⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[open] Before the storm hits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[open] Before the storm hits Empty [open] Before the storm hits

Bericht van Ka'on ma aug 20, 2018 11:56 am

Through the eye of the needle
Vanuit Omashu was ze naar het Zuiden doorgereisd. Het grote moeras was een prima plaats voor de Sins om onder te duiken. Niet voor niets dat ze er ook een soort vast kamp hadden. Eens in de zoveel tijd kwamen ze daar langs en dan konden ze er dingen ophalen of achterlaten. Terwijl de rest daar was gebleven besloot zij wat vooruit te reizen. De rest van het moeras een beetje te scouten. Dat was haar enige echte taak uiteindelijk. Ze was niet de beste vechter gezien haar type wapens en bending, een op een was simpelweg niet zo handig daarmee. In stelen was ze ook totaal geen ster. Ze zou nooit zo goed worden als Yeshe. Maar scouten, oh scouten was haar ding. Het snel en stil door een gebied bewegen en alles wat ze zag in zich opnemen. Door haar bending te gebruiken tijdens het lopen was ze snel en kon ze geruisloos bewegen.  Bovendien, het was best leuk. Over daken rennen was best een grappig idee en een moeras was op een andere manier ook leuk. Laag hangende rakken, lianen en al. Kijken hoe snel ze kon, zigzaggend door de omgeving, hoe hoog ze kon komen. Er was genoeg om onderweg te doen. Een grijns verscheen om haar lippen zodra ze tot stilstand kwam op een tak hoog in een boom. Er liep iemand over de grond. "Heya," sprak ze op een vrolijke toon. Een los persoon kon geen kwaad. Of ze kon dit persoon aan, of ze was snel genoeg om succesvol er van weg te vluchten. Er mee praten kon totaal geen kwaad.
●●●●
Ka'on
IC posts : 6
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 24 years
Residence: Traveler
Occupation: Sin of Wrath
Ka'onAirbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum