra zo graag wilde dat de twee krijgers werden. Hij wilde wel een beroep zoals dat maar niet dat. Hij was geen kleine soldaat in een groot plan.

Maar toen kwam de dag dat hij daar spijt van kreeg. Het moment dat ze een keer met zijn vieren het dorp in waren gegaan. Gewoon Amon, Alyss, Maci en hijzelf. Hij was nog maar 10 jaar oud, toch vertrouwde zijn ouders de twee broers om ze alleen te laten gaan met de twee kleine meiden. Er was niemand die beter uit keek voor hun dat Amon en Ace deden. De dag was rustig voorbij gegaan en hoewel hij normaal erg rustig was had hij die dag erg veel gelachen met zijn siblings. De sfeer tussen de vier was kalm en vrolijk op weg naar huis. Op weg naar het eten dat hun moeder voor ze gekookt had en de vragen die hun vader ze zou stellen. Echter sloeg deze sfeer compleet om toen ze eenmaal thuis aankwamen en geen van deze dingen aanwezig bleken te zijn. Het kleine huisje was compleet overhoop gehaald en het was meteen wel duidelijk dat er iets goed fout was gegaan. Tussen de spullen die ver van hen originele plek verwijderd waren waren er ook duidelijke roetplekken te zien. Maar dit was niet van Maci, die was de hele dag bij de rest. Amon besloot naar buiten te gaan en liet hem bij de meiden. Dat deed hij ook hoewel hij liever naar buiten vluchtte hij moest hier nu zijn voor zijn zusjes. Want dit, wat er ook gebeurd was, het was niet goed.
Er gingen maar een paar minuten voorbij voordat Maci er klaar mee was, ze moest en zou meteen naar buiten. Hij sloot zijn armen om haar heen in de hoop haar tegen te kunnen houden, hij moest eerst van zijn broer horen dat het veilig was. En hij hield haar makkelijk tegen tot ze ineens zijn arm beet, in een schok liet hij los. Niet omdat het pijn deed maar van verbazing en shock. Voor hij haar opnieuw kon grijpen was ze al naar buiten gestormd. Niet veel later hoorde hij een schreeuw die door zijn botten sneed en hem tijdelijk verstijfd liet. Ze waren gevonden, hij wist het, ze lagen daar en ze waren niet meer in leven. Hij hoefde ze niet eens te zien om te weten dat het zo was. Het leek wel eeuwen te duren dat hij daar zat met Alyss in zijn armen geklemd voor Amon eindelijk binnen kwam lopen. Hij sprong meteen op. Ze zouden veilig zijn bij hem, hij moest zijn ouders zien. Al hoewel wilde hij dat wel. Zijn stille karakter nam weer de voorgrond terwijl hij langs zijn siblings naar buiten liep. En daar lagen ze dan, onder een stuk vel. Hij werd misselijk bij het aanzicht en balde zij vuisten. Het was duidelijk dat ze gevochten hadden en daar was hij dankbaar voor dus zakte hij even op zijn knieën naast hun lichamen. Maar huilen deed hij niet zoals zijn vader bij zijn zoons erin gestampt had, emotie's zouden niet worden laten zien in dit soort tijden hoewel zijn hart pijn deed en zijn aderen gevuld waren met pure woede. De vier jonge kinderen waren nu wezen.

De vier groeide voor de rest redelijk op hoewel ze er maar met zijn vieren voor stonden ging het toch redelijk. Zijn zusjes kregen vrienden begonnen steeds meer met de jongens van de stam om, iets wat hem helemaal niet aan stond. Gelukkig waren zowel hij als zijn tweelingbroer niet de zwakste en waren de andere toch wel op de hoede voor hen wanneer ze iets bij hun zusjes probeerde. Een tijd ging voorbij voor Amon een baantje kreeg. Hij ging werken voor het stamhoofd. Hij zei er erg weinig over en toch leek het hem erg interessant. Iets waar hij zijn trainingen voor kon gebruiken maar toch geen kleine krijger werd en tegelijk ook niet eens redelijke betaalde. Dus besloot hij voor de zoveelste keer zijn broer achterna te lopen. Voor hij het wist was ook hij aangenomen. En hoewel het leven voor de rest rustig verder ging en zijn band met zijn siblings steeds beter werd merkte hij het niet dat  zijn karakter zelf buiten het gezin steeds meer verslechterde. Het  kleine beetje schuldgevoel dat hij vroeger had wanneer hij problemen veroorzaakte was compleet weg. Hij had geen schuldgevoel en hoeveel hij dus al meerder dingen op zijn geweten had voelde hij daar niets meer van. Hij sprak steeds minder tot bijna niet buiten het gezin en werd hij steeds makkelijker in oordelen trekken en daarop uitoefenen. Dit was ook het moment dat mensen hem niet meer Ace gingen noemen. Dit was het moment dat hij een nieuwe naam kreeg, Kyarki, of Kya. Hij zag dit ook als een mooie schuilnaam. Wanneer hij een opdracht ging uitoefenen voor het stamhoofd was het ook nooit Ace, het was Kyarki.
©️ darren criss


avatar
Real name :
Tess

IC posts :
0


Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Aceon

Bericht van Erisae op do maa 15, 2018 7:50 pm


Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum