⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Taki Nori Of The Southern Water Tribe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Taki Nori Of The Southern Water Tribe Empty Taki Nori Of The Southern Water Tribe

Bericht van Nori wo okt 24, 2018 7:51 pm

GENERAL
Naam Taki Nori of the Southern Water Tribe
Betekenis Taki - plunging waterfall; Nori - The person who is resembling good moralities and principalities.
Geslacht Vrouwelijk
Leeftijd 10 jaar
Bender Waterbender
Class F
Rang Student Waterbender en Warrior
CHARACTER
Nori kan omschreven worden als een kalm en rustig meisje. Haar karakter is sterk beïnvloed door haar vader die een tijdje bij de Air Nomads heeft geleefd, aangezien hij een Air Bender was. De verhalen uit deze tijd hebben haar veel geleerd, zoals geduld, vrede en hulpvaardigheid. Haar uitingen zijn dan ook vaak pacifistisch, zelden is ze echt boos. Ondanks het feit dat ze vanaf jongs af aan geleerd heeft een gebalanceerde leefstijl aan te nemen, is ze ook dwars, koppig en een tikkeltje onhandig. Zo heeft ze moeite met het onder controle houden van haar element. Luistert ze niet altijd goed naar haar leraren en kan ze zichzelf onbewust omdat ze het juiste wil doen in de problemen werken. Ze respecteert Jack, maar durft af en toe ook tegen hem in te gaan als ze denkt dat hij een grote fout begaat. Zoals het onnodig in gevaar brengen van de Warriors.
APPEARANCE
Nori is een tenger gebouwd meisje. Van geringe grootte, al moet ze haar groeispurt nog krijgen. Net zoals haar vader heeft ze diepbruine ogen, die haar iets onschuldigs geven en anderen haar doen onderschatten. Nori heeft bruin haar, met een beetje een hazelnootkleurige tint. Zoals bij haar afstamming hoort heeft ze ook een licht getinte huid. Ondanks haar slanke bouw, is ze relatief gespierd. Dit komt doordat ze niet graag stil zit en Jack als Tribal Chief en oom heeft.
HISTORY
Taki Nori is tien jaar geleden geboren in de Water Tribe, als dochter van een Airbender en Waterbender. Haar moeder Eathelin was te jongere zus van Jack de Southern Water Tribe Chief. Met haar toen 33 jaar was ze al een wat oudere moeder, ze had dan ook niet verwacht ooit een kind te krijgen samen met Minzhe die van de Northern Water Tribe afkomstig was. Ook al had hij een poos bij de Air Nomads doorgebracht in zijn leven. Op 3 mei ontmoetten ze hun dochter voor de eerste keer en noemden ze haar Taki. Vernoemd naar haar moeder, en de mogelijkheid dat ze een Waterbender kon zijn. Iets dat ze dan ook hoopten, immers was het zijn van een Airbender niet makkelijk in de Tribe.

Ondanks het feit dat haar vader een buitenbeentje was, groeide ze op onder een warm dak. De koude van hun land trok zich niet in de harten van haar gezin. Taki was vooral erg gehecht aan haar vader en Jack, wat ervoor zorgde dat ze een rustig en relatief wijs karakter ontwikkelde. Ook was ze geïnteresseerd in de andere volken, zoals de Air Nomads maar ook de andere Naties. Aangezien haar oom lang had gereisd, en enige dingen van de andere landen had geleerd, bestookte ze zodra ze kon praten hem al met vragen.

Uiteindelijk kreeg ze de naam Nori van haar vader, kort voordat hij overleed aan een onbekende ziekte. Door haar verdriet werd ze wat opstandiger en kwam haar element wat meer naar boven toe. Zonder veel controle en met minder Water Benders in de Southern Water Tribe nam haar moeder het leren van het benden op zich. Ze was een goede leraar, ondanks het feit dat Nori moeite had met het luisteren naar de ouderen, leerde ze snel. In een van de opstandige buien besloot ze echter dat ze haar naam Taki niet meer wou horen, in plaats daarvan nam ze de naam Nori in bezit. De naam die haar vader haar had  gegeven.

Haar leven verliep goed, ondanks de onrust door de langdurige afwezigheid van een Avatar. Haar moeder werd echter ziek toen ze acht jaar was, waardoor ze uiteindelijk overleed. Haar oom Jack was nu verantwoordelijk voor haar, waardoor Nori zo veel mogelijk om hem heen probeerde te zijn. In stilte en rust, iets dat ze van haar vader geleerd had. Nog steeds heeft ze moeite met het beheersen van het element, echter lijkt ze er relatief goed mee om te gaan. Sterke emoties zorgen ervoor dat ze de controle wel eens verliest, wat dan ook meteen opvalt.
FAMILY
Moeder Eathelin [noble waterfall] of the Southern Water Tribe (waterbender & deceased)
Vader Mintzhe [sensitive and wise] of the Northern Water Tribe (airbender & deceased)

Oom Jack of the Southern Water Tribe (Chief & alive)
Nori
IC posts : 0
Real name : Butter

Character sheet
Age: 10 years
Residence: Southern Water Tribe
Occupation: Student
NoriNew member

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum