Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

[WANTED] Little sister

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

[WANTED] Little sister

Bericht van Nephthys Aelwen op di maa 27, 2018 5:51 pm


Hey hallo,

Als je Neph's voorsteltopic al hebt gelezen weet je waarschijnlijk al dat ze een klein zusje heeft. Ze verschilt 3 jaartjes met Neph. Het leek me wel leuk dat zusje ook in de RPG te laten verschijnen! Dus ben ik op zoek naar iemand die haar wilt spelen. Hun relatie, haar karakter, uiterlijk etc. mag je allemaal helemaal zelf bedenken, zo lang het qua uiterlijk maar een beetje op haar lijkt en haar karakter en alles een beetje in de geschiedenis past.

So uh, yeah, ik hoop dat er iemand geïnteresseerd is!
xx Juul
The sky broke like an egg into full sunset
and the water caught fire.

avatar
Real name :
Juul

IC posts :
2


Character sheet
Age: 31
Occupation: Fire Lady
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Lady

Fire Lady

Terug naar boven Go down

Re: [WANTED] Little sister

Bericht van Storme op za apr 14, 2018 8:24 pm


Naam Isis Aelwen
Geslacht Vrouwelijk
Leeftijd 28
Weapon None
Class E - Beginner warrior class
Job Artist
Residence Fire Palace

Uiterlijk Net zoals haar oudere zus heeft ook Isis opvallend as-kleurig haar. Dat van haar is echter heel lichtgrijs en veel dikker en krulleriger dan dat van haar zus. Ze heeft vriendelijke donkerbruine ogen en een spitse kin. Ze is niet bijzonder groot, maar ook weer niet de allerkleinste - net ietsje groter dan haar zus. Ze heeft een heel lichte huidskleur en is vrij slank gebouwd.
Faceclaim Kimmy Schram

Innerlijk In tegenstelling tot haar zus streeft Isis niet echt naar meer macht. In tegendeel, ze heeft weinig zin om verantwoordelijkheid te moeten dragen - ze zit veel liever op haar gemak, met zo weinig mogelijk verantwoordelijkheden. Voor haar leeftijd is ze bijzonder naïef en ook altijd optimistisch. Ze ziet in iedereen het goede en door altijd in het kasteel gebleven te zijn is ze eigenlijk nogal verwijderd van de échte wereld. Ze heeft nooit leren vechten en zou in een gevecht bijna meteen ten dode opgeschreven zijn. Isis is een zeer zacht en lief persoon. Ze kan niet goed tegen geweld en bloed en is tegen iedereen vriendelijk en meelevend. Ze heeft soms nogal een vertekend beeld van de problemen van anderen, sinds het ergste dat haar ooit overkomen was niet echt veel voorstelt. Ze spendeert haar tijd in het paleis of in de tuinen, schilderend of op een andere manier met kunst bezig, oftewel op straat of op de markt om ideeën op te doen. Isis is over het algemeen zeer kalm en rustig, met een levensfilosofie die neerkomt op 'laissez-faire' of ook wel 'go with the flow'.  

Geschiedenis Isis werd geboren op een zonnige dag, ergens rond de middag. Het was een mooie dag, maar eentje die voor de rest van haar leven getekend zou zijn door verdriet - het was de dag dat haar moeder stierf, na te bevallen van Isis. Ze heeft haar moeder dus nooit gekend, al vroeg ze zich wel vaak af hoe ze geweest zou zijn. Dat zorgde er natuurlijk voor dat Isis een vaderskindje werd; ook keek ze op naar haar oudere zus een beetje zoals ze misschien naar een moeder had moeten opkijken. Omdat Nephthys al de rol van troonopvolgster op zich had genomen, was er geen reden om Isis al die vechtkunsten te leren. Ze groeide enorm beschermd op, zonder veel kennis van de buitenwereld. Ze spendeerde haar tijd graag tussen de verfpotten, waarmee ze uren bezig kon zijn. Terwijl haar zus opgeslorpt werd door de trainingen en daardoor harder werd, ontdekte Isis de schoonheid in de wereld, in de bloemen en planten en in de mensen die ze ontmoette. Ze heeft meerdere crushes en kortdurende relaties gehad in haar tienerjaren, omdat ze snel verliefd werd en daardoor haar hart ook makkelijk liet breken. Maar dat kon haar niet harder maken - het ging opnieuw en opnieuw en opnieuw, periodes van intense liefde gevolgd door een week of twee huilen in haar bed. Dit temperde wel als ze ouder werd, maar ze wordt nog steeds ontzettend snel verliefd. Toen ging ze samen met haar familie op reis naar Crescent Island, iets dat voor Isis meer overkwam als een gezellige vakantie dan als een noodzaak om veilig te blijven. Het was een avontuur. Ze kreeg sowieso weinig mee van alle spanningen die er tussen de naties golden. Toen haar zus naar de Water Tribe vertrok, nam Isis afscheid van haar met tranen in haar ogen, maar ook met een positieve blik. Dit was een avontuur, een mogelijkheid! Ze vroeg vooral dat haar zus veel brieven zou schrijven en het landschap veel zou beschrijven voor haar, want Isis was nieuwsgierig naar hoe het er daar uitzag en hoe de mensen daar leefden, in een maatschappij zo anders dan de hare.. Isis heeft nooit geweten dat het Nephthys was die hun vader vermoordde. Het zou haar breken; ze hield zo veel van zowel hun vader als van haar zus. Ze was in ieder geval bijzonder blij toen haar zus weer terugkeerde naar het paleis en de rol als Fire Lady op zich nam - want zelf was ze er alles behalve op voorbereid en er was niemand anders die de rol op zich zou kunnen nemen.
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
10


Character sheet
Age: 17
Occupation: Unemployed
Residence: Homeless [Ba Sing Se]
Profiel bekijken

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum