⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Het is nu wo jun 07, 2023 11:41 am

 • Alternate Universes

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Official AU's  De grote AU's op de site kan iedereen gemakkelijk met meerdere personages aan mee doen. Deze hebben daarom ook hun eigen kopjes, zodat alle topics netjes bij elkaar blijven. De reden dat deze AU's onder de grote AU's vallen is omdat ze meestal gebaseerd zijn op dode fora. Hier kunnen dan ook personages worden bespeeld die op die oude fora zaten.

  2 Topics
  8 Berichten

  Character introd...

  vr jul 13, 2018 4:18 pm
  Erisae 
  Laatste bericht bekijken
 • Small AU's  Iedereen mag kleine AU's maken over wat ze willen. Ze kunnen gaan over wat je ook maar kan verzinnen, zo lang dit maar niet het zelfde is als een van de grote AU's. Deze AU's worden aangegeven door een tag om het toch een beetje overzichtelijk te houden. Dit is een afkorting van de AU titel die tussen twee haakjes komt te staan in elke topic titel die hier over valt.

  1 Topics
  2 Berichten

  [VT] Info & aanm...

  wo jul 18, 2018 6:16 pm
  Erisae 
  Laatste bericht bekijken
 • Character Switch  De derde AU versie die ons team heeft bedacht is waarschijnlijk iets anders dan de meeste mensen gewend zijn. Hier is het namelijk de bedoeling dat je het personage van de ander bespeeld en ook de sheet van de ander gebruikt. Zo kan iedereen zien hoe hun personage door iemand anders wordt gezien en bespeeld. Dit gebeurd echter wel in overleg, je mag niet zomaar een topic met andermans personage aanmaken. Je moet dit samen afspreken en het mag alleen gebeuren als beide instemmen.

  0 Topics
  0 Berichten • Mededeling & Sticky
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 •  Belangrijk:
  van Erisae
  0 Antwoorden
  303 Bekeken
  Erisae Laatste berichtLaatste bericht bekijken
  wo jul 11, 2018 5:47 pm
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum