⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Multi-Love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Multi-Love Empty Multi-Love

Bericht van Iris Aelwen di apr 17, 2018 8:00 pm

De winterzon stroomde door de ramen naar binnen. Iris opende haar ogen en sprong bijna recht uit haar bed. Anders dan vele anderen, was ze 's ochtend vaak vrolijk. Ochtendhumeur stond niet in haar vocabularium. Het eerste dat ze deed, was naar haar groot raam lopen en kijken naar buiten. Ze had een kamer aan de achterkant van het paleis, met uitzicht op de prachtige tuinen. Het was een mooie dag, vrij koud voor iemand uit de vuurnatie maar voor iemand uit de watertribe waarschijnlijk veel te warm. Iris sloot haar bruine ogen even en dronk het zonlicht in. Ah, dit was dus waarom ze sliep met de gordijnen open. Ze hield ervan om wakker te worden door het zonlicht en niet omdat iemand haar wakker kwam maken. Niet dat iemand dat vaak kwam doen - ze had bijna nooit een reden om vroeg op te staan, omdat verantwoordelijkheden niet echt aan haar besteed waren. En dat vond ze best; ze vond het geweldig zelfs. Ze kon al haar tijd spenderen aan kunst en aan plezier. Iris kleedde zich aan, een relatief simpel lichtrood kleed dat desondanks toch een maandloon zou zijn voor het gewone volk. Ze liep naar beneden en ging daar aan de ontbijttafel zitten. Vandaag was ze de eerste hier - waarschijnlijk niet de eerste wakker, maar de eerste die aan tafel kwam zitten. Maar dat stoorde haar niet. Haar zus en haar gezin zou wel snel komen opdagen, dat was meestal zo. Ondertussen hielp ze zichzelf al aan het buffet dat door de werkers voor hen klaargezet was.

(Dit is voor de hele Royal Family en eventueel, als die er zijn, ook werkmensen enzo in het paleis :'))
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Multi-Love Empty Re: Multi-Love

Bericht van Kai Aelwen za apr 28, 2018 2:07 pm


Kai Aelwen
I don't chase fire

Al van voor de ochtendzon was doorgebroken was Kai wakker. In plaats van zoals elk normaal persoon weer terug zijn ogen te sluiten was het vandaag anders gelopen bij hem. De jongen had zich in donkere kledij gehuld en was in de richting van de tuinen vertrokken. Ver genoeg van alle kamers weg zodat hij niemand zou wakker maken of iets in die aard. Zin in pottekijkers had hij helemaal niet. Na een tijdje te hebben rond gewandeld over het domein was hij op een van de meest vergelegen hoeken beland, op een plekje waar ook niet al te veel groen was. Een gewone zanderige ondergrond, perfecter kon hij het op dit moment niet hebben. Na zich minuten lang stil te hebben gehouden om zijn focuspunt te vinden ging hij uiteindelijk aan de slag. Kai liet een vuurbal verschijnen in zijn hand, maar in plaats van deze af te laten gaan op de grote stenen muur begon hij er mee te spelen. Was die kleine vuurbal een onuitputtelijke kracht van vuur geworden en leek de jonge prins haast te dansen met het vuur. Het moment dat de zon op kwam, een armzalig winterzonnetje zag hij toch een verandering in de zwevende vuurbol. Heel eventjes werd hij iets groter om daarna weer naar zijn oude formaat te gaan, al was de hitte die er vanaf kwam weer veel heviger.

De tijd verliezen was zeker en vast iets wat er regelmatig gebeurde bij hem. Toch zeker als hij zo vroeg was opgestaan om in alle rust te kunnen trainen. Het was toen hij de eerste mensen zag verschijnen in de tuinen dat hij besefte dat het ontbijt vast wel klaar stond. Iets wat hij zeker kon gebruiken, want om eerlijk te zeggen was dit veel uitputtender dan wanneer hij het in de zomermaanden deed. Winter, het zou nooit iets voor hem zijn. In een spurtje schoot hij weer naar zijn kamer, om zich daar op te frissen en vervolgens ook meteen wat gepastere kledij aan te doen. Een zwart hemd, met een bijbehorend roodgekleurde vest en een simpele zwarte broek volstond wel voor het ontbijt.

Rustig wandelde hij uiteindelijk de ruimte in, zijn oog meteen vallend op zijn tante Iris. Een glimlach verscheen op zijn gezicht. ‘Good morning, I hope you slept well.’ Sprak hij op een warme toon, zijn stem gaf wel iets mee van een duidelijke vermoeidheid maar goed. Dat zou hij wel oplossen met een lekker ontbijtje. ‘So mom and Ryuu aren’t up yet? Always late the two of them.’ Sprak hij lachend. Heel goed wetend hoe druk de twee altijd waren verdiende ze het uiteindelijk ook om soms wat langer in hun bed te blijven liggen.

Outfit
I am fire

Kai Aelwen
IC posts : 5
Real name : C

Character sheet
Age: 16
Residence: Royal Palace
Occupation: Crown Prince
Kai AelwenFire Heir

Terug naar boven Ga naar beneden

Multi-Love Empty Re: Multi-Love

Bericht van Iris Aelwen di jun 26, 2018 1:01 pm

Haar neefje was de eerste die de ontbijtkamer inkwam, net toen ze een stuk brood pakte. Ze glimlachte vriendelijk naar hem. "Good morning, I did, thank you.", antwoordde ze, de vermoeidheid in zijn stem wel horend maar ze zei er niet echt iets van. Hij leek in een goed humeur - en dat was belangrijker. Ze lachte toen hij zei dat zijn moeder - haar zus - en Ryuu altijd laat waren. Dat was niet per se waar, natuurlijk - ze hadden veel verantwoordelijkheid en veel te doen en dus meestal wel een reden om vroeg op te staan. In feite zou het haar zelfs niet verbazen als ze op dit moment al bezig waren met hun werk. Ze werkten soms toch te hard; goed dat Iris er dan was om hen te forceren om eens te relaxen. "They're always working too hard, it's good that they're resting a little.", antwoordde ze, waarna ze een stuk van het brood, dat ze nog steeds vasthad, beet. "So, how are you, Kai?", vroeg ze de zoon van haar zus, vriendelijk glimlachend naar hem. Het was vast een grote verantwoordelijkheid die op zijn schouders rustte, kroonprins van de vuurnatie - een verantwoordelijkheid die ze zelf nooit gevoeld had. Maar hij was ervoor geboren; hij was het waarschijnlijk wel gewend. In ieder geval was Iris heel blij dat hij hier nu was, al bijna volwassen genoeg om het rijk te leiden als er iets met haar zus zou gebeuren - want anders was ze zelf de volgende in lijn geweest, en dan was de vuurnatie waarschijnlijk hopeloos ten onder gegaan.
Iris Aelwen
IC posts : 15
Real name : Bunny

Character sheet
Age: 28
Residence: Fire Palace
Occupation: Artist
Iris AelwenFire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Multi-Love Empty Re: Multi-Love

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum