⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[open] Wit of time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[open] Wit of time Empty [open] Wit of time

Bericht van Nao Ginmaru ma aug 20, 2018 11:20 am

Guardian of the

silver castle
Een diepe zucht rolde over haar lippen terwijl ze haar gewaden nog een keer goed deed. Door de flinke wind die in de woestijn stond verwaaide de hoognodige kleding vrijwel continu. Toch moest ze deze reis doorzetten. Ze was er bijna. Wan Shi Tong's Libarary, een onuitputtelijke bron van wijsheid. Haar familie had haar hier heen gestuurd. De Ginmaru familie had het als een traditie, het bezoeken van de bibliotheek elke keer als er iets groots stond te gebeuren. De aanval van de Fire Nation op Gaoling viel onder een van die grote dingen. Het was haar taak geworden om naar de bibliotheek te gaan om er verschillende dingen op te zoeken, te vragen. Waarom zij? Ze was er het meest tot toe instaat. Ze was de op één na oudste en daarom de meest vaardige. Haar dood zou gerouwd worden maar geen extreme ramp zijn voor de familie, vandaar dat zij ging en niet de oudste. Hij moest haar vader opvolgen, hij had daar training voor gehad. Zij niet. Maar goed, dat was niet iets om nu over na te lopen denken. Ze moest zich focussen op wat er nu voor zich bevond. De toren van de bibliotheek. Weinigen wisten de locatie en veel bezoekers waren er nooit. Dat nam echter niet weg dat ze niet bijna tegen iemand aan sprong toen ze door het raam naar binnen ging. Meteen zette ze een stap opzij. "Mijn excuses," sprak ze voor ze het zand uit haar kleding begon te kloppen.
●●●●
Nao Ginmaru
IC posts : 18
Real name : Anouk

Character sheet
Age: 19 years old
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Occupation: Kyoshi Warrior
Nao GinmaruKyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum